Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Labas vakarelis, o gal kas buvot pas bureja, juri berots turetu taikos 71 but Vilniuje?
gal varda zinot ir numeriuka, nes as ji pameciau sad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote burejos Tyzenhauzu g tel nr ir adresa? Jei kas buvote papasakokite apie ja. Aciu
Atsakyti
QUOTE(gracel @ 2008 07 15, 15:57)
Gal kas zinote burejos Tyzenhauzu g tel nr ir adresa? Jei kas buvote papasakokite apie ja. Aciu

Zoja?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 15, 14:09)

Gal, as nzn vardo. Jei zinai ka nors parasyk, buk gera.
Atsakyti
sveikos supermamos biggrin.gif zodziu siuo metu labai daug bedu uzklupo sad.gif viene po kitos ir vi snesibaigia ... atrodo ,kad kazkas prakeike ar nuziurejo,net nezinau tiesiog viskas slysta is ranku... gal galit rekomenduoti kokia bureja ar mociute kuri nuima prakeiksmus? buciau labai dekinga ,nes nebezinau jau ko griebtis...
Atsakyti
Merginos,jau kelinta rasot,kad viskas nesiseka,ka itariat prakeikima.....Stipriai suabejociau g.gif Juk "pasiusti zmogui prakeikima" tai ne batona nusipirkti.Be to yra simptomai,kuriu vien nesekmemis ir "griuvimu is ranku" nepavadinsi.Greiciausiai tiesiog nesekmiu linija.Paziurekit i savo delnus,galbut tuo metu tiesiog uzprogramuotas sunkus laikotarpis.Galit paziureti i likimo linija,-jei siuo periodu ant jos yra kokios nors salos,grandineles,taskai,kryziukai,zvaigzdutes,bruksniukai,trukiai-vadinasi siuo metu kitaip nebus-reikia ramiai pralaukti juodaji perioda ir neprisidaryti dar daugiau bedu.Zinoma,kaip norit,galit ieskot bobuciu.
Atsakyti
QUOTE(gracel @ 2008 07 15, 16:19)
Gal, as nzn vardo. Jei zinai ka nors parasyk, buk gera.

Tel. 8 5 2629780 (jei nepasikeitė). Gera psichologė, labai pozityviai nuteikia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klemena @ 2008 07 15, 21:43)
Ne, nemokama. Tiesa, rusų kalba. Bet idonu.

Buvau ilindus , bet nelabai supratau, kaip ir kur ten eiti.. g.gif
Atsakyti
Ten daug būrimų. Aš pati ne visus išbandžiau. Bandžiau Taro. Kai užeini į puslapį, kairėj pusėj po Astrologijos.
Atsakyti
QUOTE(Klemena @ 2008 07 15, 21:55)
Ten daug būrimų. Aš pati ne visus išbandžiau. Bandžiau Taro. Kai užeini į puslapį, kairėj pusėj po Astrologijos.

ieskau, kur butu galima pagal pvz klausima taip arba ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 07 15, 22:36)
ieskau, kur butu galima pagal pvz klausima taip arba ne ax.gif

Ten pilna visokiu klausimu ir deliojimu.As irgi "pasikabinau" biggrin.gif Kadangi pati dirbu su Taro,tai man visai idomios buvo interpretacijos.Ir kaip bebutu galima stebetis,bet deliojime apie talentus,-man iskrito 5 arkanas "Zynys"-okultiniai mokslai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 07 15, 23:39)
Ten pilna visokiu klausimu ir deliojimu.As irgi "pasikabinau" biggrin.gif  Kadangi pati dirbu su Taro,tai man visai idomios buvo interpretacijos.Ir kaip bebutu galima stebetis,bet deliojime apie talentus,-man iskrito 5 arkanas "Zynys"-okultiniai mokslai bigsmile.gif

Aha, kad suprasciau taip gerai ta rusu kalba, tai butu liux, viska nusikopinau, bandysiu issiverst kaip nors... Bet va ieskau su tuo taip arba ne.. Dar kartais pasivartau astrocenter.com , angliskai man paprasciau nei rusiskai.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 15 liepos 2008 - 22:57