QUOTE(destination @ 2008 08 15, 20:10)
kai įdedu diską su žaidimu, spaudžiu instaliuoti tai iššoka šita lentelė
gal kas galit paaiškint ką toliau daryt?
nes nieko control panelyje neradau kas man padėtų
Pamėgink ant CD spausti dešinį klavišą ir padaryti Open. Pvz nueini į My Computer, tavo CD diskas yra D:, tai ant jo spaudi dešinį ir iš meniu pasirenki Open. Tada ten ieškok setup.exe ar kažko panašaus, kas paleistų žaidimo instaliavimą. Pranešk kaip seksis
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 08 15, 18:36)
Sveiki, ir as noreciau sulaukti pagalbos
draugas nusipirko laptopa, ir ten kazka biski pridare, kad dabar bleuthoof neveikia, ir DELL wireless network connections, paspaudus ant ju raso kad radio disabled, skaiciau toj pagalboj, tai raso kad laptopams reikia paspausti FN+F2 ir tipo kaip ir turetu isijungti, bet neisijungia
kame cia bedos gal zinot?
Tinasio, reikia nunesti kompiuterisui kokiam, nzn kur gyveni, jei Alytuj tai rekomenduociau
pas mus windows ir kitu reikalingu programu instaliavimas 50-80Lt
O ant My Computer paspaudus dešinį ir nuėjus i Device manager, klaustukų nėra nei vieno? Viskas įdiegtą gerai? Ant kai kurių laptopų yra atskiras jungtukas bevieliams įrenginiams, tai paieškok kur nors šone, gal jis išjungtas.
Papildyta:
QUOTE(Tinasio @ 2008 08 15, 17:28)
Oho kokiom Jus cia aukstom frazem varot
, dieve kaip as nieko neismanau apie tos kompus
bet siandie nusipirkau loptopa, nes iki siol turiu senuka stacionaru (6metai) ir jis jau nebepajegia padaryt nieko ko is jo noriu, taigis man reiktu suinstaliuot ta loptopa - kur man tuo klausimu kreiptis??? ir kiek tokios paslaugos kainuoja??? ir per kiek pasidaro???
Labai labai aciu
Tinasio, jeigu iš Vilniaus, tai pranešk man, viską padarysim per vieną dieną
skype vardas: ZipperLT