sveiki,
atsirado man kazkoks baltas fonas ant desktopo, raso 'Active Desktop Recovery'. Ka tai reiskia
va foto kaip atrodo.
kaip panaikinti ta fona? Paspaudus 'Restore my Active Desktop' dingsta tas baltas fonas ir pasirodo pries tai buves desktopo paveiksliukas, bet po poros minuciu vel tas pats
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 29, 21:00)
sveiki,
atsirado man kazkoks baltas fonas ant desktopo, raso 'Active Desktop Recovery'. Ka tai reiskia
va foto kaip atrodo.
kaip panaikinti ta fona? Paspaudus 'Restore my Active Desktop' dingsta tas baltas fonas ir pasirodo pries tai buves desktopo paveiksliukas, bet po poros minuciu vel tas pats
va foto kaip atrodo.
tiesiog pas tave kazkur nustatytas Active desktop, tiesiog per Properties ant desktopo >>, nustatyk nauja Wallpaperi ir manau viskas bus ok
Mažė kažką prispaudė, kad visos nuotraukos, kurios buvo kompe pažymėtos S(skype) ženkliuku, nesvarbu kur jos bebūtų my pictures, ant desktopo, dokumentuose....Nuotraukos perkeltos iš fotiko, o ne iš skype. Gal kas buvot susidūrę ir žinot, kaip sugražinti ikonėles atgal
QUOTE(dds @ 2008 06 29, 20:33)
šita programa gali įrašinėti ir CD ir DVD, tik nežinau ar Video DVD su ja galėsi kurti
Aciu......... pabandysiu.
Sveiki visi susidure su PCproblemom ir jas padedantys isspresti. kaip suprantu ir as jau turiu beda ir reik perinstaliuoti windausa idomu ar tai sudetinga ar man pavyktu gal kas galit man parasyt ka tureciau daryt zingsnis po zingsnio
na aisku jai pasirodis labai sudetinga teks kviestis meistra o taip nesinori
QUOTE(almara @ 2008 06 30, 21:00)
Sveiki visi susidure su PCproblemom ir jas padedantys isspresti. kaip suprantu ir as jau turiu beda ir reik perinstaliuoti windausa idomu ar tai sudetinga ar man pavyktu gal kas galit man parasyt ka tureciau daryt zingsnis po zingsnio
geraiu butu kad pirma karta kas nors salia sedetu ir sakytu kaip ir ka daryti....
QUOTE(almara @ 2008 06 30, 21:00)
labas, na pirma karta geriau nerizikuoti, nes ir duomenu gali tavo nebelikti, koks pas tave kompiuteris? laptopas ar stacionarus? parasyk man i AZ jeigu reikes pagalbos
QUOTE(kristis @ 2008 06 30, 22:59)
labas, na pirma karta geriau nerizikuoti, nes ir duomenu gali tavo nebelikti, koks pas tave kompiuteris? laptopas ar stacionarus? parasyk man i AZ jeigu reikes pagalbos
perinstaliavus duomenu ir taip neliks
,o pati procedūra gan lengva
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:11)
Drįsčiau nesutikti, jeigu teisingai tai darysi, duomenys liks, neliks tik programų ir nustatymų
QUOTE(dds @ 2008 07 01, 18:29)
Drįsčiau nesutikti, jeigu teisingai tai darysi, duomenys liks, neliks tik programų ir nustatymų
...liks - su visais virusais.
Perinstaliavimas geriau su defragmentavimu-tada viskam amen
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:35)
...liks - su visais virusais.
maišai žodžius, turbūt turėjai omeny formatavimą, na bet neesmė. Paskutinį kartą teko ir man perinstaliuoti kompą dėl virusų (ne savo kompą), o bet tačiau informacijos kurią gaila prarasti begalės, na perinstaliavau, visa informacija liko, virusų nebėra, taip kad tavo teiginys neturi pagrindo. Aišku geriau būtų buvę jei butų pavykę be perinstaliavimo sutvarkyti, bet virusas ten tikrai kažkoks bjaurus buvo, nepavyko net safe mode jo pašalinti, sakykim perinstaliuoti buvo greičiau.
jeigu jūsų kompiuteryje yra 2 hardai ( arba vienas skeltas pusiau), tai labai paprastai galima perinstaliuoti windows ir ištrynus tą hardą, kuriame yra operacinė ( kartu su virusais), o tas kitas lieka nepaliestas. geriausia turėti 2 hardus, ir tame ,kuriame nėra operacinės, jūsų informacija liks sveika.
p.s. yra perinstaliavimo būdas, kai lieka viskas( manau apie šį kalbat), bet jis nieko neišnaikina( na virusų), jis geras tik tuo atveju, jeigu ištrynėt kažką iš windowsų failų, arba virusas yra BŪTENT ten
p.s. yra perinstaliavimo būdas, kai lieka viskas( manau apie šį kalbat), bet jis nieko neišnaikina( na virusų), jis geras tik tuo atveju, jeigu ištrynėt kažką iš windowsų failų, arba virusas yra BŪTENT ten