Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija II

QUOTE(Agotukas @ 2009 07 02, 14:41)
Gali b8ti, kad marios, bet mano vaikas jau uz mane vienas aukstesnis hihihi.gif Be to, ir vieta svarbu. Nenoreciau kokiame Mikulase gyventi  blush2.gif

Tai aš žiūrėjau tik Aukštuosiuose Tatruose, pigiausias variantas buvo 19 lt/žmogui, brangiau kaip už 25 net nežiūrėjau..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 02, 16:37)
Tai aš žiūrėjau tik Aukštuosiuose Tatruose, pigiausias variantas buvo 19 lt/žmogui, brangiau kaip už 25 net nežiūrėjau..

Matai, kaina kartais irgi daug pasako. Palangoje irgi gali gyventi ne palėpėj, bet net virš palėpės laugh.gif Taip kad visai pigaus varianto, nemačius realiai, aš neimčiau cool.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2009 07 02, 13:19
Paprastai su savim reikia paimti tiek pat, kiek kelialapis kainuoja 4u.gif Na čia labai apytiksliai biggrin.gif O kortelės nesivešit?
[/quote]

Ko gero teks pasinaudoti auksine taisykle vaziuojant su agentura - paimti tiek pinigu, kiek kainuoja kelione.
Slovakijoje pries 7 metus buvau, tai isleidome kiek maziau, nei kelialapis kainavo. Tada su 100 USD kaip karaliene pasijauciau. thumbup.gif
Bet dabar ko gero labai pabrange viskas.

Kortele paimsiu, bet su agentura vaziuoajant ne visada gali buti galimybe bankomata rasti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 01, 14:23)
Kaip kainos šiemet Slovakijoje, nepabrango? 4u.gif

Na aš labai išsamiai neatsakysiu, bet jeigu važiuosit su agentūra, tai žinot konkrečią programą ir tada galima pagooglint ir pagal lankytinus objektus kainas daugmaž susižinoti g.gif pvz. traukinukas į Hrebienok (aukštyn/žemyn) - 5,9 eur; iš Tatranska Lomnica pakilti iki Skalnate Pleso (iš ten kelia į Lomnitskij Štit) ir žemyn - 9,9 eur (bet čia su nuolaida nes kėlėmės po 14.00 val); iš Štrabske Pleso atviras keltuvas iki Chata pod Soliskom ir žemyn - 7,5 eur; Žemuosiuose Tatruose iki Chopok ir žemyn mokėjom 10 eur/ žmogui; įėjimas į Špišo pilį lyg tai 4 eur, urvuose nebuvom, tai negaliu pasakyti.
Pavalgydavom 2 suaugę už 10-13 eur - mes valgydavom jų nacionalinius patiekalus (sriubas, koldūnus, virtinukus su brinza...) Chatose viskas brangiau, savaime suprantama : čia jau rašė, kad sriuba (česnačka, kapustnica) - 2 eur, o apačioje euras arba truputį brangiau. Parduotuvėse tai man kainos pasirodė tikrai ne didesnės kaip pas mus, o kai kurios ir mažesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaInga: 02 liepos 2009 - 19:52
Pasikėlimas į Lomnitskij Štit kainuoja viso 33 eu. Mes kilom tik iki Skalnate Pleso, nes visai šeimai pasirodė per brangu blush2.gif Bet tai čia brangiauias malonumas. Visur kitur žymiai pigiau. Novaturas rašo, kad papildomai reikia pasiimti 80-90 eurų lankytiniems objektams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 02, 21:48)
Na aš labai išsamiai neatsakysiu, bet jeigu važiuosit su agentūra, tai žinot konkrečią programą ir tada galima pagooglint ir pagal lankytinus objektus kainas daugmaž susižinoti  g.gif pvz. traukinukas į Hrebienok (aukštyn/žemyn) - 5,9 eur; iš Tatranska Lomnica pakilti iki Skalnate Pleso (iš ten kelia į Lomnitskij Štit) ir žemyn - 9,9 eur (bet čia su nuolaida nes kėlėmės po 14.00 val); iš Štrabske Pleso atviras keltuvas iki Chata pod Soliskom ir žemyn  - 7,5 eur; Žemuosiuose Tatruose  iki Chopok ir žemyn mokėjom 10 eur/ žmogui; įėjimas į Špišo pilį lyg tai 4 eur, urvuose nebuvom, tai negaliu pasakyti.
Pavalgydavom 2 suaugę už 10-13 eur - mes valgydavom jų nacionalinius patiekalus (sriubas, koldūnus, virtinukus su brinza...) Chatose viskas brangiau, savaime suprantama : čia jau rašė, kad sriuba (česnačka, kapustnica) - 2 eur, o apačioje euras arba truputį brangiau. Parduotuvėse tai man kainos pasirodė tikrai ne didesnės kaip pas mus, o kai kurios ir mažesnės.

Palyginau kainas su pernai metais (kai dar euro nebuvo) - pasikėlimai keltuvais tikrai pabrangę g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 02, 23:10)
Dėkui, MamaInga, už info  4u.gif

Tai kad nėra už ką mirksiukas.gif tiek čia tos informacijos....

Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2009 07 03, 08:19)
Palyginau kainas su pernai metais (kai dar euro nebuvo) - pasikėlimai keltuvais tikrai pabrangę g.gif

mirksiukas.gif aš tai kai pradėjau planuotis kelionę, pradėjau skaityt temas apie Slovakiją ir viską kronom skaičiuoti, paskui tik atsipeikėjau, kad jau euras pas juos biggrin.gif Slovakai patys sako, kad kainos pakilo pas juos... Bet aš tai prieš važiuodama jau kainas keltuvų susirašiau, tai kažkaip šoko nebuvo nuvažiavus, mes dienai 25 eur maždaug planavom keltuvams ir parkavimui - parkavimas dienai dabar 5 eur su trupučiu...

Papildyta:
Įdedu pora nuotraukyčių iš šiųmetinės Slovakijos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaInga: 03 liepos 2009 - 08:31
O, ziuriu jau atsirado siais metais buvusiu Slovakijoje.

As kaip tik sedziu paieskose, nes vaziuojam gan neiprastai. Viena seima vaziuoja kemperiu, o kita - automobiliu. Rekomenduotas pensiobas bent siai kelionei netinka, o labai gila... Ieskom kempingu, kad turetu savo tas chatas, bungalus ar kotedzus. Gal kuri nors buvot siais metais tatranec kempinge? http://www.hoteltatranec.com/
Bliamba, jie tike mazai info duoda apie tuos savo kotedzus. Gal kam teke yra gyventi juose kada nors? Ar vaziuotumet su 4,5 men vaikuciu?
Interkempas is vis duoda info, kad yra uzdarytas nuo siu metu pradzios. Kaip supratau, ji pereme tatraniec kaip ir sportcampa... Tai gaunasi, kad beliko tik sitas vienintelis... Is duodamu vaizdeliu tai ten tokie gudus tarybiniai laikai tuose kotedziuose, bet kad jie rupuzes neduoda nei virtuves foto, nei wc...
Mane domina tik Aukstieji Tatrai. Jokiu Jasnu ir Mikulasu ar Demeniovsku dolinu kainu nereikia.

Matau pagal duodamas kainas, kad pakile ten pas juos... Alus 2 eurai Slovakijoje doh.gif Ech, kur tie laikai, kai jo bokalas kainavo 15 sk.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 07 liepos 2009 - 13:34
QUOTE(ziulyte @ 2009 07 07, 14:32)
  Gal kuri nors buvot siais metais tatranec kempinge? http://www.hoteltatranec.com/

mes gyvenom prieš porą metų šiuose bungaluose (buvom 9, jauniausiai 5,5 m.). Na mes kadangi nesam labai reiklus komfortui tai mums buvo gerai, aišku dušas su WC nera labai geros būkles, pas mus pvz. nebvuo dušo užuolaidų, vietomis gal ir koks pelėsiukas ar voraktinklis yra, bet patalynė švari ir pats namunas gan tvarkingas
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2009 07 07, 14:35)
mes gyvenom prieš porą metų šiuose bungaluose (buvom 9, jauniausiai 5,5 m.). Na mes kadangi nesam labai reiklus komfortui tai mums buvo gerai, aišku dušas su WC nera labai geros būkles, pas mus pvz. nebvuo dušo užuolaidų, vietomis gal ir koks pelėsiukas ar voraktinklis yra, bet patalynė švari ir pats namunas gan tvarkingas

Oi, dzin man tas pelesiukas, svarbu butu karstas vanduo, kad vaikui uzpakali galeciau nuplauti mirksiukas.gif Is isores matyt, kad ten komfoto didelio ieskantiems nera kas veikt, bet reikia gi patogiu lovu, karsto vandens, elektros na ir gal dar kokios taburietkos atsisest.

Kaip ten su indais - ar yra kokiu ar geriau savo imti?
Man regis nelabai kas ten siai dienai bus pasikeite...
Kaina irgi tokia ne pati maziausia, bet gi taikomes prie kemperio - jo stoveti salia nuosavo namo zinoma kad neleis, tai norim but visi kartu. Beje, gal pameni kokia kaina buvo pries kelis metus???

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 07 liepos 2009 - 14:40
QUOTE(ziulyte @ 2009 07 07, 14:32)
Gal kuri nors buvot siais metais tatranec kempinge? http://www.hoteltatranec.com/

Aš gyvenau šitame kempinge, tiesa, prieš keletą metų. Nors pažiūrėjus į nuotraukas internetiniame puslapyje, tai nieks ir nepasikeitė g.gif Mes gyvenome palapinėse, apie namelius nieko negaliu pasakyt. Prabangos ten nebuvo, atsimenu, kad dušas su šiltu vandeniu buvo tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2009 07 07, 14:40)
Aš gyvenau šitame kempinge, tiesa, prieš keletą metų. Nors pažiūrėjus į nuotraukas internetiniame puslapyje, tai nieks ir nepasikeitė g.gif  Mes gyvenome palapinėse, apie namelius nieko negaliu pasakyt. Prabangos ten nebuvo, atsimenu, kad dušas su šiltu vandeniu buvo tikrai.

Aciukas, mes tos prabangos ir neiskom. Gi yra rekomenduotas pensionas cia visu - va ten jau ir arsesni prabangos megejai galetu buti, o mes nors ir su vaikais, bet gyvem ir palapinese, ir kemperiuose ir dar biesas zino kur doh.gif Tinka mums viskas, tik kad butu svari patalyne, kaip minejau siltas vanduo, virykle, elektra... Reik gi maziams valgyt padaryt. Gerai but dar saldytuvas. Tas kempingas man atrase, kad kai kur jis yra hihihi.gif O kur tas kai kur liko nezinoma hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 07 liepos 2009 - 14:45