Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija II

QUOTE(laurytux @ 2010 04 08, 09:12)
drinks_cheers.gif  mes su dickiu nuo 5 metu vazinejame, si karta vaziuosime ir su maziuku  thumbup.gif siais metais tai bus 5 kartas ir visada randame pamatyti ko dar nemate  smile.gif turime pastovia apsigyvenimo vieta, kuria rezervuojame is anksto  ax.gif  siais metais Slovakijoje busime liepos 1 diena ir gyvensime savaite  smile.gif  gal dar kas tokiu laiku vaziuoja?

O kur gyvenat ir uz kiek jei ne paslaptis? Noretume mes vaziuoti, tik nezinom, kas kaip kur...
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2010 04 08, 11:05)
Tai nesibaiminkit ir pirmyn  mirksiukas.gif
Mes su dickiu nuo 2,5 metu vazinejam, o su mazium nuo 3 men hihihi.gif Zinoma, keliones jau nera tokios ekstremalios ir begute, kaip kad mes megstam, visko jau nepaziuresi, bet kai visa seima kartu, atsiranda kitas keliones prieskonis. Net tos pacios vietos atrodo kitaip  mirksiukas.gif Slovakija ir mes mylim. Buvom jau irgi gal 4 kart. Dabar 5 kart pakeliui uzsoksim. Nors gal 5 jau buvom - ai nebesuskaiciuoju  doh.gif Lygiai taip pat mylim ir Cekija, Kroatija  doh.gif Su vaikuciais sios salys superines  thumbup.gif

Mano vaikai panasaus amziaus g.gif Bet su vaikais buvom tik lektuvinese kelionese Graikijoj, Bulgarijoj... Labai noretume tokiu atostogu, kai iseini visai dienai i gamta ir lengvai nesunkiai vaikstai, groziesi graziais vaizdais, pavalgai ka pakeliui, vel vaikstai.... Ar as cia nerealiai uzsisvajojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 04 09, 21:52)
Mano vaikai panasaus amziaus  g.gif Bet su vaikais buvom tik lektuvinese kelionese Graikijoj, Bulgarijoj... Labai noretume tokiu atostogu, kai iseini visai dienai i gamta ir lengvai nesunkiai vaikstai, groziesi graziais vaizdais, pavalgai ka pakeliui, vel vaikstai.... Ar as cia nerealiai uzsisvajojau g.gif

Nu jo, cia jau biski is fantastikos srities hihihi.gif Ypac lengvai vaikstai lotuliukas.gif Kalnuose su 1-3 metu vaikais apie zodi lengvai turbut reiktu pamirst mirksiukas.gif Lengva nebus, bet imanoma ir visai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 04 09, 23:52)
O kur gyvenat ir uz kiek jei ne paslaptis? Noretume mes vaziuoti, tik nezinom, kas kaip kur...
Papildyta:

Mano vaikai panasaus amziaus  g.gif Bet su vaikais buvom tik lektuvinese kelionese Graikijoj, Bulgarijoj... Labai noretume tokiu atostogu, kai iseini visai dienai i gamta ir lengvai nesunkiai vaikstai, groziesi graziais vaizdais, pavalgai ka pakeliui, vel vaikstai.... Ar as cia nerealiai uzsisvajojau g.gif

Na, mes pabandem su maziuku, kai jam buvo beveik 3 metukai. i kalnus, tai tik iki kriokliuku nusigavome. jei butumeme kelesi, o ne lipe ta pradzia, tai viskas butu buve ok, ten lengvas tas ejimas, bet iki tos vietos, kur keltuvas uzkelia labai jau bjaurus asfaltuotas "plikas" kelias, tai vat kol uzkilome, tai pervargome. Na, nenusimineme labai, pagalvojom, kad meile kalnams galima ir veliau atrasti, o ta karta skyreme vazinejimuisi po slovakija. Apziurinejome pilis, yra puikus, mieli miesteliai, sitas man labai patiko:
http://www.visitslov...ka-stiavnica-1/
labai patiko ir cia:
http://images.google...fB4PkmwOf5Nn2Bg
Dar galima koki urva aplankyti viena kita, man labai patiko vaizdai vaziuojant link urvu
Cia gal dar galima pasiplaukioti
http://www.slovakia....x...1&idp=18295.
Manau ir su maziukais galima rasti ka nuveikti ir be sunkiuju marsrutu.
Aisku, ziurint kam ko reikia, gal ir netinka mano pasiulymai blush2.gif

Tiesa, gal yra kokia tendencija del oru A.Tatruose? g.gif Gal sutapimas, bet man susirode, kad liepa ten lietus. Ar cia tik taip ispuole, ar tikrai yra kazkokie desningumai g.gif Norim siemet pataupyti ant atostogu, tai galvojame apie Slovakija. Juolab, kad i ja galima grizti ir grizti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 12 balandžio 2010 - 22:12
Del oru liepa-manau,laimes dalykas. Mes pernai buvome Smokovece liepos 4-15 dienomis, buvo nerealus orai, ejom kasdien i kalnus ir neteko gaut lietaus. O 2006 buvom rugpjucio menesi, tai kasdien slapi nusileisdavom is kalnu, pyle ir pyle.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2010 04 13, 15:47)
Del oru liepa-manau,laimes dalykas. Mes pernai buvome Smokovece liepos 4-15 dienomis, buvo nerealus orai, ejom kasdien i kalnus ir neteko gaut lietaus. O 2006 buvom rugpjucio menesi, tai kasdien slapi nusileisdavom is kalnu, pyle ir pyle.

buvau ir ta ir ana menesiais, tai atvirksciai mums buvo. Matyt beprasmiska kazkokias tendencijas issiaiskinti, matyt visaip buna. O gaila, nes galim leisti sau bet kuri menesi pasiplanuoti.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 13, 16:04)
buvau ir ta ir ana menesiais, tai atvirksciai mums buvo. Matyt beprasmiska kazkokias tendencijas issiaiskinti, matyt visaip buna. O gaila, nes galim leisti sau bet kuri menesi pasiplanuoti.

taaaip orai kalnuose - nenuspejamas dalykas rolleyes.gif tikiuosi nuo liepos 1 mums bus geri smile.gif
Atsakyti
Kokios dabar kainos Slovakijoj, ta prasme, ar labai viskas pabrango po euro isivedimo? Kai pries 2 metus buvau, tai romo butelis kazkas apie 10-15 lt kainavo ir euro dar pas juos tuo metu nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 06 01, 13:34)
Kokios dabar kainos Slovakijoj, ta prasme, ar labai viskas pabrango po euro isivedimo? Kai pries 2 metus buvau, tai romo butelis kazkas apie 10-15 lt kainavo ir euro dar pas juos tuo metu nebuvo..

jei kalbi apie Tuzemsky Rom (dabar jau Om, nes romas buna tik is Kubos), tai jo kaina Tesco prekybcentryje yra apie 3,5 e su Tesco etikete (buna akciju). Nelabai kazkas smarkiai ir pasikeite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 01 birželio 2010 - 13:50
QUOTE(ziulyte @ 2010 06 01, 14:50)
jei kalbi apie Tuzemsky Rom (dabar jau Om, nes romas buna tik is Kubos), tai jo kaina Tesco prekybcentryje yra apie 3,5 e su Tesco etikete (buna akciju). Nelabai kazkas smarkiai ir pasikeite...

Ačiū už atsakymą. Bent jau kainų supratimą turėsiu. Na, taip jis ir tada Om vadinosi, tik parašiau, kad suprantamiau būtų smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kokių žinių turite apie potvynius Slovakijoje? Kaip ten pietinė Lenkija? Kažkaip nepasiseka rast g.gif .
Atsakyti
Mes kitą savaitę visa šeima traukiam vėl į Slovakiją, jau kaip laukiu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O kokiu maršrutu važiuojat? Kur apsistosit? Gal galėtumėt plačiau apie kelionę. Slovakija irgi mūsų planuose šią vasarą smile.gif
Atsakyti