Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (3 tema)

Nauja tema.
senoji tema CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
OOO, nauji namučiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ar priimsit mane į būrį savo? ax.gif Aš irgi gyvenu su simsais biggrin.gif Tik ką "išgimdžiau" 3 berniukus, o taip merginos norėjosi, bet jau neleidžia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat nesenai sukūriau šeimą kurioje gyvena jauna egoistiška dukrelė siekianti užgrobti savo tėvelių turtus o broliuku atsikratyt,tai va taip jau gavos kad tėvelius palaidojo,o tėvuką zombiu pavertė.FUN lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominique @ 2008 05 08, 20:38)
Vat nesenai sukūriau šeimą kurioje gyvena jauna egoistiška dukrelė siekianti užgrobti savo tėvelių turtus o broliuku atsikratyt,tai va taip jau gavos kad tėvelius palaidojo,o tėvuką zombiu pavertė.FUN  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

O čia tai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 05 08, 15:55)
Sveikutės  4u.gif Ar priimsit mane į būrį savo?  ax.gif Aš irgi gyvenu su simsais  biggrin.gif Tik ką "išgimdžiau"  3 berniukus, o taip merginos norėjosi, bet jau neleidžia  doh.gif  lotuliukas.gif

tai aisku priimsim thumbup.gif thumbup.gif o tureti daugiau vaikiuku neleidzia todel, kad arba tevai jau per seni arba per daug zmoniu name
QUOTE(dominique @ 2008 05 08, 20:38)
Vat nesenai sukūriau šeimą kurioje gyvena jauna egoistiška dukrelė siekianti užgrobti savo tėvelių turtus o broliuku atsikratyt,tai va taip jau gavos kad tėvelius palaidojo,o tėvuką zombiu pavertė.FUN  lotuliukas.gif

o geras bigsmile.gif o kaip tu zinai kad ta dukrele nori uzgrobt tevu turtus ir broliu atsikratyt g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 05 08, 21:25)
tai aisku priimsim  thumbup.gif  thumbup.gif o tureti daugiau vaikiuku neleidzia todel, kad arba tevai jau per seni arba per daug zmoniu name

Tai jau per seni - žinau, per vėlai pradėjau su tais vaikais -leidau medų kopinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va mano mergina ant lovos (kai buvo jauna ir augino šunį , o ne vaikus lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 08 gegužės 2008 - 20:52
Yra gandų, kad mes sulauksime papildymų Superstar ir Magic! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2008 05 08, 22:52)
Yra gandų, kad mes sulauksime papildymų Superstar ir Magic!  thumbup.gif

Įdomu, ar kompas mano pavežtų dar daugiau papildų lotuliukas.gif Dabar ir tai visų nekišu,nes jau stabdo neblogai ax.gif
Atsakyti
Ramu čia pas jus... unsure.gif Simsinatės turbūt biggrin.gif
Atsakyti
nu va pagaliau radau simsomanes bigsmile.gif

as dabar nebezaidziu simsiuku, nes persiinstaliavau komap tai dar nesusinstaliavau simsu , bet jau reikes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 05 09, 17:03)
nu va pagaliau radau simsomanes  bigsmile.gif

as dabar nebezaidziu simsiuku, nes persiinstaliavau komap tai dar nesusinstaliavau simsu , bet jau reikes  bigsmile.gif

Aš ir seniau baisiai užsikrėtusi buvau- po darbo ir prie kompo simsintis doh.gif biggrin.gif Dabar kažkaip ramiau , bet atgijo tas noras žaist bigsmile.gif
Atsakyti