Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(vaidile @ 2008 07 25, 18:53)
jau sutvarke kompiuteristas, pats prasiurbliavo, isvale viska, neuzia smile.gif

Nu va, o čia kažkas rekomendavo maitblokį naują pirkti hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 25, 17:56)
O tai kaip jungiesi į internetą ?

Pirmą kartą instaliavus modemo daraverius su konfigūravau ip adresą g.gif Na, pagal instrukciją. Rodo, kad jungiasi per Local Conection, ir konkrečiai per tą modemą. Kompą išjungi, įjungi - ir vėl nebėra interneto g.gif Tada išjungi modemą iš el. tinko, įjungi, vėl randa. Nu kiek taip galima junginėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 25, 20:05)
Nu va, o čia kažkas rekomendavo maitblokį naują pirkti  hihihi.gif .

taigi VAIDILE rase kad isvale kruopsciai dulkes, logiskai buvo pamastyti kad kazkas su matblokiu ar pan. ir kas cia juokinga g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
help.gif nezinau ka dar galiu padaryti savo kompiuteriui,zodziu buvau parsiusntusi troja su vienu videoklipu,atrodo atsikraciau jo (jauciu tik man taip atrodo) nu zodziu ir dabar kaip tik ijungiu ar filma ar klipa issijungia man vaizdas ir tipo taip ,kad monitorius rodo jog kompas isjungtas bet jis veikia(kazin ar supratot mano beda )labai prasau padeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 16, 10:16)
Paspausk ant bet kurios nuotraukos desini klavisa, pasirink properties, tada ziurek beveik paciam virsuje "opens with" ar kazkas panasaus ir salia klavisiukas "change". Paspausk ta "change" ir tau atidarys sarasa programu su kuriomis galima atidaryti nuotraukas. Tau tik reikia zinoti kurios nori. Rinkis koki nors Microsoft Photo Editor arba Windows Picture and Fax Viewer. Arba dar kokia nors, jei turi geresniu. Nezinau ko yra tavo kompe smile.gif

labai ačiu tavo atsakymu pasinaudojau ir aš
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 07 27, 23:16)
labai ačiu tavo atsakymu pasinaudojau ir aš

I sveikata 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems
Gal kas galite pasakyti ką tai reiškia g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 07 28, 12:27)
Labas visiems
Gal kas galite pasakyti ką tai reiškia  g.gif
user posted image

microsoft aptiko kad pas tave nelegalus windows
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2008 07 25, 11:49)
Gal kas žino, kaip spręsti tokią problemą: kompe Internetas ("Vinitos") veikia per modemą per USB jungtį. Kompą išjungi, įjungi, Interneto neberanda.  g.gif  Nuolat junginėti tą USB?  g.gif  Interneto tiekėjai siunčia ant 3 raidžių, nes Internetas kaip ir nemokamas mokant už kabelinę  g.gif  g.gif

QUOTE(nikute @ 2008 07 25, 21:00)
Pirmą kartą instaliavus modemo draiverius su konfigūravau ip adresą  g.gif  Na, pagal instrukciją. Rodo, kad jungiasi per Local Conection, ir konkrečiai per tą modemą. Kompą išjungi, įjungi - ir vėl nebėra interneto  g.gif Tada išjungi modemą iš el. tinko, įjungi, vėl randa. Nu kiek taip galima junginėti  g.gif

Niekas nežinote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 07 28, 11:27)
Labas visiems
Gal kas galite pasakyti ką tai reiškia  g.gif
user posted image

bandykit tai padaryti,turi padet
START--RUN--irasykite REGEDIT--ENTER.Atsidariusiam lange surasti aplankala su uzrasu WgaLogon ir ji istrinti,bet tik ji ir nieko daugiau.
Ji rasit,
HKEY.LOCAL.MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS NT/CURENTVERSION/WINLOGON/NOTIFY/WgaLOGON
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 28, 12:10)
microsoft aptiko kad pas tave nelegalus windows

blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 07 28, 13:20)
bandykit tai padaryti,turi padet
START--RUN--irasykite REGEDIT--ENTER.Atsidariusiam lange surasti aplankala su uzrasu WgaLogon ir ji istrinti,bet tik ji ir nieko daugiau.
Ji rasit,
HKEY.LOCAL.MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT/WINDOWS NT/CURENTVERSION/WINLOGON/NOTIFY/WgaLOGON

Suradau tik bijau trinti, nes nežinom kaip ir ką. Kad neprisidarytume daugiau bėdų g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 07 28, 13:55)
blink.gif
Papildyta:
Suradau tik bijau trinti, nes nežinom kaip ir ką. Kad neprisidarytume daugiau bėdų  g.gif
user posted image

tai kam tada jieskojot,jei nenorit trinti biggrin.gif
pas jus nelegalus windowsai todel ta kortele jums ir meta.tai ka as parasiau esu nukopijavus nuo to kas sitoj temoj jau buvo rasyta tik as persirasius i sasiuvini ateiciai,o cia tingiu jieskot blush2.gif ir nepamenu kelintoj temoje tai buvo rasyta.
arba palaukit kitu forumieciu,gal kas kita jums patars 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 28 liepos 2008 - 14:08