Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(kristis @ 2008 08 05, 14:10)
man atrodo su desine peles klavisa ant desktopo paspaudi, po to Properties> Settings> Advanced, ir ten kazkur pakeisti turi desktop ROTATION ...

aciu susiradau 4u.gif
Atsakyti
labas, gal kas zino kokie turetu buti nustatymai mikrofono ar tiesiog garso. viskas sujungta gerai, bet manes per skype programa negirdi - sakau gal kompiuteryje kas nureguliuota... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwa @ 2008 08 05, 19:36)
labas, gal kas zino kokie turetu buti nustatymai mikrofono ar tiesiog garso. viskas sujungta gerai, bet manes per skype programa negirdi - sakau gal kompiuteryje kas nureguliuota... verysad.gif

kazkada mano vyrui panasiai buvo. visokius nustatymus iskaitaliojo kokius rado, bet pasnekovai jo negirdejo arba girdejo labai tyliai. tai galiausiai perinstaliavom skype is naujo ir susitvarke biggrin.gif Jei nepades nustatymu kaitaliojimas, pabandyk ir tu perinstaliuot. Beje, prisimenu, kad skype kazkaip buvom rade toki kaip ir gida, kur klausdavo ar pokalbio kokybe gera, jei ne, tai kokios problemos ir ten renkantis punktus, siulydavo ka patikrinti, padaryti, kad pagerint ta pokalbio kokybe. Gal po bandomojo skype skambucio tas langas atsidarydavo? Pamegink paieskoti...
Atsakyti
yra dar paciam skype virsuj irankiai->nustatymai->garso nustatymai, ten dar pasireguliuot. Ir aisku, laidai teisingai turi but sujungti..
Atsakyti
Labas, gal kas galit pasakyt ką reikia daryti: visos nuotraukos i kompa įsikelia dideliu formatu?
Atsakyti
kokiu formatu fotografuoti nustatytas fotikas, tokių ir įkels smile.gif yra visokių programų, kuriomis formatą galima sumažinti, o keliant į internetinius fotoalbumus sumažinti taip pat galima smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai,
Gal kas galite padeti? help.gif help.gif help.gif

Man pastoviai dingsta garsas doh.gif ,klausausi muzikos ir dingsta,nežinau kame problema schmoll.gif blush2.gif .

Iš karto ačiū.
Atsakyti
bet vistiek nesuprantu is mano fotiko i kompa ikeltos nuotraukos dideles, o persiuntus per skypa kitam normalios, tai kame cia reikalas?
Atsakyti
persiuntus formatas tikrai nesikeičia, galbūt tik peržiūrima su kita programa smile.gif
Atsakyti
4u.gif ačiu
Atsakyti
QUOTE(Tyna4 @ 2008 08 06, 16:22)
Sveikučiai,
Gal kas galite padeti? help.gif  help.gif  help.gif

Man pastoviai dingsta garsas doh.gif ,klausausi muzikos ir dingsta,nežinau kame problema schmoll.gif  blush2.gif .
Iš karto ačiū.

Sakyčiau kiek skurdokas aprašymas. Dingsta garsas klausantis muzikos su kokia programa? ar išmeta kokią klaidą? gal garso plokštei chana, po kažkiek laiko naudojimo nustoja bet kokius garsus leisti, tarkim ir tą patį windows išjungimo garsą?
Atsakyti
Ką daryti? blink.gif Atidarius SEARCH, man meta va toki tuscia lauka....,
user posted image

kaip atstatyti? unsure.gif unsure.gif
Kaip ištrinti iš PC Power-antivirus-2009? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 07 rugpjūčio 2008 - 16:56