Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(NERA @ 2008 07 16, 10:25)
O ugniasienė įjungta?

Taip ijungta..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 07 16, 09:22)
Pradejo mane jau nervint , darbe IE meta visokius tinklapius su kazkokiais nesamoningais adresais, uzdarineju ir vel po kiek laiko kruva langu issoka. Ka daryt, kad taip nebutu? unsure.gif  doh.gif

Praskanuok su Spybot, užsiveisė pas tave ten jaučiu kažkokių parazitų kompe
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 07 16, 10:55)
Praskanuok su Spybot, užsiveisė pas tave ten jaučiu kažkokių parazitų kompe

Gali but, bet , kad cia darbo kompas, nerasta tokio Spybot jame..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 07 16, 10:00)
Gali but, bet , kad cia darbo kompas, nerasta tokio Spybot jame..

Tai tada kvieskis žmogų kuris pas jus atsakingas už kompus, jeigu toks pas jus yra, darbo kompas yra darbo kompas
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 07 16, 11:15)
Tai tada kvieskis žmogų kuris pas jus atsakingas už kompus, jeigu toks pas jus yra, darbo kompas yra darbo kompas

Cia matomai tik man maiso tokios nesamones. Bet is kur jie atsiranda, lyg ir nebuvo seniau, o po itartinus tinklapius nevaikstau. g.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas galite padėti ?
Naudojame fotoaparatą Panasonic (Lumix). Kompiuteryje yra instaliuota programėlės (naudojant diską, kuris buvo prie fotoaparato). Visada nuotraukas perkeldavome iš fotiko į kompiuterį naudojant šias programas. Niekada nebuvo jokių problemų.
Perkeliant nuotraukas iš atminties kortelės, kažkas atsitiko... Meta lenteles ir neleidžia peržiūrėti foto per "Lumix..."programą. Kažkur dingo ir visas nuotraukų albumų archyvas. Dar bandėme naudotis funkcija "Add pictures", bet nuotraukos neprisidėjo.user posted image
Atsakyti
Sveiki, gal galit ir man padet. Blogai irasineja filmus, per kompiuteri rodo gerai o irasius i DVD neimanoma ziuret- garsas gerai girdisi o vaizdas uzsikirtineja, bet cia ne visus filmus tik kai kuriuos.
Atsakyti
QUOTE(ausrys @ 2008 07 17, 16:35)
Sveiki, gal galit ir man padet. Blogai irasineja filmus, per kompiuteri rodo gerai o irasius i DVD neimanoma ziuret- garsas gerai girdisi o vaizdas uzsikirtineja, bet cia ne visus filmus tik kai kuriuos.

Gal tie filmai per stipriai suspausti? Ne visi DVD tokius skaito...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 17, 19:11)
Gal tie filmai per stipriai suspausti? Ne visi DVD tokius skaito...

O tai nieko negalima padaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrys @ 2008 07 17, 19:24)
O tai nieko negalima padaryti verysad.gif

Tokius stipriai suspaustus filmus kovertuoti, mazinant ju suspaudima. Tik neklausk su kokia programa, nes senai ta bedariau, dabar neprisimenu smile.gif Kazkada downloads.com puslapyje buvau radusi nebloga programele, paieskok, gal ir tau pavyks 4u.gif
Atsakyti
labas gal kas galit parasyti is kur parsisiusti tv tool programa nemokamai?nes niekur nerandu
Atsakyti
sveiki , prašau jūsų pagalbos , žodžių bėda tokia kad kažkaip staigiai persikrovė C diskas (matyt vyras kažkokį žaidimą instaliavo) tai va kompas pradėjo strikt kibt ir tt, pradėjo mest lentele Disk Cleanup oki męs spaudžiam bet nieko nevyksta laukiem keturias valandas progreso nulis , niekas nejuda , to žaidimo ištrint neįmanoma neleidžia ir kitu irgi , kodėl neleidžia atlaisvint C disko? kur bėda g.gif neduoda išinstaliot nieko. paspaudus Disk deafragmenter gale rodo didžiule stora raudona linija unsure.gif niekada nieko panašaus nebuvo, padekit kas nor skubiau prašau, kol neužlūžo visai viskas , ar įmanoma ką nors padaryt? verysad.gif

P.S pagrindinis klausymas kaip "per jėgą" ištrint pvz žaidimą jei "ggeruoju išinstalioti neduoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 liepos 2008 - 16:52