Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Mano ta pati drauge sumaste Antakalnyje pas Reginą nueiti. Gal kas nesenai buvot? žinot kokių atsiliepimų? Kokios kainos?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 04, 15:41)
Mano ta pati drauge sumaste Antakalnyje pas Reginą nueiti. Gal kas nesenai buvot? žinot kokių atsiliepimų? Kokios kainos?Ačiū 4u.gif

as buvau ir niekam NEREKOMENDUOJU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 04, 16:41)

Nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 04, 16:41)

Pries pora metu esu buvusi pas bureja Antakalnyje, vardo jos nepamenu, bet gyvena ji Antakalnio paradzioje. Labai nevykusiai buria doh.gif , daugybe nesamoniu man prisake ir pinigu nulupo. Pastarosios tai tikrai niekam neprekomenduociau schmoll.gif
Atsakyti

Aš čia paskaitinėjau, bet taip ir nesuidariau jokios nuomonės apie burėjų patikimumą. Turiu konkretų klausimą ir noriu, kad man patartų, šioje situacijoje į ką geriau kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2008 06 05, 16:40)
Aš čia paskaitinėjau, bet taip ir nesuidariau jokios nuomonės apie burėjų patikimumą. Turiu konkretų klausimą ir noriu, kad man patartų, šioje situacijoje į ką geriau kreiptis?

patikimumo nera, deja tongue.gif
Atsakyti
Negi cia taip ir nieks nezino nieko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2008 06 09, 16:19)
Negi cia taip ir nieks nezino nieko... blush2.gif

Galina, Leopoldas, Stanislavas, Virginija...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 06 09, 16:25)
Galina, Leopoldas, Stanislavas, Virginija...

Dar dvi Svetlanos... ax.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos mergaite,man rodos perskaiciau visus imanomus komentarus apie burejas,taip pas susigaudziau ju kontaktus,bet deja Vilijos Lobaciuvienes kontaktai matomai jau ne tie verysad.gif ,gal kas turite bent telefono numeriuka,buciau labai dekinga,nes labai reikia 4u.gif ,is anksto aciu,jei galite parasykite i AZ. ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors ka nors zinote apie Editą iš Kalvarijų g.99, kurios tel. yra 861404228?
Atsakyti
QUOTE(niekadaa @ 2008 06 12, 09:38)
Gal kas nors ka nors zinote apie Editą iš Kalvarijų g.99, kurios tel. yra 861404228?

Oi ne, apie tokia pirma karta girdziu schmoll.gif . jei jau sugalvosi nukeliauti butinai pasipasakok, kaip sekesi.
Atsakyti