Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 13, 14:49)
user posted image

gelbekit kasnors verysad.gif

ismeta visalaik kai tik bandau koki folderi atidaryti  unsure.gif  ir meta i interneta iskart atsei atsisiusti kazkokia apsauga doh.gif

cia snipas, ad-ware arba virusiukas, kuris nori dar snipu parsisiusti smile.gif
skanuok su spybot ir su antivirusine. nepamirsk Registro rezervines kopijos padayri ir svarbiu duomenu kopija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 13 rugpjūčio 2008 - 15:54
QUOTE(ERVInga @ 2008 08 13, 15:50)
Man kiek suprantu niekas pagelbėt negali  unsure.gif . Suprantu, kad galima naudot kitas naršykles, bet taip jau pripratus prie Operos cool.gif

Pamėgink pervadinti "opera6.ini" failiuką į opera6senas.ini . Vieta kurioje jo ieškoti turėtų būti parašyta paspaudus ant Help > About Opera
Tada uždaryk ir iš naujo atidaryk Operą.
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 08 13, 16:52)
cia snipas, ad-ware  arba virusiukas, kuris nori dar snipu parsisiusti  smile.gif 
skanuok su spybot ir su antivirusine.  nepamirsk  Registro rezervines kopijos padayri ir svarbiu duomenu kopija

padariau pagal nurodymus viska su spybotu.bet nieko neberanda jis... doh.gif

o tos lenteles vistiek issoka.

o ka reiskia Registro rezervine kopija? blush2.gif as i kompakta irasiau keleta failu.poto idejau kompakta ir bandziau perziureti ar viska gerai.tai viskas lyg ir yra bet atidarant folderi esanti kompakte vistiek imeta lentele ta doh.gif ar gali i kompakta persimesti su failais ir tas brudas?

nebezinau su kuo ir ka jau beskanuoti... unsure.gif

dar bandziau su spyware terminator panaikint bet jis irgi idomiai tai randa tai neranda...o rezultatu jokiu...
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 13, 16:07)
padariau pagal nurodymus viska su spybotu.bet nieko neberanda jis... doh.gif

o tos lenteles vistiek issoka.

o ka reiskia Registro rezervine kopija? blush2.gif  as i kompakta  irasiau keleta failu.poto idejau kompakta ir bandziau perziureti ar viska gerai.tai viskas lyg ir yra bet atidarant folderi esanti kompakte vistiek imeta lentele ta doh.gif  ar gali i kompakta persimesti su failais ir tas brudas?

nebezinau su kuo ir ka jau beskanuoti... unsure.gif

dar bandziau su spyware terminator panaikint bet jis irgi idomiai tai randa tai neranda...o rezultatu jokiu...

jei kitam kompe atidaryt bandytum tą kompaktą tai nemestų lentelės, tiesiog ten windows explorer yra užkrėstas, o jis naudojamas visiems diskams ir katalogams atverti, ar tai CD ar tai usb ar tai kompo kietasis diskas. o pas tave ten nešiojamas ar stacionarus kompas?
Atsakyti
stacionarus.
Atsakyti
o gal kas gali pasakyti kaip galima interneto history istrinti? na bet absoliuciai visa. zinau kad uzsilieka cookies, temp.files, bet ar galima viska taip paprastai atsidaryti temp.files, pazymeti ir istrinti?
ir dar. pvz kai ieskau ko google, tai kita karta ivedus nors pirma raide man buna atminty islike viskas ko kada nors ieskojau. kaip galima padaryti kad daugiau niekad nebesaugotu ir neberodytu? nes net atminty lieka visi prisijungimo vardai, o man nesinori kad kas juos zinotu
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 08 14, 07:46)
o gal kas gali pasakyti kaip galima interneto history istrinti? na bet absoliuciai visa. zinau kad uzsilieka cookies, temp.files, bet ar galima viska taip paprastai atsidaryti temp.files, pazymeti ir istrinti?
ir dar. pvz kai ieskau ko google, tai kita karta ivedus nors pirma raide man buna atminty islike viskas ko kada nors ieskojau. kaip galima padaryti kad daugiau niekad nebesaugotu ir neberodytu? nes net atminty lieka visi prisijungimo vardai, o man nesinori kad kas juos zinotu

O naudoji Internet Explorer ar Firefox?

Jei Firefox 3, spausk ant Tools > Clear Private Data... > Pažymėk viską > Clear Private Data Now

IE7: Tools > Delete Browsing History... > Delete All...

Jei pas tave senesnės naršyklių versijos, tai sakyk, bus šiek tiek kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 14 rugpjūčio 2008 - 07:56
QUOTE(Zipper @ 2008 08 14, 08:49)
O naudoji Internet Explorer ar Firefox?

Jei Firefox 3, spausk ant Tools > Clear Private Data... > Pažymėk viską > Clear Private Data Now

IE7: Tools > Delete Browsing History... > Delete All...

Jei pas tave senesnės naršyklių versijos, tai sakyk, bus šiek tiek kitaip

pas man Explorer bet tokiu nera kaip jus paraset, matyt senesne versija. ir siaip as tuose kompuose neraukiu nieko blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2008 08 14, 08:16)
pas man Explorer bet tokiu nera kaip jus paraset, matyt senesne versija. ir siaip as tuose kompuose neraukiu nieko  blush2.gif  doh.gif

Tai mėgink šitaip:
Tools > Internet Options > Content > Auto Complete > Clear Forms
Tools > Internet Options > Delete Files...
Tools > Internet Options > Clear History

Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 14 rugpjūčio 2008 - 08:38
Labas rytas,

Atejau ir as pagalbos..
Bala zino kaip, bet sugebejau 'isidet' Antivirus 2008 XP. Pasirodo virusiukas cia. Naudoju NOD 32 (nevykes, nepatinka). Jis jos nepagauna. Internete lyg ir yra nurodyta budu, kaip ji pasalint. Bet zaidziu jau nuo 8 ryto, ir veltui viskas.. gal kas nors susiduret ir zinot kaip issikapanot is to?

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 14 rugpjūčio 2008 - 08:46
QUOTE(Muske @ 2008 08 14, 08:45)
Labas rytas,

Atejau ir as pagalbos..
Bala zino kaip, bet sugebejau 'isidet' Antivirus 2008 XP. Pasirodo virusiukas cia. Naudoju NOD 32 (nevykes, nepatinka). Jis jos nepagauna. Internete lyg ir yra nurodyta budu, kaip ji pasalint. Bet zaidziu jau nuo 8 ryto, ir veltui viskas.. gal kas nors susiduret ir zinot kaip issikapanot is to?

Is anksto dekoju 4u.gif

O mėginai pagal šitas instrukcijas atsikratyt juo?

http://www.windowsvi...s/othersoftware
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 14, 09:50)
O mėginai pagal šitas instrukcijas atsikratyt juo?

http://www.windowsvi...s/othersoftware

Dabar pameginau. Bet neina. Pats pirmas zingsnis - ir nera to pas mane, tokio exe failiuko. Kaip ir antrp zingsnio neina, nes program file folderyje tokio sad.gif
Atsakyti