Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(masumi @ 2008 06 16, 16:33)
O kaip reikia zaisti su tuo open for busines? nes kiek suprantu galima atsidaryti ir savo kavine ir visa kita. Bet nesuprantu kaip sad.gif o jei pasidarau nauja pastata prie namu, ir gaminu maista, uzdedu kainas ant maisto, tai man kazkaip nepavyksta pinigu gauti, ji suvalgo ir viskas. Paaiskinkit kaip reikia  ax.gif

reikia kai pasistatai viska, kazkaip paskambinti telefonu ir padaryti open business mirksiukas.gif kazkaip tai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gal kasos aparato neturi ? g.gif
Atsakyti
Reiks pabandyti vel smile.gif 4u.gif
Kazkada zaidziau simsus taip isijautusi, susikuriau save ir MB biggrin.gif gyvenom sau graziai, vaikus auginom ir sast numire jis lotuliukas.gif blink.gif spejau pazaisti gal dvi tris dienas tik blink.gif
Atsakyti
Sveikos Sims'ės,

aš šiaip irgi kartais mėgstu pažaist Sims'us. Bet greit jie atsibosta, gerai tik, kad nuolat atnaujinama yra. Bet va prieš keletą mėn. perinstaliavo mano kompiuteriuką, dingo viskas, ką taip ilgai kaupiau. Tiesa, buvau įsirašius į USB, bet ir iš ten ištryniau, gal pagalvojau, nieko neatsitiks tiems sims'ams, tik vietą užima USB. lotuliukas.gif Tai va, ir vėl siunčiuos viską nuo pradžių... doh.gif Norėjau paklausti, gal galit parašyti adresiuką lietuviško tinklapiuko apie sims'us, čia toks buvo, bet pamiršau adresą. Ten visokių naujienų yra, kodų ir t.t. wub.gif
Atsakyti
http://simsrevolution.ten.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos SOS reikia pagalbos,parsisiunciau papildymus susidejau i TSBin,nu bet jie zaidime neatsiranda,paaiskinkit su kokia programa atsidarot,nes man meta kad reikia ja pasirinkti doh.gif niekaip neikandu,jei nesunku buciau dekinga uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 06 18, 12:14)
merginos SOS reikia pagalbos,parsisiunciau papildymus susidejau i TSBin,nu bet jie zaidime neatsiranda,paaiskinkit su kokia programa atsidarot,nes man meta kad reikia ja pasirinkti doh.gif niekaip neikandu,jei nesunku buciau dekinga uz pagalba blush2.gif

man tai vyras irase su daemon programa.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 18, 10:57)

Dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kuris jums sims papildymas labiausiai patiko?
gal zinot dar ar yra kokiame papildyme kur reikia pradzioje vykdyti uzduotis kaip sims pets?
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 06 17, 21:41)
Reiks pabandyti vel smile.gif  4u.gif
Kazkada zaidziau simsus taip isijautusi, susikuriau save ir MB  biggrin.gif  gyvenom sau graziai, vaikus auginom ir sast numire jis  lotuliukas.gif  blink.gif  spejau pazaisti gal dvi tris dienas tik  blink.gif

tai gal kazko truko, nes siaip tai neturejo taip is niekur nieko tai neturejo taip atsitikt g.gif o gal jau pasenes buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*kitty @ 2008 06 18, 17:12)
kuris jums sims papildymas labiausiai patiko?
gal zinot dar ar yra kokiame papildyme kur reikia pradzioje vykdyti uzduotis kaip sims pets?

o apie kokias uzduotis tu kalbi unsure.gif
Atsakyti
ten kai pets arba cs simsuose reika is pradziu daryti ka raso (pirma karta zaidziant)
Atsakyti
uzduotys yra dar ir castawey simsuose smile.gif
Atsakyti