ir as dar nejauciu 18 sav.
As sulaukiau 17 sav. pab - 18 sav. pr.
Nerealus jausmas
Buvau nusiteikus, kadangi pirmas nestumas, kokiai 20 sav. Bet lialius anksciau nusprende pasisveikinti.
Nerealus jausmas
Buvau nusiteikus, kadangi pirmas nestumas, kokiai 20 sav. Bet lialius anksciau nusprende pasisveikinti.
pirmojo nestumo judesiukus pajutau 16 sav ir gal pora dieneliu pradzioj maniau kad vaidenasi bet taip stipriai krebzdejo pacioj pilvo apacioj!kaip dbr atsimenu dbr antro laukiuosi bet dar tik 12 sav manau 14, 15 sav lelius duos apie sv zinot. bet cia visom labai individualiai ir nera cia ko pergyventi juk kiek zn normalu pirmojo vaiko judesiukus pajausti tarp 18,20 sav kai kurios skaiciau tik 24 pajaucia, neaisku nuo ko cia priklauso
pirmuoju judesiuku pradziugino 17savaiciu
pirmaji 15 sav. po to tik 16 sav pajutau
As su pirmuoju net neatsimenu, kada supratau, kad cia jau mano zirniukas juda O dabar jau 13 sav. pajutau krebzdesiukus kazkokius, bet paskui jie nurimo. Dabar laukiu jau kada reguliarei prades judeti, kartas nuo karto stukteli stukteli zirniukas, bet dar labai silpnai ir ne kasdien
As su pirmuoju net nepamenu kada pajutau, gal tiksliau kada supratau, kad cia jau zirniukas krebzda, o dabar jau kazkokius krebzdesiukus jauciu nuo 14 sva, bet nereguliarius ir tik tada kai labai atsipalaiduoju galiu juos "isgirsti" Dabar labai laukiu, kada pajusiu reguliarius ir stipresnius judesiukus
Oi, mamytes, atrodo jau jauciu judesiukus tik man ne zuvytes plaukioja, o karts nuo karto kaip stiprus pulso tvinksnis subilda malonumas nerealus mums jau 21 savaite (nors gine skaiciuoja kazkaip kitaip )
Su pirmu vaiku judesiukus pirma karta pajutau 19 sav dabar ziuresim kaip bus
As nors ir laukiuosi pirma karta, bet judesiukus pjutau anksti- 16-17 savaiciu