Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(Taktas @ 2008 06 24, 21:35)
Tai gal atsisiuntei kruvą failų su skirtingais numeriukais gale? Tuomet reiktu juos sujungti į bendrą failą.
Arba gal užtenka juos pervardinti. pvz. į bin.

Ne, tik vienas 000 failas ir dar dvd failiukas nedidelis
Atsakyti
parsisiuk ultra iso programa instaliuosi tada su desiniu peles klavisu mauntini i virtualu diska ir tada paleidi automatii paleidima smile.gif kazin ar cia aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
user posted image

bandau instaliuot avira tik nlb sekasi meta štai tokia lentele , ką tai reiškia ?padekit kas nors unsure.gif
Atsakyti
jau išsiaiškinau kad čia kažkokia klaida instaliavimo tai ką dabar daryt? kur bėda? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 25 birželio 2008 - 14:34
QUOTE(Lera @ 2008 06 25, 15:16)
jau išsiaiškinau kad čia kažkokia klaida instaliavimo tai ką dabar daryt? kur bėda?  unsure.gif

Is naujo atsisiusk instala ir suinstaliuok naujai.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 06 25, 15:36)
Is naujo atsisiusk instala ir suinstaliuok naujai.

ačiū dabar ta ir bandau daryt bandysiu dar karta unsure.gif
Papildyta:
instaliavau atrodo, kas nepatingęs paaiškint kaip naudotis ir ką čia daryt? unsure.gif viskas taip nepažįstama dar aš angl nesuprantu blush2.gif

user posted image

ką čia daryt? ar ji veikia automatiškai? jei ne ar įmanoma tai padaryt? ar be problemų esant reikalui ištrinsiu?

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 25, 15:47)
ačiū dabar ta ir bandau daryt bandysiu dar karta  unsure.gif
Papildyta:
instaliavau atrodo, kas nepatingęs paaiškint kaip naudotis ir ką čia daryt?  unsure.gif  viskas taip nepažįstama dar aš angl nesuprantu  blush2.gif

user posted image

ką čia daryt? ar ji veikia automatiškai? jei ne ar įmanoma tai padaryt? ar be problemų esant reikalui ištrinsiu?

Updatink ir paleisk kompo skenavimą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 06 25, 16:19)
Updatink ir paleisk kompo skenavimą.

nlb supratau čia ką spaust reikia? ar nuolat daryti ta pati? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 25, 16:55)
nlb supratau čia ką spaust reikia? ar nuolat daryti ta pati?  blush2.gif

Scan system now ir start update, o paskui nustatymuose padaryk, kad updatintų kiekvieną dieną sistemai įsijungus, o kompo skenavimą 1 kartą per mėn.(22Days18Hours).
Atsakyti
jei nesunku jau prie progos parašyk kartu , kaip paskui esant reikalui šita programą ištrint , bučiau lb. dėkinga 4u.gif

ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti
Padekit, kazka prisidirbau doh.gif cray.gif instaliavau winamp , bet nepatiko, todel isinstaliavau lauk, bet man nepanaikino visko, visos dainos su winampo zenklu liko, kaip isnaikint visus programos failus??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 25 birželio 2008 - 21:21
QUOTE(Ragany @ 2008 06 25, 21:17)
Padekit, kazka prisidirbau doh.gif  cray.gif instaliavau winamp , bet nepatiko, todel isinstaliavau lauk, bet man nepanaikino visko, visos dainos su winampo zenklu liko, kaip isnaikint visus programos failus???  verysad.gif

Pasileidi windows media player. Spaudi dešiniu pelės mygtuku ant viršutinės juostos-> Tools -> Options -> File Types ir sudėlioji varneles
Atsakyti