QUOTE(editukassk @ 2008 05 31, 20:24)
man lygiai taip pat buvo kažkada juokinga, bet kai matai kai žmogus (su kuriuo kartu daugiau nei 10 m.) pasikeičia neatpažįstamai per pora savaičių tai jau tampa nebejuokinga
, ko gero niekada nebūčiau niekur ejusi jei ne mano vidine nuojauta, kuri niekada neapgauna.
pas parapsichologa taip pat buvau. galvokit kaip norit, bet abu žmones pas kuriuos lankiausi, labai puikiai nupieše mano šeimai kenkiančio žmogaus portreta, pasake ka tas žmogus veikia, kaip atrodo ir pan.
tiketi ar netiketi - čia kiekvieno žmoguas reikalas. aš nužiūrejimais ir užkalbejimais tikiu ir niekam tokio dalyko nelinkiu

pas parapsichologa taip pat buvau. galvokit kaip norit, bet abu žmones pas kuriuos lankiausi, labai puikiai nupieše mano šeimai kenkiančio žmogaus portreta, pasake ka tas žmogus veikia, kaip atrodo ir pan.
tiketi ar netiketi - čia kiekvieno žmoguas reikalas. aš nužiūrejimais ir užkalbejimais tikiu ir niekam tokio dalyko nelinkiu

apie Jadvyga nieko blogo negaliu pasakyti, tiesiog pasidomejau ar nepasiule parapsichologo tel.nr. ,itariu, kad "dirba " pagal tam tikra "metoda', daugelis taip "dirba", tad pasidomejau ir del jos