Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija II

QUOTE(punkis @ 2009 06 18, 10:45)
į druskų kasyklas su vežimu nepraeisit, nes iki pačių kasyklų reikia lipti laiptukais keliasdešimt metrų žemyn

O kuprinės bandykit ieškot dėvėtos, nes naujos pas mus brangesnės

Punki, temelėj apie druskų kasyklas aš buvau radus vienos mamos nuotrauką, kur ji su vežimėliu pačiose kasyklose pozuoja. Tai aš parašiau dar a.ž., paklausiau, ar tikrai galima ten su vežimėliu nusigauti ir ar patogu. Tai ji man atsakė, kad galima, tik per laiptus reikėjo panešt vežimėlį rankose, o paskui buvo labai patogu, kadangi ekskursija truko kelias valandas, tai vaikas dar ir pamiegoti spėjo. tai aš galvoju tiap pat su vežimėliu ten leistis, mūsų ypač lengvas, gal nusinešim kaip nors per laiptukus g.gif

Vat tas ir yra, kad dėvėtų šiuo metu nėra unsure.gif O naujos - 350, 400 lt doh.gif
Atsakyti
Tas tiesa, su kuprinem-nesioklem didesniems vaikams sunkoka, as jau pora menesiu stebejau skelbiu ir supermamoj, nieks neparduoda tokiu, visos nuo 0 iki 12 kg dazniausiai. Tai skolinsimes is draugu, nera kas daryt daugiau...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 06 18, 13:51)
Vat tas ir yra, kad dėvėtų šiuo metu nėra  unsure.gif  O naujos - 350, 400 lt  doh.gif

Na jei mėgstat keliat tai manyčiau nebloga investicija. Mes naudojom pernai Slovakijoj, dar ir šiemet žadam panaudot Čekijoj (nor maniškiui jau 3,5, bet dar telpam), o ateity dar brolis ar sese laukia rolleyes.gif

Jei nebūtūmėt taip toli paskolinčiau savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 18 birželio 2009 - 14:11
reikia pagalbos - kur rekomenduotumet apsistot Slovakijoj vaziuojant i Belgrada (apie Kosice)... Ar verciau ieskot nakvynes Lenkijoj?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 06 24, 23:38)
reikia pagalbos - kur rekomenduotumet apsistot Slovakijoj vaziuojant i Belgrada (apie Kosice)... Ar verciau ieskot nakvynes Lenkijoj?

Mes esame išbandę šį Žem. Tatruose miestelyje Myto pod Dumbierom:
http://www.limba.com...n-in-detail.htm
Puikios sąlygos - moderniai įrengtas! Ramus miestukas, pensionas prie pat gatvės, tad tarpinei nakvynei buvo liuks.
Atsakyti
Prieš važiuodami kuriuo nors keliu, į googl suveskit remont drogi biggrin.gif - kartais oi kaip pakoreguoja maršrutą doh.gif ...

Pastudijuokit lentelę čia, gal kiek padės. Pamenu, pernai mes visai neblogai jos pagalba išvengėm daug remontų 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Mane domina nakvyniu kainos:kempinge, pencione, viesbutuke.Beje LIMBOJE esame nakvoje kai vaziavome y Kroatija, bet ten buvo toks didelis viesbutis, ne medinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Profesorė @ 2009 06 25, 18:52)
Laba vakara,

Mane domina nakvyniu kainos:kempinge, pencione, viesbutuke.Beje LIMBOJE esame nakvoje kai vaziavome y Kroatija, bet ten buvo toks didelis viesbutis, ne medinukai smile.gif

aš suprantu, kad Limba tai rezervacijos sistema g.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2009 06 25, 17:31)
Aga, per Varšuvą. Iš pradžių pasukom kitu keliu, norėjom Varšuvos šonu iki Krokuvos, bet kaip ir Dilma rašė, kelio remontai pakoregavo maršrutą teko grįžti ir pro Varšuvą važiuot doh.gif

mes tik pirma karta vaziuodami rinkomes kelia aplenkdami varsuva. bet grizome nakti per ja, tai tiko ir patiko, todel veliau, kiek vaziavome, tai rinkdavomes kelione per lenkija nakti ir varsuva kirsdavome lengvai ir laaabai greitai. tiesa sakant net varsuvos ten praktiskai nepamatai - greitkelis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 06 25, 20:29)
aš suprantu, kad Limba tai rezervacijos sistema g.gif

Kad ir viesbutelis toks yra, gal net visas tinklas. g.gif Atsimenu, uzpernai vaziavome i Kroatija su Gruda, tai nakvojome tokiame bezvaigzdutinyje viesbutelyje Limba, Slovakijos Tvrdosin miestelyje.

Kontaktai

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 06 25, 21:26)
Kad ir viesbutelis toks yra, gal net visas tinklas. g.gif  Atsimenu, uzpernai vaziavome i Kroatija su Gruda, tai nakvojome tokiame bezvaigzdutinyje viesbutelyje Limba, Slovakijos Tvrdosin miestelyje.

Kontaktai

Taip ir mes su Gruda vaziavome ten pat ir toje Limboje miegojome.Man tai taspats buvo, svaru greiciau galva padeti, nes labai skaudejo, net vaistus leidausi.Nusiprausti svarbu buvo galima ir y lova, o ryte visai geri pusryciai buvo.O Kroatijoje miegojome 2 kartus HOTEL PARK.
Atsakyti
Pabandėm vakar rezervuoti per Limbą, tai gavom e-mailą, kad susisieks su mumis vėliau. Kiek laiko reikės laukti? Jau para praėjo unsure.gif
Atsakyti