Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

QUOTE(*kitty @ 2008 06 14, 12:19)
gal zinot kokiu svetainiu kur galima rasti baldu, sukuosenu, rubu, makiazo ir parsisiusti nemokamai ir be registracijos?

PORA PUSLAPIU ATGALIOS PAVERSK TIKRAI RASI NETGI KELIAS mirksiukas.gif PAIESKOTI REIKIA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 14 birželio 2008 - 12:28
as irgi zaidziu simsus, bet man jau po truputi pradeda jie pabosti dry.gif doh.gif tai gal zinot kokiu nauju idomiu dalyku arba pavyzdziui kokiu nors nauju seimu pasiulimu, nes labai pabosta zaisti ir vien tik auginti seimas... seip esu pora sugalvojusi pvz. susikuri dvi moteris ir viena vyra tada padarai kad viena is tu mot susituoktu su tuo vyr o tada kita nuviliotu ar kazkaspan. ar jus tokiu dalyku nedarot, tiesiog auginat zmones? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2008 06 14, 14:36)
as irgi zaidziu simsus, bet man jau po truputi pradeda jie pabosti dry.gif  doh.gif tai gal zinot kokiu nauju idomiu dalyku arba pavyzdziui kokiu nors nauju seimu pasiulimu, nes labai pabosta zaisti ir vien tik auginti seimas... seip esu pora sugalvojusi pvz. susikuri dvi moteris ir viena vyra tada padarai kad viena is tu mot susituoktu su tuo vyr o tada kita nuviliotu ar kazkaspan. ar jus tokiu dalyku nedarot, tiesiog auginat zmones?  mirksiukas.gif

taigi ten viskas imanoma, gali ir vyra su vyru suvesti arba dvi moteris suporuoti biggrin.gif as irgi visokiu nesamoniu buvau pridariusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 06 14, 15:48)
taigi ten viskas imanoma, gali ir vyra su vyru suvesti arba dvi moteris suporuoti  biggrin.gif  as irgi visokiu nesamoniu buvau pridariusi  lotuliukas.gif

Jooo, ir kai mane pradeda užknisti ta pati rutina, retkarčiais tokių istorijų prikuriu laugh.gif
o šiaip tai paprastom šeimom žaidžiu (įvairiausių pas mane būna) dažniausiai mėgstu kurti vieną merginą, jai visus level'ius sukeli, surandi gerą darbą, ir paaukština iki aukščiausio posto, ieškau diedo tada jai (nors, tiesą sakant sukuriu laugh.gif ) jie būna draugai, tada pora ir taip viskas rutuliojasi. Varo į atostogas ir pan. nes man kitaip nuobodu žaisti. ax.gif Dažniausiai žaidžiu be kodų. smile.gif
Bet šiuo metu nelabai yra sąlygos žaisti (mokslai visokie ir t.t. dry.gif ) tai kai atsilaisvins viskas, žadu vėl atsisiųsti.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 15 birželio 2008 - 11:15
Blogai man sad.gif

Gal kam yra taip buvę.
Turėjau nuipirkus sims 2 deluxe ir žaizdavau ant MB kompo. Dabar susiinstaliavu į savo ir pliu susiinstaliau expantion Free Time. Na ir dabar kaip paspaudžiu simsui ką daryt tai tas debesėlis staiga dingsta ir nieko jis nedaro. Maniau kad pratęsime kokia klaida, bet tada išinstaliavau papildymą - vis tiek tas pats.

Jau nebežinau ką daryt, gal kompe kokie ne tie nustatymai - simsu optionus išnaršiau nieko tokio neradau.... Šiaip daiktus pirkt statyt galiu, bet žaist neišeina...
Atsakyti
Abu orginalai, t.y. orginalios dalys, ne siųstos?
Atsakyti
uzsiregistravau mod the sims2 tinklapyje, ir ten atsisiuntimui daug prirasyta... gal yra koks lengvesnis budas? nes man nelabai iseina (kaip ikelt i zaidima)
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 15, 17:44)
uzsiregistravau mod the sims2 tinklapyje, ir ten atsisiuntimui daug prirasyta... gal yra koks lengvesnis budas? nes man nelabai iseina (kaip ikelt i zaidima)

man tai nieko panašaus, paspaudžiu siųstis ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 15, 17:57)
man tai nieko panašaus, paspaudžiu siųstis ir viskas  ax.gif

o kaip paskui ikelt? nes per documents, nerandu to melyno zmogeliuko (bodyshop)
ar kur kitur reikia?
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 15, 18:22)
o kaip paskui ikelt? nes per documents, nerandu to melyno zmogeliuko (bodyshop)
ar kur kitur reikia?

aš tai išarchyvavus keliu į papkę Simsų papkę Downloads ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 06 15, 13:13)
Abu orginalai, t.y. orginalios dalys, ne siųstos?

abi originalios... registruotos
Atsakyti
O kaip reikia zaisti su tuo open for busines? nes kiek suprantu galima atsidaryti ir savo kavine ir visa kita. Bet nesuprantu kaip sad.gif o jei pasidarau nauja pastata prie namu, ir gaminu maista, uzdedu kainas ant maisto, tai man kazkaip nepavyksta pinigu gauti, ji suvalgo ir viskas. Paaiskinkit kaip reikia ax.gif
Atsakyti