Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(dager @ 2008 06 06, 10:12)
o man jau kokia savaite pastoviai zemiau bambos kokie 6 cm kazkas kaip tuk tuk darytu,ar tinksetu,gal tai jau judesiukai ?

Tai tikriausiai 4u.gif , tuo tarpu maniskis dar netuksena blush2.gif
Atsakyti
man jau 17 savaiciu ir kelios dienos
jokiu judesiu g.gif
Atsakyti
atrodo kad jau tuksena,bet ir vel dingo,nebesusigaudau cia judesiukai ar ne g.gif
Atsakyti
mano sujudejo mazdaug 17 savaite taip tuk tuk padare biggrin.gif biggrin.gif ir nejudejo ilgai kokia savaite o poto kaip pradejo tai ojojoj biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu pirmagimio nestuke.gif , apytiksliai eina 21 savaitė. Pilvo apačioje kartais jaučiu truktelėjimą, panašų lyg raumuo susitraukinėtų (kaip akies vokas kartais trūkčioja). Ar tai gali būti mažiaus judesiai?
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 13:35)
Laukiu pirmagimio  nestuke.gif , apytiksliai eina 21 savaitė. Pilvo apačioje kartais jaučiu truktelėjimą, panašų lyg raumuo susitraukinėtų (kaip akies vokas kartais trūkčioja). Ar tai gali būti mažiaus judesiai?

man tokie panasus trukciojimai buvo jau gal tris kartus,bet pas mane savaiciu maziau g.gif
Atsakyti
mum dabar jau 23sav.tai duodasi oi kaip,o pirmaji spyri pajutau 16sav.o kai laukiausi pirmojo pirmas judesiukas buvo apie 20sav. ax.gif sekmes visoms
Atsakyti
Sveikos mamytės,
turiu klausimėlį blush2.gif , o kaip ten reikia skaičiuoti tuos leliaus judesiukus.
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 06 09, 20:31)
Sveikos mamytės,
turiu klausimėlį  blush2.gif , o kaip ten reikia skaičiuoti tuos leliaus judesiukus.

man gydytoja sake nuo trecio trimestro reiks pradet skaiciuot ir lygtais kad i diena turi buti apie 10 judesiu,jei ne tada kreiptis i ja
Atsakyti
Aš savo mažutėlį pirmą kartą pajutau 20 savaitę, po poros savaičių ir vyras jau spyrį kaip reikiant pajuto... O dabar leliukas spardosi kaip didelis wub.gif pabundu kokią 5 - 6 val. ryto nuo judesiukų ir užmigt nebeišeina... „vyturiukas“ jaučiu bus mažėlis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg_ita: 11 birželio 2008 - 13:57
Man pirmi judesiai priminė, lyg plazdenimą ar trukčiojimą, prasidėjo devynioliktą savaitę. O dabar tai tokie stiprūs, kad net pabudau naktį g.gif
Atsakyti
pirmi judesiukai buvo 15 savaiciu,ir juo tada nebesustojo smile.gif
Papildyta:
bet iki siol nesisprado...tik jauciu kaip juda viduje, ar lengvai paliecia, pabaksnoja.
Atsakyti