aš judesius pajutau 18-tos savaitės pabaigoje
manau tai normalu, svarbiausia juk kad juda
Paskaiciau visu komantarus apie judesiukus ... ir man taip norisi tai pajusti tik dar gerokai per anksti
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 06 28, 20:38)
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.
ir man tas pats ,tik kai atsigulu tai kazkiek pabanguoja
Man baksnoti pradėjo 19 savaitės pabaigoje, taip ir iki šiol baksnoja tik kad dažniau ir stipriau
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 27, 12:14)
Sveikos mamytės,
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti .
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti .
Man irgi 23 savaite eina, bet pilvelis banguoja tik retkarciais. taip vos vos, kai atsiguli, kartais, kai juda maziukas, galima pamatyt. Bet dazniausiai tai dar tik viduj burbteli, sujuda, baksnoja. As tai net tiksliai data atsimenu, kada pirma karta pajutau vos vos juntamus judesiukus, toki lyg pursleli pilvuke, tai 17 savaite buvo
As judesiukus jauciau vos dagiau nei 18 sav.
As pajutau 20 savaiciu,pirmas leliukas,tai per daug nepanikavau.Viskam savas laikas!