Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(turbo sraige @ 2008 05 06, 11:45)
aš tai jaučiu kažką gal nuo 15 sav. bet ar tai tikrai judesiai, tai nežinau  g.gif  nes pilvas, kai būna išpūstas pas mane tai irgi panašius judesius leidžia  tongue.gif

labutis,,man jau 19savaiciu.pirmieji judesiai buvo nesenai. smile.gif norejau paklaust ar daug pruaugei svorio.aciu smile.gif
Atsakyti
as jau trecia karta nestuke.gif pirmus judesiu pajutau 14 savaite 4u.gif
Atsakyti
As laukiuosi pirmo. pirmuosius judesiukus uzregistravau lygiai 18 savaiciu suejus. bet cia patikejau, kad juda, pajutau kiek anksciau.. kokia gal savaite g.gif
Atsakyti
Sveikos.as tai judesiukus pradejau jausti lygiai 20sav. smile.gif tai pirmasis lialiukas pas mane tai gal but taip velai nes kiek zinau kas laukiasi antro aukselio tai judesiukai anksciau pajuntami... smile.gif
Atsakyti
pajauciau 17sav, net nesupratau, kad tai judesiukai vaikiuko, bet tai kai jau pajauciau kita vakara lygiai ta pati, tai supratau, kad tai mano vaikiukas juda wub.gif nuo tada jis jau spurda kasdien thumbup.gif
Atsakyti
as tai dar nlb jauciu,tik svelnius pakutenimus,laukiu kada prades zaisti futbola lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif O aš laukiu trečio, bet nebesuprantu su tais judesiais nieko blush2.gif dabar yra 18 savaičių, tai tikrai jaučiu pakutenimus, bet prieš kokią savaitę nesupratau judesiai ar ne: kai tik atsitūpdavau (pvz., plaunant grindis ar atsirėmus pilvu į stalą) jaučiau tarsi kažkokį "pasipriešinimą' pilve biggrin.gif , tai taip ir nesupratau ar tai buvo judesiai , ar ne g.gif
Atsakyti
Man 16 sav. 2 dienos, pirmas nestumas. Sianakt pabudusi pajutau tokiu silpnucius tuksenimus zemiau bambos... Nezinau, ar cia jau buvo judesiukai ir taip anksti g.gif Juolab, kad nesu labai liesa ax.gif Gal dar teks paluketi blush2.gif
Atsakyti
As tai tik pries savaite supratau,kad jauciu judesius.taip ju laukiau nuo 17 savaites :)dabar mano maza mergyte dziugina mane kiekviena vakara,diena ramu,gal del to,kad as pati aktyvi visa diena.
Atsakyti
QUOTE(sigita salkauske @ 2008 06 21, 23:30)
As tai tik pries savaite supratau,kad jauciu judesius.taip ju laukiau nuo 17 savaites :)dabar mano maza mergyte dziugina mane kiekviena vakara,diena ramu,gal del to,kad as pati aktyvi visa diena.

na va as ir laukiau laukiau judeseliu bet nuejom ultragarso daryt ir pasake kad mum ne 20 sav o tik 18 tai vis tebelaukiu smile.gif) bet krtais netycia bumteleja man i soniuka nestuke.gif
Atsakyti
As pirma kart pajauciau silpnus judesiukus apie 19 savaite. "Rimtus" judesiukus - 20 sav.
Atsakyti
Merginos, noreciau pasikonsultuot:
Vakar man buvo 17 sav. 1 diena. Pries miega ramiai atsigulus staga pajutau stai ka - lyg pilvo apacioje plaukiotu zuvyte ir kutentu mane (na nemoku aprasyti net, bet kazkas butent i tai panasu smile.gif ). Tai tesesi kokias 20 sekundziu, as net kvepavima sulaikiau ax.gif Kaip manot, ar cia jau judesiukai? g.gif
Atsakyti