Kas galėtų rekomenduoti tikrai gerą būrėją Vilniaus mieste?Dėkui.

Man geriausia bureja Silvija
buvau kelis akrtus , nenusiviliau , man tikrai pildosi
jeigu reikes kontaktu atsiusiu i AZ

buvau kelis akrtus , nenusiviliau , man tikrai pildosi
jeigu reikes kontaktu atsiusiu i AZ
Labai gerą temą užvedėt. Man kaip tik šiuo metu labai reikia geros būrėjos Vilniuje jeigu kas žinot , prašau parašykit kontaktus į A.Ž. Dėkoju.
Suprantu,kad tokių temų buvo...bet gal teko neperseniausiai lankytis pas būrėjas Vilniaus mieste?Tokios kaip ir "šviežienos" norisi...
Tiesiog,jeigu tik turit pasakyti ką nors nauja,gal kokia nauja būrėja atrasta,parašykit prašom

QUOTE(Jurga* @ 2008 05 08, 17:30)
Suprantu,kad tokių temų buvo...bet gal teko neperseniausiai lankytis pas būrėjas Vilniaus mieste?Tokios kaip ir "šviežienos" norisi...
Tiesiog,jeigu tik turit pasakyti ką nors nauja,gal kokia nauja būrėja atrasta,parašykit prašom 

Nieko geriau už Leopoldą nerandu.

QUOTE(Jurga* @ 2008 05 06, 14:50)
tikrai gera- eilini karta pasikartosiu, tai individualu, kas tinka vienai, netinka kitai. Pati rasi tikrai gera bureja, o gal ir nerasi, cia negali parekomenduoti.
QUOTE(Gytarė @ 2008 05 08, 15:56)
as radau geriau uz ji ... tai - Viktoras , kareiviu g.19 (irido pasaulis).tiek, kad jis lietuviskai nesneka

QUOTE(boruzka @ 2008 05 08, 21:11)
as radau geriau uz ji ... tai - Viktoras , kareiviu g.19 (irido pasaulis).tiek, kad jis lietuviskai nesneka 

O tai čia būrėjas? Irido-tai lyg ligų diagnozavimas pagal akies rainelę

QUOTE(boruzka @ 2008 05 08, 23:11)

Jis buria?

QUOTE(boruzka @ 2008 05 09, 14:48)
taip buria ... bet ne is ranku ar kortomis, o pagal ta pacia akies rainele. jis bioenergetikas ir pan ...
Aš esu girdėjusi kad ligas galima nustatyti iš akies rainelės. O tai ka jis ir ateitį nuspėja iš akių?
as ir paprasysiu bureju kontaktu Vilniuje..
prasau, parasykite i AZ
prasau, parasykite i AZ