Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

aš judesius pajutau 18-tos savaitės pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu 4u.gif , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai g.gif , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti blush2.gif .
Atsakyti
manau tai normalu, svarbiausia juk kad juda smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau visu komantarus apie judesiukus ... ir man taip norisi tai pajusti 4u.gif tik dar gerokai per anksti ax.gif
Atsakyti
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.
Atsakyti
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 06 28, 20:38)
Mums jau 24savaite prasidejo,bet pilvukas tikrai nebanguoja.tokie svelnus pakutenimai vakarais dziugina.

ir man tas pats ,tik kai atsigulu tai kazkiek pabanguoja g.gif
Atsakyti
Man baksnoti pradėjo 19 savaitės pabaigoje, taip ir iki šiol baksnoja tik kad dažniau ir stipriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 27, 12:14)
Sveikos mamytės,
šiandien perskaičiau, kad 23 sav. mžylis turėtu judėti taip, kad net pilvelis banguotu  4u.gif , tačiau jis tik pastuksi pasibaladoja, bet tikrai ne per smarkiausiai  g.gif , kaip manot ar jau turėčiau dėl to sunerimti  blush2.gif .

Man irgi 23 savaite eina, bet pilvelis banguoja tik retkarciais. taip vos vos, kai atsiguli, kartais, kai juda maziukas, galima pamatyt. Bet dazniausiai tai dar tik viduj burbteli, sujuda, baksnoja. As tai net tiksliai data atsimenu, kada pirma karta pajutau vos vos juntamus judesiukus, toki lyg pursleli pilvuke, tai 17 savaite buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, as tai judesiukus pradejau jausti 20 savaiciu ir kelios dienos
Atsakyti
As judesiukus jauciau vos dagiau nei 18 sav. ax.gif
Atsakyti
Pajauciau 17 savaiciu wub.gif
Atsakyti
As pajutau 20 savaiciu,pirmas leliukas,tai per daug nepanikavau.Viskam savas laikas! thumbup.gif
Atsakyti