Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(editukassk @ 2008 05 31, 20:24)
man lygiai taip pat buvo kažkada juokinga, bet kai matai kai žmogus (su kuriuo kartu daugiau nei 10 m.) pasikeičia neatpažįstamai per pora savaičių tai jau tampa nebejuokinga  verysad.gif, ko gero niekada nebūčiau niekur ejusi jei ne mano vidine nuojauta, kuri niekada neapgauna.
pas parapsichologa taip pat buvau. galvokit kaip norit, bet abu žmones pas kuriuos lankiausi, labai puikiai nupieše mano šeimai kenkiančio žmogaus portreta, pasake ka tas žmogus veikia, kaip atrodo ir pan.
tiketi ar netiketi - čia kiekvieno žmoguas reikalas. aš nužiūrejimais ir užkalbejimais tikiu ir niekam tokio dalyko nelinkiu  schmoll.gif

apie Jadvyga nieko blogo negaliu pasakyti, tiesiog pasidomejau ar nepasiule parapsichologo tel.nr. ,itariu, kad "dirba " pagal tam tikra "metoda', daugelis taip "dirba", tad pasidomejau ir del jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 29, 13:21)
O kas per Jurate dviejuose pasauliuose? Ten gi Svetlana tarologe

yra ten Jūratė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 02, 07:39)
yra ten Jūratė smile.gif

Gal galima paklausti, ką ji ten veikia?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 02, 08:11)
Gal galima paklausti, ką ji ten veikia?

Galima smile.gif
Taro kortas delioja. Mano drauge pas ja buvo. Paskambinus i du pasaulius jai dave Jurates telefona.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 02, 11:15)
Taro kortas delioja. Mano drauge pas ja buvo. Paskambinus i du pasaulius jai dave Jurates telefona.

Na ir kaip? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Na net nezinau... Is tikruju, tai pacioje pradzioje kai ismete kortas nepasakė vieno esminio dalyko, kad yra trecias zmogus. Tik kai ji paklause ar kortos nerodo kad yra dar vienas zmogus isiterpes i jos seima-tada ji tik pasake kad kortos tai rodo. Jurate issiklausinejo ar drauge istekejusi ir t.t., zodziu istraukes is drauges daug info ir tuomet tai jau situaciją pakankamai tiksliai apibudino. Siaip neitu pas ja antra karta. Tiesa dr jai nepatiko tai kad ji pati duoda traukti kortas smile.gif
Atsakyti
Svetlana Gabijos gatvėje taip pat duoda pačiai traukti kortas...Mano supratimu, tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 02, 11:02)
Svetlana Gabijos gatvėje taip pat duoda pačiai traukti kortas...Mano supratimu, tai normalu.

Gal ir normalu, nieko nesakau. Tiesiog manes paklause kokie atsiliepimai is drauges tai ir parasiau smile.gif
O kaip ta svetlana is gabijos gatvės ?
Atsakyti
Pas Virginija is Kavoliuko gatves irgi kortas traukiau ...

merginos man dabar kilo itarimas toks ... anksciau tuo adresu Gelezinio vilko 11 buvo ne Jadvyga o Svetlana g.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 02, 11:08)
Gal ir normalu, nieko nesakau. Tiesiog manes paklause kokie atsiliepimai is drauges tai ir parasiau smile.gif
O kaip ta svetlana is gabijos gatvės ?

Man ji patinka.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 06 02, 11:55)
Na net nezinau... Is tikruju, tai pacioje pradzioje kai ismete kortas nepasakė vieno esminio dalyko, kad yra trecias zmogus. Tik kai ji paklause ar kortos nerodo kad yra dar vienas zmogus isiterpes i jos seima-tada ji tik pasake kad kortos tai rodo. Jurate issiklausinejo ar drauge istekejusi ir t.t., zodziu istraukes is drauges daug info ir tuomet tai jau situaciją pakankamai tiksliai apibudino. Siaip neitu pas ja antra karta. Tiesa dr jai nepatiko tai kad ji pati duoda traukti kortas smile.gif

As maniau ismetus kortas bureja turi matyti kokia seimyninė padėtis yra, o ne klausineti kliento g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 06 02, 12:17)
Pas Virginija is Kavoliuko gatves irgi kortas traukiau ...
merginos man dabar kilo itarimas toks ... anksciau tuo adresu Gelezinio vilko 11 buvo ne Jadvyga o Svetlana  g.gif

del Svetlanos gel.vilko 11 pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti