Su pirmu pajutau apie 20 savaite, o dabar tai burbuliukai buvo nuo 13sav, o jau rimciau 17 savaite. Jau kaip as ju laukiau ir laukiu dabar. Taip man patinka, net kai tik rankos laisvos iskart ant pilvo
Sveikos, man dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
Sveikos, man dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas
ismintingi medikai sako: medicinoj nera nieko neimanomo
Visur rasomi statistiniai duomenys, bet kiekvienas esam individualus
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
as irgi pirmakart pajutau kai buvo 15 sav. ir 3 dienos. po to kelias dienas kaip ir nieko, o po to dazniau ir stipriau pradejau jaust. siaip daug kur rasoma, kad sitokiu laiku patiria arba labai kudos arba jau su nepirmu bet man pirmas ir esu pakuni. turbut didelis auga
pirmus bumsiukus pajutau 15sav
O aš vis dar laukiu judesiukų.... jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... truputį pradedu nerimauti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 06, 14:05)
O aš vis dar laukiu judesiukų.... jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... truputį pradedu nerimauti
vienoms greiciau tie judesiukai pasijaucia, kitoms veliau. nesijaudink. sulauksi
Pajutau 17 sav. 2d. reiškias vakar tokį silpnutį silpnutį spyrį Šiandien MB pusę dienos glostė pilvuką, bet nieko nepajuto
Su pirmu nestumu judesius pajutau tik 20- a savaite, o gal nepazinau anksciau. Dabar, antra karta laukiantis, leliuko spyrius jauciu nuo 17 sav.
As su pirmu 17 sav.ir gan aiskiai,jau zinojau kad tai judesiukai Nes daug spurdeno ir nuo to dienos vis labiau.
Mes judesiukus pajutom 16 savaiciu, buvo staigmena, nes nemaniau, kad su pirmu, taip greitai pasijus