Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 07 29, 08:40)
Del zaidimu,tai pas mane tapati problema...Skaudu,kai negaunu demesio is jo,svelnumo..Zaidzia zaidimus,per skype sneka su draugais zaizdamas.Tiesa sakant atrodo,kad jam svarbiau tie draugai nei as.Dar negyvenam kartu,bet kai paskaiciau cia postus tai tiesa sakant baisu pasidare,kad tai tikrai neisgydoma...Slopinu pykti savyje,nenoriu but ikyri.Bandziau sakyti jog man reikia demesio,mate asaras mano,taciau ne motais-vel tas pats.Velnias tie zaidimai  doh.gif

na, zinok, toks vaizdas, kad rasai apie mane....Mano lygiai tokia pati savijauta...Tik maniskis pradejo susirasineti ne tik su draugais zaidzianciais traviana, bet ir su drauge....
Kuri labai idomi frukte verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikulis @ 2009 07 29, 12:41)
travianas isgydomas  ax.gif  bet reikia kad pats zaidejas to noretu. mano vyras buvo i ji ikrites koki pusmeti su virsum, nes visi jo darbo kolegos zaide. tai namie vyro nelikdavo. sveciuose jis prasinedavo isijungti kompa, bet dar nebuvo daeje fazes, kad naktimis keltusi puolima organizuoti, tik isvykti toliau nuo kompo budavo sunku. bet paskui, kai pradejau jam pasakoti, kad mes nieko gyvenime nebenuveikiam, nebenueinam, o jis tampa irzlus, tai pamazel (per kokius du menesius) pats tai suprato. susirado ipedini ir jam perdave visa savo uzgyventa turta. dabar jau zaidzia ne onlaininius zaidimelius ir nebe taip ikyriai, o draugams irgi pasakoja, kad travianas liga smile.gif
mano receptas: polkalbiai, alternatyvu laikui praleisti siulymas ir kantrybe + pats zaidzianciojo noras = baigtas travianas  drinks_cheers.gif

sveikinimai, labai graziai viska sugalvojai... 4u.gif
Atsakyti
OoOoo kokia temele doh.gif Travianas yra tikras siaubas griaunantis santykius doh.gif kiek kart del jo esam susipyke.. Jis net vidury nakties keldavosi "reik uzstatyt statyt" lotuliukas.gif nu is pradziu tikrai juokinga buvo, bet paskui kazkaip jau tapo nebejuokinga.. Bendrauji su zmogum o tas vis i laikrodi zvilgcioja ar dar nereik eit prie pc.. doh.gif bet nezinau kaip, bet jam sitas praejo.. Dabar nieko nebezaidzia, nu bet bala zino kaip kada jam vel kas susisuks.. O tai jau inikes tikrai gerokai buvo.. Jau nezinojau ka daryt, jau galvojau pati ten registruosiuos ir zaisiu, tai bent turesim apie ka pakalbet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 08 04, 18:03)
OoOoo kokia temele  doh.gif Travianas yra tikras siaubas griaunantis santykius  doh.gif kiek kart del jo esam susipyke.. Jis net vidury nakties keldavosi "reik uzstatyt statyt"  lotuliukas.gif nu is pradziu tikrai juokinga buvo, bet paskui kazkaip jau tapo nebejuokinga.. Bendrauji su zmogum o tas vis i laikrodi zvilgcioja ar dar nereik eit prie pc..  doh.gif bet nezinau kaip, bet jam sitas praejo.. Dabar nieko nebezaidzia, nu bet bala zino kaip kada jam vel kas susisuks.. O tai jau inikes tikrai gerokai buvo.. Jau nezinojau ka daryt, jau galvojau pati ten registruosiuos ir zaisiu, tai bent turesim apie ka pakalbet  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As vis galvoju, ko reikia, kad nutiktu, jog jisai nustotu ji zaisti..... bigsmile.gif Siuo metu, man rodosi, kad tai neimanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 08 04, 18:27)
As vis galvoju, ko reikia, kad nutiktu, jog jisai nustotu ji zaisti..... bigsmile.gif Siuo metu, man rodosi, kad tai neimanoma verysad.gif

Pradek ir tu zaist 4u.gif o siaip jam savaime kazkaip praejo. Bet tikrai jau buvau pasiruosus ir as pradet zaist. O ka negerai butu? Aisku gerai, nebutu kada valgyt padaryt ar rubu isskalbt.. Nu suprastu gal.. Maniakei reik pasidaryt traviano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simakas @ 2009 06 05, 07:42)

Viska as skaitau ir viska as suprantu.Sachmatais ir as pati zaidziu kompe.Bet kai suauge vyrai šaudosi ir gaudosi biggrin.gif biggrin.gif Nu zinote... biggrin.gif man tokie -nesubrendeliai,kad ir butu 50 m. amziaus.
Geriau i ta laika zmona pakirkink,ba apie vaikus ie draugus parasei,o zmonai,tai,vietos ir nebelike,žiūriu.A?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 04, 18:58)
Viska as skaitau ir viska as suprantu.Sachmatais ir as pati zaidziu kompe.Bet kai suauge vyrai šaudosi ir gaudosi  biggrin.gif    biggrin.gif Nu zinote...  biggrin.gif  man tokie -nesubrendeliai,kad ir butu 50 m. amziaus.
Geriau i ta laika zmona pakirkink,ba apie vaikus ie draugus parasei,o zmonai,tai,vietos ir nebelike,žiūriu.A?

tikra teisybe, na likus viena - paskutine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 04, 18:58)
Viska as skaitau ir viska as suprantu.Sachmatais ir as pati zaidziu kompe.Bet kai suauge vyrai šaudosi ir gaudosi  biggrin.gif    biggrin.gif Nu zinote...  biggrin.gif  man tokie -nesubrendeliai,kad ir butu 50 m. amziaus.

Tai va kad dar nesuprantate ... jei 50m. žmogus eina į kiną, žaidžia paintbolą tai jis yra nesubrendėlis pagal jus.
Prisikabinsiu prie žodžių ir nieko prieš puikų žaidimai šachmatai neturiu, bet tai yra akmens amžius, visus prie domino ir šachmatų sodinti. Visi žaidimai teikia vienokį ar kitokį malonumą. Ir yra labai nekorektiška juos kvailais vadinti, jei jie nedomina. Kitiems žmonėms jie įdomūs ir nedurni, nes ten yra taisyklės, žaidimo sistema, bendruomenė, psichologija ... o jei tai tingisi perprasti - lieki prie šachmatų.
Papildyta:
QUOTE(blaxtiena @ 2009 08 04, 19:21)
tikra teisybe, na likus viena - paskutine lotuliukas.gif

Apie žmonos kirkinimus - tik "už miegamojo durų..."
Atsakyti
ar yra cia rasanciu zaidzianciu merginu? ax.gif nes kiek zinau, tai jei jau kuri zaidzia, tai vyrams egzotika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 08 06, 10:32)
ar yra cia rasanciu zaidzianciu merginu? ax.gif nes kiek zinau, tai jei jau kuri zaidzia, tai vyrams egzotika wub.gif

As zinau kelias zaidziancias, bet jokios egzotikos tame nematau.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 04, 19:58)

Žmonos dažnai būna neįdomios. Kas tada belieka vyrui? ;]
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 08 06, 11:04)

cia tu apie save 4u.gif ?
Papildyta:
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 08 06, 11:00)
As zinau kelias zaidziancias, bet jokios egzotikos tame nematau.

Maniskis mato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 08 06, 11:04)

paleisti zmona ir leisti ieskotis kito, kuriam ji bus idomesne nei zaidimai wink.gif
Atsakyti