Buvau as neseniai pas bureja Svetlana pasilaiciuose. gal dar kazkuri buvot pas ja - papasakokit savo ispudzius. jos tel. nr. 867273561 man ji visai patiko
Buvau ir as pries pusmeti pas ta pacia Svetlana, bet man ji didelio ispudzio nelaiko, ka paklausi, tai ir atsakys, bet kazka daugiau suzinot nepavyko...
Buvau ir as pries pusmeti pas ta pacia Svetlana, bet man ji didelio ispudzio nelaiko, ka paklausi, tai ir atsakys, bet kazka daugiau suzinot nepavyko...
o man jinai nepatiko jinai bure jau gal kokius 7metus vien ja pazistu priesais holydo Inn Nieko ipatyngo bet ziurint ko tiketis Kaip ir visos aplink vaiksto ir viskas buvau ir as ir drauges
Ir aš buvau prieš pusmetį. Man irgi nepatiko . Jai užduodi klausimus ir trauki 3 kortas tada ji pasako atsakymą. O aš paprašiau kad ji iškarto man benrai išbūrtu o tik tada aš užduosiu man dominančius klausimus. Tai ji iš karto dar nesutiko, tik paskui kai aš jai pasakiau kad tai išklosiu visą informaciją apie save. tai tada bendrai išbūrė , tik paskui klausimus uždavinėjau. Bet taip iš jos ir išėjau negavusi jokios konkrečios informacijos. Papildyta:
QUOTE(Tatli @ 2008 07 06, 08:03)
o man jinai nepatiko jinai bure jau gal kokius 7metus vien ja pazistu priesais holydo Inn Nieko ipatyngo bet ziurint ko tiketis Kaip ir visos aplink vaiksto ir viskas buvau ir as ir drauges
Jeigu dar domina ta Edita,tai jau as apie ja viska zinau.Galiu papasakoti apie ja daugiau,negu ji man pasake apie mane.Burimo seansas buvo atvirkstinis-ji pasakojo apie save,savo bedas,problemas ir ligas.Tokia bureja ir as galeciau buti.Taro kortu reiksmes,tiesa zino,bet komentuoti nesugeba.Laukia,ka apie save pasakysi,o tada jau megina kazka kurti,bet visiskai nepataiko.Siaip ji man pasirode keistoka,sakyciau nestabilios psichikos zmogus.Jeigu negaila 50Lt,tai pameginkit .
Va cia tokios burejos tel. nr, niekada pas ja nebuvau tai ir pakomentuoti negaliu. gyvena ji berods Ukmerges gatveje. O vardas Ingrida 867232208. Jei kas buvot - pasipasakokit.
Merginos,is postu suprtatau,kad daugelis neskiria ekstrasenso nuo "burejos" (o istiesu tarologes).Visu pirma reiketu apsispresti,kokios paslaugos konkreciai norite.Kas yra ekstrasensas,visi zino ir praeiti bei ateiti jie dazniausiai mato "filmukais".Informacija ne visada "ateina" vienodai ir nevisada suprantama.Todel tokie skirtingi atsiliepimai apie teikiancius sias paslaugas.Jeigu kalbama apie Taro kortu zinoves,tai su aiskeriagyste tai neturi nieko bendro (zinoma,ekstrasensai taip pat gali naudotis Taro ar kokiomis kitomis priemonemis).Bendrai paplitusi klaidinga nuomone,kad gali nei zodzio nepasakyti,o kortos viska parodys,kenkia jums pacioms.Taro tikrai parodys tikslia informacija,bet perskaityti ja teisingai reikia ir nemazos patirties ir psichologiniu sugebejimu ir astrologijos,numerologijos bei kabalos nors minimalaus zinojimo,reikia gerai ismanyti simbolistika,tureti gera atminti ir t.t. To mokomasi nevienerius metus ir tokiu zinovu nera daug.Jeigu einate pas tarologa konkrecios pagalbos,patarimo ar tiesiog patvirtinimo to,ka ir pati intuityviai jauciate,geriausia butu "bendradarbiauti",o jei pigiai patikrinti,ar "teisybe sako",tai.....taip ir gaunasi.Tarologe neaiskiarege,o aiskeriage gali buti puiki tarologe....
Prieš penkis metus pažinojau labai gerą būrėją. Ji būrė įvairiom kortom: taro ir dar kažkokiom kuriu visai nepažįstu. Nuiminėjo prakeikimus, darė amuletus... Žodžiu man tada ji labai padėjo. Ji priiminėjo klientus Subačiaus g. ten ji nuomavosi butą, o gyveno kažkur kitur. Kiek beskambinau telefonas yra išjungtas. O gal numeris pasikeitė. Gal kuri nors pažįstat ją tai labai prašau pasidalinkite jos dabartiniais kontaktais. Ji jauna ( tada atrodė apie 30 metų) vardas Alina.
Mergaites, nieko man nenutiko!!.....as TIK rasau darba ir man reikia info (is pirmu lupu).... Reikia kad man isburtu bureja.....o del tu priburimu nieko as jokiam vaikinui nedarysiu:)) jau turiu viena ir man jo uztenka:)