QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 07 29, 08:40)
Del zaidimu,tai pas mane tapati problema...Skaudu,kai negaunu demesio is jo,svelnumo..Zaidzia zaidimus,per skype sneka su draugais zaizdamas.Tiesa sakant atrodo,kad jam svarbiau tie draugai nei as.Dar negyvenam kartu,bet kai paskaiciau cia postus tai tiesa sakant baisu pasidare,kad tai tikrai neisgydoma...Slopinu pykti savyje,nenoriu but ikyri.Bandziau sakyti jog man reikia demesio,mate asaras mano,taciau ne motais-vel tas pats.Velnias tie zaidimai 

na, zinok, toks vaizdas, kad rasai apie mane....Mano lygiai tokia pati savijauta...Tik maniskis pradejo susirasineti ne tik su draugais zaidzianciais traviana, bet ir su drauge....
Kuri labai idomi frukte

Papildyta:
QUOTE(zuikulis @ 2009 07 29, 12:41)
travianas isgydomas
bet reikia kad pats zaidejas to noretu. mano vyras buvo i ji ikrites koki pusmeti su virsum, nes visi jo darbo kolegos zaide. tai namie vyro nelikdavo. sveciuose jis prasinedavo isijungti kompa, bet dar nebuvo daeje fazes, kad naktimis keltusi puolima organizuoti, tik isvykti toliau nuo kompo budavo sunku. bet paskui, kai pradejau jam pasakoti, kad mes nieko gyvenime nebenuveikiam, nebenueinam, o jis tampa irzlus, tai pamazel (per kokius du menesius) pats tai suprato. susirado ipedini ir jam perdave visa savo uzgyventa turta. dabar jau zaidzia ne onlaininius zaidimelius ir nebe taip ikyriai, o draugams irgi pasakoja, kad travianas liga 
mano receptas: polkalbiai, alternatyvu laikui praleisti siulymas ir kantrybe + pats zaidzianciojo noras = baigtas travianas

mano receptas: polkalbiai, alternatyvu laikui praleisti siulymas ir kantrybe + pats zaidzianciojo noras = baigtas travianas

sveikinimai, labai graziai viska sugalvojai...