na dar nepamiršk windows failų... C diske būna viskas, kas ant destopo...
net nežinau, man niekada gyvenime neteko susidurti su virusu, kuris užimtu gigabaitus vietos...
p.s. o šiūkšledėžę išvalai?
QUOTE(dds @ 2008 06 21, 14:36)
Gali jį per infraraudonų spindulių akutę su kompu sujungti, o kabelis tai ten kažkoks specifinis, jaučiu tik pagal specialų užsakymą gal ir gautum.
O kaip su disku? Įmanoma gauti? Ar reikia pažinoti žmogų, kuris turi tokį patį Pocket PC?
Ir gal galima smulkiau, jei gaučiau diską, kaip reikėtų pajungti per infraraudonųjų spindulių akutę?
QUOTE(grange @ 2008 06 22, 00:15)
kažkaip niekada netikrindavau kiek pas mane vietos liko C diske , dabar pažiūrėjau, tai nustėrau
Used :36,8 GB
Free: 1,51 GB
pratryniau nereikalingų foto, šiaip visokio šlamšto, p[asinaikino 1 GB
Kinų kompiuteryje nėra nei vieno, muzikos failų max 100 gal, nuotraukų šiek tiek daugiau, bet vistiek, tiek neužims, foto folderis ir dar keli kiti dalykiukai užima 2,81 GB
pažiūrėjau folderį kur Program files, rašo used space 5,93 gb, size on disk: 6,01 gb.
toliau dar eina dokumentai ir šiaip visokie vordiniai tekstiniai dokumentai, visolabo 620 MB.
tai kas sudaro visą didžiąją daį vietos?
kai paklausau kiti kiek kinų laiko, muzikos, žaidimų..
tai kas pas mane? kokie virusai užėmė gal? nu gal juokingas kl. bet nesuprantu, kas gali tiek užimt vietos, kai realiai nieko daug nėra?
D disko situacija:
Used: 15,5
Free: 99,4
Used :36,8 GB
Free: 1,51 GB
pratryniau nereikalingų foto, šiaip visokio šlamšto, p[asinaikino 1 GB
Kinų kompiuteryje nėra nei vieno, muzikos failų max 100 gal, nuotraukų šiek tiek daugiau, bet vistiek, tiek neužims, foto folderis ir dar keli kiti dalykiukai užima 2,81 GB
pažiūrėjau folderį kur Program files, rašo used space 5,93 gb, size on disk: 6,01 gb.
toliau dar eina dokumentai ir šiaip visokie vordiniai tekstiniai dokumentai, visolabo 620 MB.
tai kas sudaro visą didžiąją daį vietos?
kai paklausau kiti kiek kinų laiko, muzikos, žaidimų..
tai kas pas mane? kokie virusai užėmė gal? nu gal juokingas kl. bet nesuprantu, kas gali tiek užimt vietos, kai realiai nieko daug nėra?
D disko situacija:
Used: 15,5
Free: 99,4
Gal naudoji kokią torentų siuntimosi programą ?
QUOTE(Freedom @ 2008 06 22, 00:25)
na dar nepamiršk windows failų... C diske būna viskas, kas ant destopo...
net nežinau, man niekada gyvenime neteko susidurti su virusu, kuris užimtu gigabaitus vietos...
taip šiukšlinę pastoviai išvalau.net nežinau, man niekada gyvenime neteko susidurti su virusu, kuris užimtu gigabaitus vietos...
QUOTE(Palemonas @ 2008 06 22, 13:08)
Gal naudoji kokią torentų siuntimosi programą ?
aha Bit Comet. bet ką parsisiunčiu, peržiūriu ir ištrinu, ar dar lieka kur nors kopijos?
QUOTE(grange @ 2008 06 22, 15:57)
aha Bit Comet. bet ką parsisiunčiu, peržiūriu ir ištrinu, ar dar lieka kur nors kopijos?
Pas mane su Emule lieka kopijos.Nežinau kaip su Bitcomet
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 22, 18:28)
O su zMule irgi lieka kopijos? Kur
QUOTE(Makalius @ 2008 06 22, 18:34)
O su zMule irgi lieka kopijos? Kur
Emulėj lieka kur yra šarinti failai.Nes kai ištrini pas save kokią dainą ar filmą,tai Emulėj lieka.Reikia ir ten ištrinti
QUOTE(LhooQ @ 2008 06 22, 11:34)
O kaip su disku? Įmanoma gauti? Ar reikia pažinoti žmogų, kuris turi tokį patį Pocket PC?
Ir gal galima smulkiau, jei gaučiau diską, kaip reikėtų pajungti per infraraudonųjų spindulių akutę?
Na programą kuri skirta šitam įrenginiui gali parsisiųsti iš čia:
http://www.csd.toshi...;all_docs=false
vartotojo vadovas (user guide) čia:
http://www.csd.toshi...kceghdgngdgnn.0
Apskritai šitam modeliui skirtas puslapis
http://www.csd.toshi...u...p;x=47&y=12
Kad galėtum jungti per infraraudonus spindulius tavo kompe turi būti infraraudonų spindulių akutė, jei nėra galima nusipirkti infrared adapterį (kažkas tokio http://www.bms.lt/lt.../view/?id=15478 ) , šitame pocket PC ji jau yra, sustatai vieną prieš kitą, o ten jau pagal vartotojo vadovą gal pavyks susikonfigūruoti.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 22, 18:28)
liko ir pas mane, ištryniau, iš kart puse disko laisva
QUOTE(grange @ 2008 06 22, 15:57)
Esmė yra ta, kad visos torentų siuntimo programos rezervuoja vietą kai tik į ją idedi torentą, nors jis dar nebaigtas siųsti, bet diske užima visą jam priklausysiančią vietą.
Gal galit padėti, mielieji, turiu problemėlę. Kaip atidaryti, o tiksliau mountinti 000 failą? Atsiusiunčiau Simsus su tokiu failu, nieko nesuprantu...
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 24, 18:53)
Gal galit padėti, mielieji, turiu problemėlę. Kaip atidaryti, o tiksliau mountinti 000 failą? Atsiusiunčiau Simsus su tokiu failu, nieko nesuprantu...
Tai gal atsisiuntei kruvą failų su skirtingais numeriukais gale? Tuomet reiktu juos sujungti į bendrą failą.
Arba gal užtenka juos pervardinti. pvz. į bin.