Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

O gal kas žino, kaip pasididinti raides googlej? Buvoi normalaus dydžio, o dabar visai skruzdėlinės - vos įžiūriu doh.gif ir daugelyje interneto puslapių taip pat... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 07 14, 11:47)
O gal kas žino, kaip pasididinti raides googlej? Buvoi normalaus dydžio, o dabar visai skruzdėlinės - vos įžiūriu  doh.gif ir daugelyje interneto puslapių taip pat...  unsure.gif

CTRL ir +
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2008 07 14, 10:52)
O gal man kuri padetu, internetas durniuoja. Labai daznai jo nebuna, nors skaipas veikia be priekaistu, o interneto nera. Kas cia per problema? kai ijungi ji rodo, kad nuo serverio rysys nutruko... g.gif

Priezasciu gali buti daug, bet pradziai paziurek kiek turi laisvos vietos C: diske, jai maziau nei 300MB atlaisvink dar tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2008 07 15, 14:25)
Priezasciu gali buti daug, bet pradziai paziurek kiek turi laisvos vietos C: diske, jai maziau nei 300MB atlaisvink dar tiek pat.

C diske yra 3,36GB laisvos vietos
Atsakyti
prasau padeti: staiga labai padidejo sriftas, atsidares tinklapis nepilnai telpa i ekrana. taip pat i sonus issitempe kompe saugojamos fotkes. kas cia nutiko? ka spaust, kur ieskot pakasto suns? control panel jokios mazinimo komandos nepadeda. virusas? (jei galima, surasykit zingsniukus angliskai). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 07 15, 21:01)
prasau padeti: staiga labai padidejo sriftas, atsidares tinklapis nepilnai telpa i ekrana. taip pat i sonus issitempe kompe saugojamos fotkes. kas cia nutiko? ka spaust, kur ieskot pakasto suns? control panel jokios mazinimo komandos nepadeda. virusas? (jei galima, surasykit zingsniukus angliskai). ax.gif

Jeigu tik naršyklėje padidėjo raidės tai CTRL ir '-'. Jei padidėjo viskas (ikonėlės ant ekrano, raidės visose programose ir t.t.) tada gal pasiketė rezoliucija, spaudi dešiniu pelės mygtuku ant laisvos vietos desktope -> properties-> settings, ten screen resolution padidinti reikia.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nieko nespaudžiojau, bet dingo mano išsaugotų adresų sąrašas(parankiniai) mozilloje verysad.gif
Ar galiu juos dar kur nors susirasti???
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 07 15, 22:08)
Jeigu tik naršyklėje padidėjo raidės tai CTRL ir '-'. Jei padidėjo viskas (ikonėlės ant ekrano, raidės visose programose ir t.t.) tada gal pasiketė rezoliucija, spaudi dešiniu pelės mygtuku ant laisvos vietos desktope -> properties-> settings, ten screen resolution padidinti reikia.

aciu, rezoliucija sutvarkiau, bet fotkes tai liko istise i sonus, visi veideliai burundukiniai schmoll.gif
Atsakyti
Žmonės, būkit geri padėkit,
Visas nuotraukas, kurias saugau kompe išsaugo su S(SKYPE) ikonėle. Kaip man padaryti, kad galėčiau saugoti paprastai. Nuotraukos vienodai saugomos (su S) ir iš fotiko ir iš interneto. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 16, 10:00)
Žmonės, būkit geri padėkit,
Visas nuotraukas, kurias saugau kompe išsaugo su S(SKYPE) ikonėle. Kaip man padaryti, kad galėčiau saugoti paprastai. Nuotraukos vienodai saugomos (su S) ir iš fotiko ir iš interneto. verysad.gif

Paspausk ant bet kurios nuotraukos desini klavisa, pasirink properties, tada ziurek beveik paciam virsuje "opens with" ar kazkas panasaus ir salia klavisiukas "change". Paspausk ta "change" ir tau atidarys sarasa programu su kuriomis galima atidaryti nuotraukas. Tau tik reikia zinoti kurios nori. Rinkis koki nors Microsoft Photo Editor arba Windows Picture and Fax Viewer. Arba dar kokia nors, jei turi geresniu. Nezinau ko yra tavo kompe smile.gif
Atsakyti
Pradejo mane jau nervint , darbe IE meta visokius tinklapius su kazkokiais nesamoningais adresais, uzdarineju ir vel po kiek laiko kruva langu issoka. Ka daryt, kad taip nebutu? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 16, 09:16)
Paspausk ant bet kurios nuotraukos desini klavisa, pasirink properties, tada ziurek beveik paciam virsuje "opens with" ar kazkas panasaus ir salia klavisiukas "change". Paspausk ta "change" ir tau atidarys sarasa programu su kuriomis galima atidaryti nuotraukas. Tau tik reikia zinoti kurios nori. Rinkis koki nors Microsoft Photo Editor arba Windows Picture and Fax Viewer. Arba dar kokia nors, jei turi geresniu. Nezinau ko yra tavo kompe smile.gif

Šitą jau padariau. nuotrauką atidaro nustatyttoji prograsma, bet ikonėlė vis tiek lieka "S" verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2008 07 16, 09:22)
Pradejo mane jau nervint , darbe IE meta visokius tinklapius su kazkokiais nesamoningais adresais, uzdarineju ir vel po kiek laiko kruva langu issoka. Ka daryt, kad taip nebutu? unsure.gif  doh.gif

O ugniasienė įjungta?
Atsakyti