Rasiau jau cia kelis kartus, bet dabar jau oficialiai galiu pasakyti - pirmus tikrus judesiukus pajutau 17 sav. 1 diena. Nuo to laiko jauciu vis stipriau
19 savaiciu pajutau ir labai pergyvenau cia pasiskaicius,kai kitos pajunta kokios 14savaiciu ir labai dziaugiaus pajutus
17 sav.
17savaitei.. bet ispradziu nelabai supratau.. As cia man su viduriais kas negerai.. ar cia as jau TIKRAI jauciu leliuka Paklausiau is kart pas kelias drauges kurios pereje sita estafete pasirodo, tAaa-daaa.. maziukas 'kibina' mane
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 09, 15:03)
19 savaiciu pajutau ir labai pergyvenau cia pasiskaicius,kai kitos pajunta kokios 14savaiciu ir labai dziaugiaus pajutus
19sav. cia nera labai velai, siaip man gyd. sake kad nuo 18sav. jau galesi laukti judesiuku, ir mano Leliukas irgi pajudejo apie 19sav. Pati irgi nesupratau, MB gloste pilvuka ir pajuto kad ten kazkas pajudejo.
Man buvo toks jausmas, lyg jis ten pirstuku krapste vienoj vietoj, lyg kutendamas mane is vidaus. Paskui vis stipreja judesiukai Jau nesikrapsto, o sportuoja ten rankytem ir kojytem kaip reikiant, visas pilvukas banguoja, ypac kai atsigulu ant sono, o kai vaikstau - maziau juda.
sveiki, as ka tik prisijungiau. as irgi nestuke. mano vaikutis pradejo spurdeti 19 savaite.
Man 15 sav. Laukiu kada ir as pradesiu jausti judesius. Labai idomu koks tai jausmas
18 savaiciu ir 2 dieneles buvo
bet retoki tie judesiukai
bet retoki tie judesiukai
as pajutau 16 savaiciu. Buvau draugo gimtadienyje ir labai garsiai muzika grojo. Tada ir pajutau kazkokius tvinksejimus pilvelyje. Nuo tada negaledavau eiti i jokias triuksmingesnes vietas, nes mazius pradedavo spardytis kaip pasiutes
Pajutau ramiai besedint prie tv apie 16sav ir spejau vyro rabka pridet, kad ir jis spetu pajaust. Pries tai jauciau vos vos pastebimus judesiukus...
Linkiu visoms kuo daugiau dziaugsmo ir kuo maziau vargu
Linkiu visoms kuo daugiau dziaugsmo ir kuo maziau vargu