Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(egliosha @ 2008 06 09, 12:52)
na as tikiuos, nes dabar paspausdinam ir prisvirksciam rasalo, o tai nauja idejom, ji net nepilna buvo, 40 lapu isleidau ir iskart maziau nei puse kasetes rode doh.gif bet papildom ta nauja ir vistiek rasalo ta pati lygi kaip pries tai rodo g.gif

Jei labai daug spausdinat tiesiog nespalvotai tai gal vertėtų įsigyti lazerinį spausdintuvą? Spausdinimo savikaina žymiai mažesnė būtų ir spausdina greičiau ir kokybiškiau. Rašaliniai šiais laikais apsimoka tik jei spalvotai spausdint reikia.
Atsakyti
gal kas zino kodel i bet koki psl kuri beiciau rodo nesuprantu kas nutiko doh.gif gal kas zinote?
user posted image
Atsakyti
Padėkit. Reikia man pasidaryti (įsivesti) rusų raidyną, kad galėčiau rašyt rusiškai. Na ten, kur yra Language bar tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 10, 18:53)
Padėkit. Reikia man pasidaryti (įsivesti) rusų raidyną, kad galėčiau rašyt rusiškai. Na ten, kur yra Language bar tikriausiai

Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and language options -> Languages -> Details -> Add...
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2008 06 10, 20:20)
Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and language options -> Languages -> Details -> Add...

Labai dėkui 4u.gif pasidariau thumbup.gif Dar prie to pačio noriu paklausti dėl to pačio. Jei tas kalbų pasirinkimas būna ne apatinėj juostoj kampe kaip įprasta, o matoma tik tada, kai paleidžiamas koks nors dokumentas (wordas) ir matosi toj juostoj, kur visi pagrindiniai rašymui skirti įrankiai yra. Tai kaip man susireguliuoti ir pasidaryt kalbas apačioj? Ir dar, ką ten nusistatyt, jei visada pradedant rašyti pasileidžia anglų kalba, o man reikia lietuvių? g.gif blush2.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 10, 21:26)
Labai dėkui 4u.gif pasidariau thumbup.gif Dar prie to pačio noriu paklausti dėl to pačio. Jei tas kalbų pasirinkimas būna ne apatinėj juostoj kampe kaip įprasta, o matoma tik tada, kai paleidžiamas koks nors dokumentas (wordas) ir matosi toj juostoj, kur visi pagrindiniai rašymui skirti įrankiai yra. Tai kaip man susireguliuoti ir pasidaryt kalbas apačioj? Ir dar, ką ten nusistatyt, jei visada pradedant rašyti pasileidžia anglų kalba, o man reikia lietuvių? g.gif  blush2.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Kad kalbos būtų apačioje,taskbaro juostoj perskaityk 93žinutę.Ten buvo parašyta kaip pasidaryt kalbų ženkliuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 10, 20:26)
Labai dėkui 4u.gif pasidariau thumbup.gif Dar prie to pačio noriu paklausti dėl to pačio. Jei tas kalbų pasirinkimas būna ne apatinėj juostoj kampe kaip įprasta, o matoma tik tada, kai paleidžiamas koks nors dokumentas (wordas) ir matosi toj juostoj, kur visi pagrindiniai rašymui skirti įrankiai yra. Tai kaip man susireguliuoti ir pasidaryt kalbas apačioj? Ir dar, ką ten nusistatyt, jei visada pradedant rašyti pasileidžia anglų kalba, o man reikia lietuvių? g.gif  blush2.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Tam kad lietuvių kalba būtų pagrindinė, tam pačiam lange kur pridėjai rusų kalbą, viršuje yra toks "default input language" pasirinkimas, pasirenki lietuvių ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 06 09, 13:52)
na as tikiuos, nes dabar paspausdinam ir prisvirksciam rasalo, o tai nauja idejom, ji net nepilna buvo, 40 lapu isleidau ir iskart maziau nei puse kasetes rode doh.gif bet papildom ta nauja ir vistiek rasalo ta pati lygi kaip pries tai rodo g.gif

zodziu mest lauk ta printeri(naujas daiktas!), su antra kasete nei 100 lapu neatspausdinom, nors pildem, nuo 6 lapu dingo puse kasetes ant karto doh.gif net nezinau kur ji toki det, tik pinigu gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 06 12, 00:17)
zodziu mest lauk ta printeri(naujas daiktas!), su antra kasete nei 100 lapu neatspausdinom, nors pildem, nuo 6 lapu dingo puse kasetes ant karto doh.gif net nezinau kur ji toki det, tik pinigu gaila verysad.gif

Gal ir rašei,dar kartą paklausiu-o garantinį turi? g.gif Jei turi nešk į remontą arba tegul grąžina pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 08:00)
Gal ir rašei,dar kartą paklausiu-o garantinį turi? g.gif Jei turi nešk į remontą arba tegul grąžina pinigus mirksiukas.gif

turiu garantini mirksiukas.gif tik deze ismeciau, per daug vietos uzeme. o kazin kokia priezasti nurodyt g.gif kad neiscytu su visu printeriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 06 12, 08:55)
turiu garantini mirksiukas.gif tik deze ismeciau, per daug vietos uzeme. o kazin kokia priezasti nurodyt g.gif kad neiscytu su visu printeriu doh.gif

Būtinai nunešk.Pasakyk,kad nespėji pildyt kasečių.Tegul tvarko,jei nesutaisomas-turi pakeist į naują arba grąžint pinigus,jei klientas to reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 06 12, 09:09)
Būtinai nunešk.Pasakyk,kad nespėji pildyt kasečių.Tegul tvarko,jei nesutaisomas-turi pakeist į naują arba grąžint pinigus,jei klientas to reikalauja.

cha, kazin tokios priezasties uztenka, nes sakys pirk originalias kol subankrutuosiu doh.gif nes papildymo nemato net, kaip kad uzprogramuotas butu tam tikra skaiciu lapu atspausdint su viena kasete ir vsio, varykis pirkt nauja... juk jokio mechaninio gedimo nera doh.gif
Atsakyti