Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(dds @ 2008 07 01, 18:41)
maišai žodžius, turbūt turėjai omeny formatavimą, na bet neesmė. Paskutinį kartą teko ir man perinstaliuoti kompą dėl virusų (ne savo kompą), o bet tačiau informacijos kurią gaila prarasti begalės, na perinstaliavau, visa informacija liko, virusų nebėra, taip kad tavo teiginys neturi pagrindo. Aišku geriau būtų buvę jei butų pavykę be perinstaliavimo sutvarkyti, bet virusas ten tikrai kažkoks bjaurus buvo, nepavyko net safe mode jo pašalinti, sakykim perinstaliuoti buvo greičiau.

na jo,is to skubejimo... blush2.gif
visgi format disk padeda galutinai atsikratyti visu problemu.
Na,o del virusu-negarantuociau...yra bjauriu-be formato neatsikratysi...Jei butu galimybe, permesciau viska i USB HDD,ji pravalyciau visom imanomom priemonem,tada sugrazinciau info atgal i formatuota kompa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freedom @ 2008 07 01, 17:47)
p.s. yra perinstaliavimo būdas, kai lieka viskas( manau apie šį kalbat), bet jis nieko neišnaikina( na virusų), jis geras tik tuo atveju, jeigu ištrynėt kažką iš windowsų failų, arba virusas yra BŪTENT ten

turiu omeny trečią variantą, be formatavimo, bet perinstaliuojant ne ant viršaus, o instaliuojant nuo nulio, yra dar ir toks būdas smile.gif Windows katalogas išsitrina pilnai instaliavimo metu, program files lieka, bet galima pašalinti rankutėmis, document and settings lieka, juos pertvarkom. Dar geriau prieš perinstaliuojant užsikrauti iš Windows PE ir ištrinti Program files iš anksto, o documents and settings pervadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 01 liepos 2008 - 18:01
ojojoi kiek cia visko priraset dabar tai jau tikrai itikinot kad paciai tai padaryt tikrai nepavyks
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 07 01, 19:18)
ojojoi kiek cia visko priraset dabar tai jau tikrai itikinot kad paciai  tai padaryt tikrai nepavyks

smile.gif pirmą kartą tikrai geriau turėti kažką pašonėj instaliavimo metu, jeigu svarbių duomenų (dokumentų filmų dar kažko) kompe nėra tai tas perinstaliavimas nėra baisiai sudėtingas, anglų kalbą reikėtų mokėti aišku.
Atsakyti
gal kas galite pasakyti ka reikia padaryti kad nemestu tokios lenteles doh.gif kur beiciau man ja ismeta per mozula g.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 07 02, 22:56)
gal kas galite pasakyti ka reikia padaryti kad nemestu tokios lenteles doh.gif kur beiciau man ja ismeta per mozula g.gif  doh.gif

Pagal angliškus forumus tai kažkokia megaupload įrankių juosta (toolbar) gali būti kalta, turbūt ne per seniausiai susiinstaliavai Firefox 3, su ja dar daug kas iš senesnių priedų (plugins) neveikia. Na čia nuoroda į tą ką radau:
http://support.mozil...m...8&forumId=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 02 liepos 2008 - 23:12
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 07 02, 23:56)
gal kas galite pasakyti ka reikia padaryti kad nemestu tokios lenteles doh.gif kur beiciau man ja ismeta per mozula g.gif  doh.gif
user posted image

Ištrink, arba išjunk naršyklės papildinį.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 07 03, 10:56)
Ištrink, arba išjunk naršyklės papildinį.

dėkui pagaliau nebetrugdo jos man dabar žinosiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 03 liepos 2008 - 10:18
Sveiki, gal kas gali padeti su taskbar. Kazkaip neberodo užduočių juostoje, kad yra atidarytas koks nors langas g.gif Visa užduočių juosta yra tuščia, ir nerodo atidarytų programų verysad.gif
Atsakyti
Gal kas padesit,zodziu,nuo vakar kazkodel man neberodo failu pavadinimo,kai isijungiu pvz.my documents,ten pilna nuotrauku,dainu ir neraso pavadinimo po jom,kai ijungta perziura ''thumbnails",kai "list" ar koki kita isijungiu tai rodo..bet anksciau taip nebudavo verysad.gif
Atsakyti
gal kas turit DC++ programa ir galetu paaiskint kaip su ja kanors atsisiust? blush2.gif ax.gif labai buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2008 07 03, 18:33)
gal kas turit DC++ programa ir galetu paaiskint kaip su ja kanors atsisiust? blush2.gif  ax.gif  labai buciau dekinga

va mirksiukas.gif netingėkit naudotis paieška ir visagale google.
Atsakyti