Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(gracel @ 2008 07 09, 09:33)
Mergaites,  nieko man nenutiko!!.....as TIK rasau darba  ir man reikia info (is pirmu lupu).... :ax:
Reikia kad man isburtu bureja.....o del tu priburimu nieko as jokiam vaikinui nedarysiu:)) jau turiu viena ir man jo uztenka:) :wub:

Tad burejos man vistiek reikia:)

Pasikliauk savo intuicija.Kaip sakoma,pasitark su paciu protingiausiu zmogumi,t.y.su pacia savimi.Sitas zmogus taves neapgaus ir blogo nepalinkes.Burejos gali nukreipti visai ne ta linkme,arba iseisi tikslaus atsakymo negavusi.Ne visada kortos rodo teisybe.Buna,kad diena tam netikusi,arba biolaukai nesutinka.Nepasikliauk aklai burejom.Spresk,kas geriausia butu tau,bet nekenkiant kitiems susiejusiems su situo darbu ir tu busi teisi.Sekmes!
Atsakyti
merginos,girdejau kad vilniui ira toks SERGEJUS.ar gak kas buvo?noreciau tel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julite: 10 liepos 2008 - 14:47
QUOTE(Julite @ 2008 07 10, 15:46)

yra aludariu g. netoli tauro kalno ,kirpykloje turi savo "kabinetuka" paskutiniu metu ne kokie atsiliepimai, anksciau gal pries 5 metus, turejo ypatinga reputacija.
Papildyta:
QUOTE(gracel @ 2008 07 09, 09:33)
Mergaites,  nieko man nenutiko!!.....as TIK rasau darba  ir man reikia info (is pirmu lupu).... ax.gif
Reikia kad man isburtu bureja.....o del tu priburimu nieko as jokiam vaikinui nedarysiu:)) jau turiu viena ir man jo uztenka:) wub.gif

Tad burejos man vistiek reikia:)

na tuomet darbas susijes su vaikinu , nes ankstesne zinutese tu minejai "vyra/vaikina" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 07 10, 19:14)
yra aludariu g. netoli tauro kalno ,kirpykloje turi savo "kabinetuka" paskutiniu metu ne kokie atsiliepimai, anksciau gal pries 5 metus, turejo ypatinga reputacija.
Papildyta:

na tuomet darbas susijes su vaikinu , nes ankstesne zinutese tu minejai "vyra/vaikina"  smile.gif

smile.gif) nesiaiskinsiu:))...jau viska nete radau:)

man grynai info reikejo ir gyvai pamatyt kas kaip vyksta tam tikro ritualo metu:)
Tiesiog neradau zmogaus kuris tai padarytu, tad pagalvojau kad koks nors "kitoks " burejas padetu:)
Papildyta:
QUOTE(Julite @ 2008 07 10, 14:46)

Pas Sergeju esu buvus 3 kartus! biggrin.gif

Paskutini karta pries 2 menesius gal. Pirma karta neprieme , nusiunte pas kazkokia moteri kuri "atseit turejo nuimti kazka blogo" ir tik tada jis gales burti. Ok nuejau (kainavo nemazai).....biggrin.gif Po to Sergej jau man isbure....teisingai pasake apie praeiti ir dabarti... Antra karta isdeliojo kortas ir nieko negalejo pasakyt, net pinigus atsisake imti... O trecia karta vel jam nesiseke, kalba ir vis manes klausia ar teisingai....sakau ne, tada kita info pateikia.
Beja kainyte pas ji 70 Lt o buvo 50:))

Nesiulyciau pas ji eiti:)
Atsakyti
Sveikos,

gal galit rekomenduoti chiromantą, ar būrėją kuri ne tik kortom burtų bet ir iš delno ką nors papasakotų. Senai man ramybės neduoda mano delnų linijos, reiktų išgirsti kažkieno nuomonę, nes pati velniai žino ko prisigalvojusi esu...
Atsakyti
Tai gal Leopoldas tiktų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 11, 12:07)
Tai gal Leopoldas tiktų...

Butent jis-,jei nori ir Taro ir ranku biggrin.gif 868124305
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 11 liepos 2008 - 12:42
QUOTE(Kaimynka @ 2008 07 11, 11:54)
Sveikos,
gal galit rekomenduoti chiromantą, ar būrėją kuri ne tik kortom burtų bet ir iš delno ką nors papasakotų. Senai man ramybės neduoda mano delnų linijos, reiktų išgirsti kažkieno nuomonę, nes pati velniai žino ko prisigalvojusi esu...

Ir man atrodo , kad burimas is delno yra"tikslesnis", juk delno linijos priklauso tik vienam zmogui, pas kiekviena jos skirtingos, o kortos....nu nezinau, gal as klystu... unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif

gal žinot kiek tas malonumas pas Leopolda kainuotų?
Atsakyti
QUOTE(Kaimynka @ 2008 07 11, 14:05)
Ačiū visoms smile.gif

gal žinot kiek tas malonumas pas Leopolda kainuotų?

100 lt
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 07 11, 15:28)

Tai čia kaina bendrai už Taro ir delno būrimą? O kur Leopoldą galima rasti?
Atsakyti
Merginos, mano bendradarbė labai norėtų pasitarti su būrėja/ragana/ekstrasense biggrin.gif kuri moka nuimti prakeiksmą ir pan. Tiesiog išsikalbėjom šiandien-per paskutinius 15-20 metų tiek skausmo, ligų ir bėdų blink.gif Šiuo metu miršta tėtis ir anyta, žiauriai sirgo ką tik gimęs jos sūnus ir t.t. Bėdos ir ligos eina non stop'u doh.gif Ji sieja su mamos brolio buvusios žmonos prakeiksmu, ir bažnyčioje buvo, ir mišias užpirkinėjo-jau keletą kartų ax.gif
Jūsų rekomendacijas perduočiau rolleyes.gif
Atsakyti