Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 05, 20:42)
Gal klaviatūros laidas iš lizdo iškrito? rolleyes.gif

su kistuku viskas gerai.
Atsakyti
ar galit kas nors man pakomentuoti g.gif .turiu problemele.kai mano kompas buvo pakibes as neismanele istraukiau laida is rozetes.po sito istraukimo(bent man taip atrodo),man reikia ilgai laukti kol kompas issijungia(5min).ar gali buti to priezastis kad istraukiau laida is rozetes?aciu!
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2008 07 05, 17:16)
sveiki. gal kas galetu padeti.. visiskai nebeveikia klaviatura.. galiu naudotis tik on screan keyboard.. ar man klaviatura nusprogo ar tai galetu but kokia kita problemike.

klaviatūros laidas gali būti nutrūkęs, jei turi iš kur pasiskolint tai galėtum kitą klaviatūrą pasijungt ir pasižiūrėt ar veiks, jei ką tai klaviatūros ne pyragus kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 07 06, 13:23)
ar galit kas nors man pakomentuoti g.gif .turiu problemele.kai mano kompas buvo pakibes as neismanele istraukiau laida is rozetes.po sito istraukimo(bent man taip atrodo),man reikia ilgai laukti kol kompas issijungia(5min).ar gali buti to priezastis kad istraukiau laida is rozetes?aciu!

gal tiesiog windows streikuoja, arba programu per daug pasileidzia startuojant kompiuteriui. dar patikrink kompa del virusiuku su Antivir, del snipu su Spybot ir su CCleaner sutvarkyk registra, ir start up programas
Atsakyti
aciu kristi sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 04, 17:35)
Gal galit pagelbeti  help.gif    Pas mane svediska klaviatura laptope. Kai buvau LT man viska sutvarke, kad LT kalba isijungus lietuviskos raidukes butu virsutineje juostoje virs kitu raidziu, kaip ir priklauso. Dabar is niekur nieko pasikeite viskas ir vel lietuviskas randu vietoj kablelio, klaustuko, tasko ir t.t., o vietoj lietuvisku raidziu mygtuku spaudziasi visi skyrybos zenklai. Kas galejo nutikti ir kaip pasitaisyt atgal?  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 04, 17:35)
Gal galit pagelbeti  help.gif    Pas mane svediska klaviatura laptope. Kai buvau LT man viska sutvarke, kad LT kalba isijungus lietuviskos raidukes butu virsutineje juostoje virs kitu raidziu, kaip ir priklauso. Dabar is niekur nieko pasikeite viskas ir vel lietuviskas randu vietoj kablelio, klaustuko, tasko ir t.t., o vietoj lietuvisku raidziu mygtuku spaudziasi visi skyrybos zenklai. Kas galejo nutikti ir kaip pasitaisyt atgal?  4u.gif

Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add
Input Language pasirenki Lithuanian
O mygtukų išdėstymas gali priklausyt nuo Keyboard layout pasirinkimo, pas mane Lithuanian IBM ir kitokių Lithuanian net nėra, bet tavo atveju gal yra keli pasirinkimai.
Atsakyti
Sveiki, noriu paprašyti patarimo.Kiekvieną kart kai prisijungiu prie interneto,apačioje įrankių juostoje atsiranda mirksintis užrašas update.exe is requested..man jis atrodo įtartinas,ar tai negali būt koks virusėlis? Nežinau kaip jį panaikint iš kompiuterio.Lauksiu jūsų minčių šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia patarimo,
ryt atiduodu kompiuteri windows istaliavimui.Kaip manot kiek uz ta reikala reiketu duoti pinigeliu jaunam berniukui kompiuterastui, siek tiek pazistamam...niekad su tuo nesusiduriau, nenoriu duot ne per mazai, ne per daug....Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(**Saulė** @ 2008 07 08, 15:36)
Merginos reikia patarimo,
ryt atiduodu kompiuteri windows istaliavimui.Kaip manot kiek uz ta reikala reiketu duoti pinigeliu jaunam berniukui kompiuterastui, siek tiek pazistamam...niekad su tuo nesusiduriau, nenoriu duot ne per mazai, ne per daug....Dekoju uz atsakyma.

50-100 nelygu kiek negaila smile.gif šiaip jau jaučiu užtektų ir 50, vistiek tokie dalykai ne dažnai pasitaiko, o žiūrint kiek ten visko papildomai reikės suinstaliuoti tai pora valandų drąsiai užtruks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 08 liepos 2008 - 15:45
Kadangi esu absoliutus chajnikas, tai turiu klausima, ne problema biggrin.gif
Kaip istrinti visus adresus is ADDRESS liniuotes?
Aciu
Ir dar, is My Document dingo kai kurie mano dokumentai - papkes, kur ju dabar ieskoti ar ar gali biti, kad jie dingo visiskai ir ju atkurti bus neimanoma... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjana.t @ 2008 07 08, 20:52)
Kadangi esu absoliutus chajnikas, tai turiu klausima, ne problema biggrin.gif
Kaip istrinti visus adresus is ADDRESS liniuotes?
Aciu

Tools->Internet Options->Clear History
QUOTE(tatjana.t @ 2008 07 08, 20:52)
Ir dar, is My Document  dingo kai kurie mano dokumentai - papkes, kur ju dabar ieskoti ar ar gali biti, kad jie dingo visiskai ir ju atkurti bus neimanoma... unsure.gif

Ieškok šiukšlių dėžėje, jei ten nėra tada yra specialios programos skirtos atstatyti ištrintus failus, bet veikia tik tuo atveju jei į tą disko vietą kur buvo ištrintieji failai dar nebuvo įrašyta nauja informacija.
Atsakyti