Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

angeliuk.... Tikek ... ir viskas bus gerai. O jei lab sunku.Vakarais,kaip jau guli,tyliai melskis. Pasiguosk tam kam tiki.Ir nekada nepamirsk padekoti. Kiek veliau suprasi,kad tau kaskas padeada. Nors nemaž dalis,tai save itikinimas.O vyrs,jei kaskas jam kenkia,o jis tau brangus. KOVOK... Nes tau reiks su jo giventi. O ne su tais kas duoda patarymus.... smile.gif
Atsakyti
Mano patirtis su būrėjomis tokia: kažkada man labai sunkiu gyvenimo momentu buvau nuėjusi pas tris skirtingas būrėjas ir kas įdomiausia, kad visos kaip susitarusios vieną ir tą patį būrė. Laimei ar nelaimei iš to niekas neišsipildė. Jos nuskaitė mano programą kuriai aš nepaklusau? Pasukau kitu, man geresniu keliu.. Nežinau. Manau kad minties galia yra beprotiškai didelė ir aš savo mintimis pritraukiau toki gyvenima koki ir gyvenu
Atsakyti
QUOTE(Uksi @ 2009 01 19, 16:08)
Mano patirtis su būrėjomis tokia:Laimei ar nelaimei iš to niekas neišsipildė.
Pasukau kitu, man geresniu keliu..

Svarbu kad sugebejai atsirink kas tau geriau thumbup.gif thumbup.gif nes kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena turiu prasyma gal kas zinote tikrai geros burejos kontaktus vilniuje, gal kas buvote ir turite tikrai gera nuomone susidare. labai labai reikia.... bukite geros parasykite man su trumpais atsiliepimais labai lauksiu
Atsakyti
Mano tokia patirtis su burejomis:du kartus buvau pas Margarita ir pas bureja Virsuliskese netoli Mados,atrodo,jos vardas Angele (tiksliai nepamenu).Taigi isvados tokios:Margarita tokia maloni moteris,apie praeiti beveik pataike,is delno taip pat teisybe pasake,dabartine,t.y. burimosi metu,situacija taip pat apibudino tiksliai,bet ateities spejimai kol kas nesipildo g.gif (bandau prisiminti,ka sake ir atrasti bent maza smulkmenele,jau nekalbu apie tokius gyvenimo ivykius,kaip vedybos.Nors sake,kad dveju metu begyje istekesiu,bet jau praejo 1,5m.ir kol kas nieko ax.gif )
O toji is Virsuliskiu buvo siek tiek konkretesne,apie praeiti nelabai daug ir kalbejo,bet daugmaz pataike,o is ateities spejimu irgi nelabai kas pildosi (na,galima atrasti tokiu smulkmeneliu-kelione,aplink besisukinejantys vyrai,mokslai ir t.t.).
Tai va,kadangi labai nesuzavejo,tai nusprendziau nebeuzsiimti burtais.Ir taip bardakas gyvenime,tai nieko idomaus ir nepasakys...
Atsakyti
Sveikutes, na mano istorija tokia kad labai noreciau susilaukti dukrytes, jau du bernukus turim, va galvoju nuveiti pas Leopolda , gal paziures ar man lemta dukryte tureti, nes labai sunku ryztis treciam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa1 @ 2009 01 20, 17:53)
Sveikutes, na mano istorija tokia kad labai noreciau susilaukti dukrytes, jau du bernukus turim, va galvoju nuveiti pas Leopolda , gal paziures ar man lemta dukryte tureti, nes labai sunku ryztis treciam  blush2.gif

Na nezinau man si Jusu mintis kvaila...taip sakys lemta turet mergaite,tik kazi is kurio karto biggrin.gif likima palikciau Dievo valiai,bet ne jokiems pasaliniams...suprantu po dvieju suneliu,norisi mergaites,bet vargu ar Leopoldas ar dar kitas kas tures tam itakos.... ax.gif

P.S. Linkiu jei nuspresit planuot trecia vaikuti,kad gimtu mergaite... wub.gif
Atsakyti
sveikos gal kas zinote kanors apie galina bureja kokiam ji rajone ir siaip atsiliepimu kiek ima ir t.t. ieskau tikrai geros burejos vln
Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2009 01 21, 11:10)
sveikos gal kas zinote kanors apie galina bureja kokiam ji rajone ir siaip atsiliepimu kiek ima ir t.t. ieskau tikrai geros burejos vln

Paskaityk temą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniskai galina labai patinka, ji dabar gyvena zaliuju ezeru g. ... siaip verta pas ja nueiti 4u.gif
Atsakyti
o gal zinote galinos tel? arreik ten is anksto uzsirasyti? kiek ji ima ar pildesi kas nors

QUOTE(Editoška30 @ 2009 01 21, 11:44)
Man asmeniskai galina labai patinka, ji dabar gyvena zaliuju ezeru g. ... siaip verta pas ja nueiti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2009 01 21, 11:28)
o gal zinote galinos tel? arreik ten is anksto uzsirasyti? kiek ji ima ar pildesi kas nors

man toks klausimas kilo... o jus tema skaitete? ten tikrai yra laaaabai daug informacijos smile.gif
Atsakyti