Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

laba gal kas galite i AZ parasyti kaip rasti reginos is antakalnio nama, nes ji taip nupasakojo kad nieko nesupratau, ir dar gal kas galetumet pasakyt silvijos is lvovo gatves kontaktus ir kaina aaciu
Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2009 01 23, 12:10)
laba gal kas galite i AZ parasyti kaip rasti reginos is antakalnio nama, nes ji taip nupasakojo kad nieko nesupratau, ir dar gal kas galetumet pasakyt silvijos is lvovo gatves kontaktus ir kaina aaciu

Regina gyvena netoli sapiegos stoteles, ten toks posukiukas ir apgriuves namas (berods trecias nuo kelio), tikrai kaip pas ragana biggrin.gif
man pas ja patiko pirma karta pries metus 4u.gif
o nesenai buvau, tai toki sss... sumale, apreke uz netinkamas paziuras ir mastyma, pasiklause kada baigsis krize pagal mane ir pagyre batus.
uz tai sumokejau atrodo 30 lt ir per jos teslyna ismyniau namo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rada35 @ 2009 01 23, 12:23)
O as manau, kad ji yra stipri aiskerege, cia toks dalykas kurio nepamatuosi ir nesuprasi... Sakykim man asmeniskai buvo tokia situaciju, kai vienintele Jolanta taip ivykius nusake, kad plaukai siausesi, kai praktiskai uz paros viskas paaiskejo... Kiek mano pazystamom padejo apsisaugoti nuo apgauliu, kiek pinigu yra isaugojus... (viena drauge plika basa po skyrybu butu palikus jei ne Jolanta).
kiek zinau, dabar ji tik stipresne darosi, nes pati labai gerai jauciasi. smile.gif  Cia manau, brangiosios, veikia dar kazkoks nepamatuotas rysys tarp zmogaus ir aiskeregio, gal ir diena ne ta buvo, kas cia dabar pasakys... Pacios spreskite, as tik pasakau savo nuomone, o jus nepabande jos neturesite biggrin.gif

Jūs užsiregistravote SM tik tam, kad Jolantai reklamą padarytumėt? biggrin.gif

QUOTE(kakava2 @ 2009 01 23, 13:10)
laba gal kas galite i AZ parasyti kaip rasti reginos is antakalnio nama, nes ji taip nupasakojo kad nieko nesupratau...

Geriau neik... rolleyes.gif
Atsakyti
Neslepsiu man ji labai patinka, bet man atrodo kad jai reklamos tikrai nereikia, kam nori ja ir taip susiranda. rolleyes.gif
Atsakyti
Gytare,šita misija beviltiska ir nedekinga biggrin.gif merginos troksta,kad kas nors uz jas nusprestu,sureguliuotu,pasakytu.....todel ejo ir eis pas bile ka....ir jokie patarimai cia nepades....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 01 23, 18:55)
Gytare,šita misija beviltiska ir nedekinga biggrin.gif  merginos troksta,kad kas nors uz jas nusprestu,sureguliuotu,pasakytu.....todel ejo ir eis pas bile ka....ir jokie patarimai cia nepades....

Taigi žinau. biggrin.gif Bet vis trigrašį įkišu. rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2009 01 21, 15:42)
pirmiausia issitirkit krauja,gal vyro dominuoja.tada jau ir breziniai nepades mirksiukas.gif
as,ir turiu du berniukus,bet pasaka burejos dar du bus berniukai lotuliukas.gif .siuo metu pristabdau pranasystes,o veliau paziuresim lotuliukas.gif

Sveikute, gal galetum parasyt kas cia per kraujo tyrimas (gal galima i a.z) del berniuku g.gif , buciau labai dekinga. smile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau būrėjos Svetlanos Dausinienės (ta, kuri gyvena Gabijos gatvėje) knygą "Pas būrėją Svetlaną". Joje rašoma ne tik apie kortas, bet ir apie raganas, įvairius burtus, užkalbėjimus. Kur knygą galima nusipirkti, nežinau, nes pirkau iš vertėjos.
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausimeli. Gal kartais esate ka girdejusios apie Jolanta, kuri anksciau gyveno Justiniskiu gatveje, dabar sv. Ignoto (prie stoties) ? Kokie atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
Penktadienį buvau pas Galiną. Seniai turėjau telefoną, bet nebuvo toookio reikalo, dėl kurio norėtųsi apsilankyti biggrin.gif
Ūmai pribrendau, ėjau su labai neraminančiu klausimu, bet apie jį net nespėjau paklaust ax.gif Viskas sugulė žalia žolele, visi atsakymai gauti net neklausiant smile.gif Jokio grybavimo į pievas, tuščiažodžiavimo. Esu sužavėta, ačiū rekomendavusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 25 sausio 2009 - 19:09
O kur ta Galina gyvena? Gal galima butu nr iAZ? wink.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 01 25, 20:08)
Penktadienį buvau pas Galiną.

As uzsirasiau vasario menesiuj pas Galina,eiles pas ja doh.gif doh.gif na bet susigundziau atsiliepimai forume apie ja superiniai thumbup.gif thumbup.gif bandysim,parasysiu kaip sekesi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 25 sausio 2009 - 21:35