Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(karalaite2007 @ 2008 06 20, 13:05)
Labutis.Nezinojau kur paklausti,tai pabandysiu cia,gal kas suteiksite informacijos.Kas yra DirectX?Ir kam jis reikalingas?Aciukas is anksto  4u.gif

Nagi mano supratimu,tai skirta žaidimams,dar filmams...Kad kompas 'pavežtų' juos,su visais jų navarotais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2007 @ 2008 06 20, 12:05)
Labutis.Nezinojau kur paklausti,tai pabandysiu cia,gal kas suteiksite informacijos.Kas yra DirectX?Ir kam jis reikalingas?Aciukas is anksto  4u.gif

DirectX yra bibliotekų kolekcija skirta žaidimų programavimui Microsoft Windows operacinei sistemai, tačiau ji yra naudojama ne tik žaidimams, bet ir nemažoje dalyje vaizdą bei garsą apdorojančių bei išvedančių programų, o ateityje (kartu su Windows Vista) operacine sistema DirectX turėtų tapti ir pagrindiniu operacinės sistemos grafinės informacijos atvaizdavimo varikliu (taigi, visos naujos programos, skirtos Microsoft Windows operacinių sistemų šeimai, ją naudos).
http://lt.wikipedia.org/wiki/DirectX
Atsakyti
Nerandu kur paklausti, o naujos temos kurti nenoriu doh.gif
Ar įmanoma kur nors gauti/nusipirkti laidą, kuriuo galėčiau prijungti Pocket PC prie kompiuterio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 06 20, 12:41)
Nagi mano supratimu,tai skirta žaidimams,dar filmams...Kad kompas 'pavežtų' juos,su visais jų navarotais biggrin.gif

QUOTE(dds @ 2008 06 20, 12:41)
DirectX yra bibliotekų kolekcija skirta žaidimų programavimui Microsoft Windows operacinei sistemai, tačiau ji yra naudojama ne tik žaidimams, bet ir nemažoje dalyje vaizdą bei garsą apdorojančių bei išvedančių programų, o ateityje (kartu su Windows Vista) operacine sistema DirectX turėtų tapti ir pagrindiniu operacinės sistemos grafinės informacijos atvaizdavimo varikliu (taigi, visos naujos programos, skirtos Microsoft Windows operacinių sistemų šeimai, ją naudos).
http://lt.wikipedia.org/wiki/DirectX

Aciukas jums!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2008 06 20, 19:15)
Nerandu kur paklausti, o naujos temos kurti nenoriu doh.gif
Ar įmanoma kur nors gauti/nusipirkti laidą, kuriuo galėčiau prijungti Pocket PC prie kompiuterio? unsure.gif

O gal galima tiksliau? Kokio gamintojo ir koks modelis?
Atsakyti
Po vaiko prisedimo nemoku sutvarkyti darbalaukio
pas mane ta juosta, kuri eina ekrano apacioje (kur Strat ir t.t.), pasidare kairej pusej, ir tokia plati, kad atsidaro vos ne pusele puslapio.
Kaip vel atstatyti irankiu juosta apacioje blush2.gif
kazkaip rankiniu budu, ale man nepasidaro... doh.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 06 21, 13:26)
Po vaiko prisedimo nemoku sutvarkyti darbalaukio
pas mane ta juosta, kuri eina ekrano apacioje (kur Strat ir t.t.), pasidare kairej pusej, ir tokia plati, kad atsidaro vos ne pusele puslapio.
Kaip vel atstatyti irankiu juosta apacioje  blush2.gif
kazkaip rankiniu budu, ale man nepasidaro... doh.gif

Dekui  4u.gif

tiesiog paspaudi ant juostos su kaire peles klavisa ir neatleidziant tempi i apacia. Pabandyk , tikrai pavyks
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 06 20, 21:21)
O gal galima tiksliau? Kokio gamintojo ir koks modelis?

Toshiba e400.
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2008 06 21, 13:01)
Toshiba e400.

Gali jį per infraraudonų spindulių akutę su kompu sujungti, o kabelis tai ten kažkoks specifinis, jaučiu tik pagal specialų užsakymą gal ir gautum.
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 06 21, 13:41)
tiesiog paspaudi ant juostos su kaire peles klavisa ir neatleidziant tempi i apacia. Pabandyk , tikrai pavyks

Butu taip paprasta, neklausciau blush2.gif
nepavyksta... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 06 20, 13:17)
As i tokius stengiuosi nebelandzioti, jei uztaikau smile.gif Tiksliai nezinau kodel taip yra, bet tikriausiai juose nieko gero biggrin.gif

Adresas duotas is kolegijos, ten turetu buti paskaitu konspektai.
Atsakyti
kažkaip niekada netikrindavau kiek pas mane vietos liko C diske , dabar pažiūrėjau, tai nustėrau blink.gif

Used :36,8 GB
Free: 1,51 GB

pratryniau nereikalingų foto, šiaip visokio šlamšto, p[asinaikino 1 GB doh.gif
Kinų kompiuteryje nėra nei vieno, muzikos failų max 100 gal, nuotraukų šiek tiek daugiau, bet vistiek, tiek neužims, foto folderis ir dar keli kiti dalykiukai užima 2,81 GB

pažiūrėjau folderį kur Program files, rašo used space 5,93 gb, size on disk: 6,01 gb.
toliau dar eina dokumentai ir šiaip visokie vordiniai tekstiniai dokumentai, visolabo 620 MB.

tai kas sudaro visą didžiąją daį vietos?
kai paklausau kiti kiek kinų laiko, muzikos, žaidimų..

tai kas pas mane? kokie virusai užėmė gal? nu gal juokingas kl. bet nesuprantu, kas gali tiek užimt vietos, kai realiai nieko daug nėra?

D disko situacija:

Used: 15,5
Free: 99,4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 birželio 2008 - 23:15