Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Gal žinote kodą, kuris panaikina žalią eurolę virš simso? Žadu daryti istoriją, tai gražiau be jos atrodytų.. Aš rodos žinau kažkokį kodą, bet jis man neveikia. Tam reikia kokio papildymo ( nei vieno neturiu )?
Atsakyti
sveikos! galvoju ir as prisidesiu prie jusu, nors jau senai zaidziau simsus..
tai kokius jus simsus zaidziat? su kokiu papildymu?
dar kazkur skaiciau kad kazkaip galima is papildymu parsisiust daiktus lygtai i ten kur nori (zodziu kad viskas gautusi viename) ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 12, 18:41)
sveikos! galvoju ir as prisidesiu prie jusu, nors jau senai zaidziau simsus..
tai kokius jus simsus zaidziat? su kokiu papildymu?
dar kazkur skaiciau kad kazkaip galima is papildymu parsisiust daiktus lygtai i ten kur nori (zodziu kad viskas gautusi viename) ar tiesa?

as tai zaidziu su beveik visais paildymais, tik neturiu castaway stories mirksiukas.gif o del daiktu parsisiuntimo lyg ir negirdejau nieko unsure.gif galima aplamai daiktus parsisiust, nebutinai is papildymu ax.gif
Atsakyti
o kaip galima?
Atsakyti
Aš žaidžiu su Pets ir Seasons ax.gif
Daug daiktų esu parsisiuntusi, simsų veidų, šukuosenų, makiažų wub.gif

Siunčiuosi iš http://www.modthesims2.com

Kelis fainus puslapius buvau nurodžiusi ir kelis šios temos psl. atgal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 12, 19:17)
o kaip galima?

kai parsisiunti daiktus, juos turi isarcyvinti ir tada ikelti i suinstaliuotu pagrindiniu simsu TSbin cataloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 06 13, 12:15)
kai parsisiunti daiktus, juos turi isarcyvinti ir tada ikelti i suinstaliuotu pagrindiniu simsu TSbin cataloga  mirksiukas.gif

tai kad as dedu i downloads, my documentuose g.gif
Atsakyti
Sveikutės,man reikia The sims 2 open for business crack.. gal žinot iš kur gauti?
Ačiū iš anksto.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 06 13, 12:16)
tai kad as dedu i downloads, my documentuose  g.gif

rimtai g.gif o as visada i TSbina, bet matyt jokio skirtumo nes visi daiktai man atsiranda zaidime unsure.gif
Atsakyti
aš irgi į Download katalogą smile.gif
Atsakyti
o klausykit merginos,noriu paklausti jus pirmiau parsitraukiate o paskui instaliuojates zaidima ar galima jau ir suinstaliuotame zaidime jais naudotis?
Atsakyti
gal zinot kokiu svetainiu kur galima rasti baldu, sukuosenu, rubu, makiazo ir parsisiusti nemokamai ir be registracijos?
Atsakyti