Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

uzkreciamas dalykas tas travianas... as ir pati zaidziu ir mano vyras zaidzia blush2.gif nuo jo ir uzsikreciau. Tikrai daug laiko praleidziam ten,bet labai nesiykstam,nes abu tokie lotuliukas.gif jei jau man truksta demesio,tai sakau,tuomet tikrai nera problema nulipt nuo kompo.Ga dar siek tiek sugebam valdyti savo prota. Sekmes visiems zaidziantiems,o vargstanciom mamytem tik kantrybes ir nuosirdziu pokalbiu su vyrais,tikrai jie jus labiau myli nei kazkoki tai zaidima 4u.gif paslapcia galit prisijungt ten ir sugriaut jiems kanors ar karius nuzudyt,gal praras nora zaist lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau nebematau tikslo piktintis, nes matau, kad vistiek nieko nebepakeisiu g.gif tik primenu kartais, kad saika reikia tureti viskam verysad.gif
Atsakyti
oi zaide ir mano MB sita s... doh.gif oi ilgai pykau. turi jis draugeli (kuris beje jau ir seima sukures) kuris vis jam nauju zaidimu siuncia. labai jau tas draugelis man nepatikti pradeda. Nenoriu , kad ateity ir mano vyras visa laika zaistu kompu ir kad vaikas prasytu nu teti duok bent minutele pazaist kompu biggrin.gif
Atsakyti
Ahah, kaip pralinksmino mane šita tema lotuliukas.gif
Aš pats neseniai pradėjau žaistį travianą (nors esu žaidęs ir prieš porą metų, bet tada supratęs, kad tai liga, mečiau). Ir visai neseniai traviano skype konferencijoje kaip tik pasakiau, kelioms travianą žaidžiančioms merginoms, kad savo merginai jokiu būdu neleisčiau gaišti laiko prie tokio žaidimo biggrin.gif
O šiaip šis žaidimas iš manęs atima kokį pusvalandį daugiausiai per dieną... nesuprantu, ką veikti 16 valandų... Germanas kiba? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif bet tie vyrai tikrai silpnoji lytis. tai alkocholis juos valdo, tai losimai, tai kompiuteriai, biggrin.gif o kartais ir moterys
Atsakyti
dabar dar vienas virusas - riteriu karai. Kažkoks siaubas.
Atsakyti
Mes kartu žaidėm travianą, po to - riterių karus. Tada abiem atsibodo ir viskas smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau, kad maniskiui atsibostu. Laukiu nesulaukiu smile.gif pastoviai i ta "pica" (kaip as vadinu) ziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrid_979 @ 2010 01 13, 20:16)
Labai noreciau, kad maniskiui atsibostu. Laukiu nesulaukiu smile.gif pastoviai i ta "pica" (kaip as vadinu) ziuri smile.gif

O šnekėtis nebandėt?
Atsakyti

hihihi.gif atsibos atsibos i ta pica ziureti....taip atsibos, kad ta tema pasidarys TABU irnesakyk.gif, Nes supras, kad nera kuo didziuotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaxtiena: 14 sausio 2010 - 14:02

O Jūs jam pasakykit, kad būna tokios programos, kur automatiškai žaidžia, todėl žmogus, turintis programą vistiek laimės, nes fizinės galimybės programai neprilygsta.

Galimybės 2:

1. Susinervins, kad yra nesąžiningų žaidėjų ir spjaus į tą žaidimą, nematydamas tikslo.

2. Pats parsisiųs programą, todėl mažiau sėdės prie kompiterio, nes nereiks kas kelias valandas prisėsti.

smile.gif
Atsakyti
smile.gif aciu uz patarimus smile.gif bandziau kalbetis ir padejau jam vienu momentus kai isvykdavo tuos jo kaimus priziuret smile.gif Zadejo, kad jau nebezais kai baigesi, bet vel prasidejo... Jei prie kompo neprieina, tai telefone tada prisijungia...
Atsakyti