Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija II

QUOTE(dontstop @ 2009 06 26, 10:49)
Pabandėm vakar rezervuoti per Limbą, tai gavom e-mailą, kad susisieks su mumis vėliau. Kiek laiko reikės laukti? Jau para praėjo  unsure.gif

Keista g.gif
Mes tą pačią dieną gavome el. paštu laiškelį tokiu tekstu:
Dear client,
your reservation nr 487395 was automatically forwarded to our operator: Monika Sustekova.
He/she will contact you.Monika Sustekovahttp://www.limba.comtel SK: +421 2 59206927tel CZ: +420 561112227tel PL: +48 22 4863127tel HU: +36 1 9996427mailto:monika.sustekova@limba.com
Tą pačią dieną su mumis mergaitė susisiekė.

Jei ir Jūs gavote laišką su kontaktais, patys parašykit jiems, arba paskambinkit.
Atsakyti
4u.gif

Aš tai noriu padėkoti "mamytėms", rekomedavusioms Slovakijos temose Pension Andraš, Stara Lesnoje. Buvome Slovakijoje antrą birželio savaitę, tai pensionu likom labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 06 30, 14:32)
4u.gif

Aš tai noriu padėkoti "mamytėms",  rekomedavusioms Slovakijos temose Pension Andraš, Stara Lesnoje. Buvome Slovakijoje antrą birželio savaitę, tai pensionu likom labai patenkinti  smile.gif

Džiaugiamės, kad patiko mirksiukas.gif Anna superinis žmogus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2009 06 30, 13:42)
Džiaugiamės, kad patiko mirksiukas.gif Anna superinis žmogus! thumbup.gif

Tai jau tikrai mirksiukas.gif Mes pirmas tris dienas buvom ten vieninteliai gyventojai, tai jau net nepatogu kartais būdavo doh.gif Vakare klausia tai gal arbatos norit, gal sriubos smile.gif , mes kadangi kuklinomės tai tik arbatą gėrėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 06 30, 15:21)
Tai jau tikrai mirksiukas.gif Mes pirmas tris dienas buvom ten vieninteliai gyventojai, tai jau net nepatogu kartais būdavo  doh.gif Vakare klausia tai gal arbatos norit, gal sriubos  smile.gif , mes kadangi kuklinomės tai tik arbatą gėrėm ax.gif

O ar daugiau ką nors valgėt Annos gamintą?
Man dar iki šiol sapnuojasi jos patiekalai biggrin.gif Mes ir vakarienes dažniausiai pas ją valgydavom. Taip skanu, kad net žodžiais sunku papasakoti. Ir šiaip su ja pojūtis - kaip pas mamą... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2009 06 30, 15:24)
O ar daugiau ką nors valgėt Annos gamintą?
Man dar iki šiol sapnuojasi jos patiekalai biggrin.gif Mes ir vakarienes dažniausiai pas ją valgydavom. Taip skanu, kad net žodžiais sunku papasakoti. Ir šiaip su ja pojūtis - kaip pas mamą... lotuliukas.gif

dėl to kad kaip pas mamą tai tikrai, mes išvažiuodami ir sakėm, kad jautėmės kaip namuose smile.gif O dėl valgio tai, gaila, bet nevalgėm daugiau nieko verysad.gif aš prisimenu, kad jus čia jos maistą labai gyrėt, bet mes buvom nuo birželio 8 d. tai dar ta KOLIBA, kur pas juos neveikė schmoll.gif, o kadangi mes tik dviese buvom mums buvo kažkaip nepatogu prašyt, kad mums kažką gamintų, nors vyras tai labai gundėsi, o ir Anna siūlė... bet mes planuojam dar grįžti būtinai, kita vasarą labai norim važiuoti į Kroatiją tai, sakom reiktų ten nakvoti sustoti...
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 01, 13:16)
dėl to kad kaip pas mamą tai tikrai, mes išvažiuodami ir sakėm, kad jautėmės kaip namuose  smile.gif O dėl valgio tai, gaila, bet nevalgėm daugiau nieko  verysad.gif aš prisimenu, kad jus čia jos maistą labai gyrėt, bet mes buvom nuo birželio 8 d. tai dar ta KOLIBA, kur pas juos neveikė  schmoll.gif, o kadangi mes tik dviese buvom mums buvo kažkaip nepatogu prašyt, kad mums kažką gamintų, nors vyras tai labai gundėsi, o ir Anna siūlė... bet mes planuojam dar grįžti būtinai, kita vasarą labai norim važiuoti į Kroatiją tai, sakom reiktų ten nakvoti sustoti...

Vakarienes valgydavom pačiame pensione (ne Koliboje) mirksiukas.gif
Be reikalo nepatogu buvo, juk ne nemokamai rolleyes.gif ji turi nustačiusi vakarienės kainas.
O jau vakarienė būdavo iš trijų patiekalų (sriuba, antras patiekalas ir desertas). Gera prisiminti bigsmile.gif Kitąkart nesivaržykit, būtinai paragaukit bent jos virtos česnakinės sriubos... atata... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 06 30, 13:32)
4u.gif

Aš tai noriu padėkoti "mamytėms",  rekomedavusioms Slovakijos temose Pension Andraš, Stara Lesnoje. Buvome Slovakijoje antrą birželio savaitę, tai pensionu likom labai patenkinti  smile.gif

Kaip kainos šiemet Slovakijoje, nepabrango? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 01, 14:23)

Mes grįžom šią naktį. Anskčiau nebuvau buvusi, tai negaliu lyginti, bet mano akimis nebrangu blush2.gif Maistą pirkdavom Tesco arba Kaflande, tai bananai pvz 0,77 eu/kg, bulkinai rageliai 0,03, sprandinės didkepsniai vakume 4,99 eu/kg ir pan. Alus kalnuose chatoj 2 eu, sriuba irgi, bet bliūdas didelis. Kol kas žmonių gana mažai. Pensionai stovi pustuščiai. Kaina pas žmones 10 eu už naktį. Mums siūlė imti net ir kelis nr, kad tik imtume. Neverta rezervuotis ir mėtyti pinigus per limba, kai galima ir nusiderėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 01, 14:23)

Mane kamuoja panasus klausimas apie kelione su agenturomis: kiek pinigu reikia tureti papildomai-lankytinoms vietoms, iejimo bilietams, keltuvams ir pan? Ar imanoma su lauktuvemis ir pietumis kokioje chatoje bei auksciau paminetomis islaidomis itilpti i 150 eur? 4u.gif

Planuojam i Slovakija su Gruda rugpjucio 15 d. Domina 7d/6n arba 7d/5n kelione. Is bedos dar tiktu 6d/4n. Bet nera prie tu datu jokio prieraso, tai speju, kad vangiai grupes renkasi. g.gif Jei yra galvojanciu apie ta pacia krypti ir data, bet bijanciu, kad nesusidarys grupe, pamastyti apie tai. 4u.gif Musu butu 2-3 zmones.

Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 07 01, 15:37)
Mes grįžom šią naktį. Anskčiau nebuvau buvusi, tai negaliu lyginti, bet mano akimis nebrangu  blush2.gif Maistą pirkdavom Tesco arba Kaflande, tai bananai pvz 0,77 eu/kg, bulkinai rageliai 0,03, sprandinės didkepsniai vakume 4,99 eu/kg ir pan. Alus kalnuose chatoj 2 eu, sriuba irgi, bet bliūdas didelis. Kol kas žmonių gana mažai. Pensionai stovi pustuščiai. Kaina pas žmones 10 eu už naktį. Mums siūlė imti net ir kelis nr, kad tik imtume. Neverta rezervuotis ir mėtyti pinigus per limba, kai galima ir nusiderėt  blush2.gif

Mes per limbą kur kas pigiau radom, žiūrėjom tik iki 8 eu ir kad vaikui nemokamai būtų, tai tokių variantų buvo marios 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 07 01, 18:22)
Mane kamuoja panasus klausimas apie kelione su agenturomis: kiek pinigu reikia tureti papildomai-lankytinoms vietoms, iejimo bilietams, keltuvams ir pan? Ar imanoma su lauktuvemis ir pietumis kokioje chatoje bei auksciau paminetomis islaidomis itilpti i 150 eur?  4u.gif

Paprastai su savim reikia paimti tiek pat, kiek kelialapis kainuoja 4u.gif Na čia labai apytiksliai biggrin.gif O kortelės nesivešit?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 07 02, 13:19)
Mes per limbą kur kas pigiau radom, žiūrėjom tik iki 8 eu ir kad vaikui nemokamai būtų, tai tokių variantų buvo marios  4u.gif

Gali b8ti, kad marios, bet mano vaikas jau uz mane vienas aukstesnis hihihi.gif Be to, ir vieta svarbu. Nenoreciau kokiame Mikulase gyventi blush2.gif
Atsakyti