Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 08, 16:56)
SVeiki,gal ka sgales padeti,jau kelias dienas kompiuteryje nera garso,kai bandau ijungti ka nors per windows media player is meta man tokia lentele:

user posted image
O kai nueinu i Volume control,tai sita...:
user posted image

Gal kuris nors zinot kas cia nutiko?  unsure.gif

tavo garso irenginio draiveriai nusimuse. pirmiausia pasitikrink ar neturi virusu, spyware, malware ir pan., tada suinstaliuok is naujo draiverius.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 08 08, 17:32)
Gal kas zinot, kas galejo pasispaust, kad outlook'e dingo sone ta juosta, kur yra inbox, outbox, sent items? neberodo, kaip reik atstatyt?  unsure.gif

Viršuj eik į view- ant "navigation pane "uždėk varnelę
Atsakyti
Na va.Katik prasivale c diska kompas automatiskai,tiksliau jisai paklause ar nenoriu pravalyt,as paspaudziau ok,ir issivale,daba 36 GB vietos laisvos c diske.Tik galvoju ar nebus pravales to ko man reikia. g.gif
Atsakyti
sveikučiai smile.gif gal žinote kodel mėto lentelę su užrasu GENERIC HOST PROCESS FOR WIN 32 SERVISE g.gif beto stringa kompiuteris ir kas 30min.dingsta ryšys,perkrovus kompiuteri vėl viskas normaliai.
Atsakyti
padekit kas nors nes aš jau nieko nesuprantu valau kompą su a- squared randa man kažkoki brūda , aš ji ir triniau ir į karantiną mečiau nieko nepadeda kiek skanuoju vis ji randa ir randa ką ne taip darau?? blink.gif g.gif kaip panaikint galutinai????
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 09, 12:28)
padekit kas nors nes aš jau nieko nesuprantu valau kompą su a- squared  randa man kažkoki brūda , aš ji ir triniau ir į karantiną mečiau nieko nepadeda kiek skanuoju vis ji randa ir randa ką ne taip darau??  blink.gif  g.gif kaip panaikint galutinai????

To brudo pavadinima parasyk i googla ir paskatinek ka apie ji rasi. Galbut reikia rimtesnio valymo nei a-squared...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 08 09, 14:16)
To brudo pavadinima parasyk i googla ir paskatinek ka apie ji rasi. Galbut reikia rimtesnio valymo nei a-squared...

ką tai reiškia kaip padaryt rimtesni valymą? su kuo? unsure.gif

beja kodėl man visai nevalo disku , na negaliu padaryt disc clenap unsure.gif kame reikalas? gal kas žinot? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 09, 23:13)
ką tai reiškia kaip padaryt rimtesni valymą? su kuo?  unsure.gif

beja kodėl man visai nevalo disku , na negaliu padaryt disc clenap  unsure.gif  kame reikalas? gal kas žinot? ačiū

ka reiskia rintesnis valymas suzinosi kai pagooglinsi ka ten toki turi, kad neissitrina. Kai rasi kas jis, rasi ir kaip ji remove.

O disku gali nevalyti kaip tik del to parazito, kuris jau daro savo juoda darba - trikdo kompiuterio sistemos veikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 09 rugpjūčio 2008 - 22:33
Watchdog v.8 ..... kažkoki randa radau info kad brūdas bet kaip panaikint ne sad.gif
Atsakyti
gal kas patartu su kokia programele monitoriaus spalvas kontrasta ir t.t. sureguliuoti profesionaliai? aciu 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 10 rugpjūčio 2008 - 12:37
Sveiki,
Nelabai suprantu kascia vyksta: kas dien AVG skanuoja kompa ir randa situs biesus. As tipo istrinu juos, kita diena vel skanuoja ir vel tas pats.
Gal galit paiaskint kas cia vyksta, kaip cia man jus atsikratyt ar gadina cia kas nors kompa ar ne?
Atsakyti