QUOTE(Mix @ 2012 03 02, 19:54)
Ruošiamės vasarą į Aukštuosius Tatrus. Gal kas galėtų plačiau pakomentuoti pasivaikščiojimus Mlynska ir Furkotska slėniais. Iš kurios A. Tatrų būtų gerausia pradėti keliauti, ar sudėtingi tie maršrutai, ar reikia kokio stipresnio fizinio pasirengimo, kiek maždaug laiko trunka tie pasivaikščiojimai, skaičiau, kad ten nuostabios vietos, bet norėtųsi konkretesnės informacijos. ačiū iš ansto , tikiuosi atsiras ten keliavusių
Visų pirma tai Mlynicka, nes jus suklaidino. O visa kita tai priklauso nuo jūsų fizinio pasiruošimo, aukščio baimės ir širdies stiprumo. Baisu, kai nuvyksta žmonės nepasiruošę, nieko nežinantys ir t.t. Po to ir mirtys, lūžiai, širdies bėdos ir t.t. Aš kartas nuo karto jau keli metai seku tuos įvykius, tai baisu, o ir savo akimis mačiau. Aš prieš vykstant ten savarankiškai ilgai studijavau visas trasas, aiškinausi su labiau patyrusiais, gal todėl man sekėsi. Praktiškai niekada nepatekau į blogą orą ar į pavojingas situacijas, bet ne visi tokie laimingi ten.
Nebent jums rūpi tik kavutė kalnų trobelėje, tai gal ir nieko tuomet, bet ir tai reikia orą stebėti, avalynę vistiek turėti ir po kojomis labai žiūrėti.