Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

sveiki,
atsirado man kazkoks baltas fonas ant desktopo, raso 'Active Desktop Recovery'. Ka tai reiskia g.gif
va foto kaip atrodo.

kaip panaikinti ta fona? Paspaudus 'Restore my Active Desktop' dingsta tas baltas fonas ir pasirodo pries tai buves desktopo paveiksliukas, bet po poros minuciu vel tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 29, 21:00)
sveiki,
atsirado man kazkoks baltas fonas ant desktopo, raso 'Active Desktop Recovery'. Ka tai reiskia  g.gif
va foto kaip atrodo.

kaip panaikinti ta fona? Paspaudus 'Restore my Active Desktop' dingsta tas baltas fonas ir pasirodo pries tai buves desktopo paveiksliukas, bet po poros minuciu vel tas pats  g.gif

tiesiog pas tave kazkur nustatytas Active desktop, tiesiog per Properties ant desktopo >>, nustatyk nauja Wallpaperi ir manau viskas bus ok
Atsakyti
Mažė kažką prispaudė, kad visos nuotraukos, kurios buvo kompe pažymėtos S(skype) ženkliuku, nesvarbu kur jos bebūtų my pictures, ant desktopo, dokumentuose....Nuotraukos perkeltos iš fotiko, o ne iš skype. Gal kas buvot susidūrę ir žinot, kaip sugražinti ikonėles atgal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 06 29, 20:33)
šita programa gali įrašinėti ir CD ir DVD, tik nežinau ar Video DVD su ja galėsi kurti

Aciu......... pabandysiu.
Atsakyti
Sveiki visi susidure su PCproblemom ir jas padedantys isspresti. kaip suprantu ir as jau turiu beda ir reik perinstaliuoti windausa idomu ar tai sudetinga g.gif ar man pavyktu ax.gif gal kas galit man parasyt ka tureciau daryt zingsnis po zingsnio rolleyes.gif
na aisku jai pasirodis labai sudetinga teks kviestis meistra doh.gif o taip nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 06 30, 21:00)
Sveiki visi susidure su PCproblemom ir jas padedantys isspresti. kaip suprantu ir as jau turiu beda ir reik perinstaliuoti  windausa  idomu ar tai sudetinga g.gif  ar man pavyktu ax.gif  gal kas galit man parasyt ka tureciau daryt zingsnis po zingsnio  rolleyes.gif 
na aisku jai pasirodis labai sudetinga  teks kviestis meistra doh.gif o taip nesinori  blush2.gif

geraiu butu kad pirma karta kas nors salia sedetu ir sakytu kaip ir ka daryti....
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 06 30, 21:00)
Sveiki visi susidure su PCproblemom ir jas padedantys isspresti. kaip suprantu ir as jau turiu beda ir reik perinstaliuoti  windausa  idomu ar tai sudetinga g.gif  ar man pavyktu ax.gif  gal kas galit man parasyt ka tureciau daryt zingsnis po zingsnio  rolleyes.gif 
na aisku jai pasirodis labai sudetinga  teks kviestis meistra doh.gif o taip nesinori  blush2.gif

labas, na pirma karta geriau nerizikuoti, nes ir duomenu gali tavo nebelikti, koks pas tave kompiuteris? laptopas ar stacionarus? parasyk man i AZ jeigu reikes pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 06 30, 22:59)
labas, na pirma karta geriau nerizikuoti, nes ir duomenu gali tavo nebelikti, koks pas tave kompiuteris? laptopas ar stacionarus? parasyk man i AZ jeigu reikes pagalbos  mirksiukas.gif

perinstaliavus duomenu ir taip neliks schmoll.gif
,o pati procedūra gan lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:11)
perinstaliavus duomenu ir taip neliks schmoll.gif
,o pati procedūra gan lengva biggrin.gif

Drįsčiau nesutikti, jeigu teisingai tai darysi, duomenys liks, neliks tik programų ir nustatymų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 01 liepos 2008 - 17:32
QUOTE(dds @ 2008 07 01, 18:29)
Drįsčiau nesutikti, jeigu teisingai tai darysi, duomenys liks, neliks tik programų ir nustatymų

...liks - su visais virusais. biggrin.gif
Perinstaliavimas geriau su defragmentavimu-tada viskam amen 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 01, 17:35)
...liks - su visais virusais.  biggrin.gif
Perinstaliavimas geriau su defragmentavimu-tada viskam amen 4u.gif

maišai žodžius, turbūt turėjai omeny formatavimą, na bet neesmė. Paskutinį kartą teko ir man perinstaliuoti kompą dėl virusų (ne savo kompą), o bet tačiau informacijos kurią gaila prarasti begalės, na perinstaliavau, visa informacija liko, virusų nebėra, taip kad tavo teiginys neturi pagrindo. Aišku geriau būtų buvę jei butų pavykę be perinstaliavimo sutvarkyti, bet virusas ten tikrai kažkoks bjaurus buvo, nepavyko net safe mode jo pašalinti, sakykim perinstaliuoti buvo greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 01 liepos 2008 - 17:43
jeigu jūsų kompiuteryje yra 2 hardai ( arba vienas skeltas pusiau), tai labai paprastai galima perinstaliuoti windows ir ištrynus tą hardą, kuriame yra operacinė ( kartu su virusais), o tas kitas lieka nepaliestas. geriausia turėti 2 hardus, ir tame ,kuriame nėra operacinės, jūsų informacija liks sveika.

p.s. yra perinstaliavimo būdas, kai lieka viskas( manau apie šį kalbat), bet jis nieko neišnaikina( na virusų), jis geras tik tuo atveju, jeigu ištrynėt kažką iš windowsų failų, arba virusas yra BŪTENT ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freedom: 01 liepos 2008 - 17:49