Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Su pirmu pajutau apie 20 savaite, o dabar tai burbuliukai buvo nuo 13sav, o jau rimciau 17 savaite. Jau kaip as ju laukiau ir laukiu dabar. Taip man patinka, net kai tik rankos laisvos iskart ant pilvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, man dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
Sveikos, man  dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo  tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas  g.gif

ismintingi medikai sako: medicinoj nera nieko neimanomo didis.gif
Visur rasomi statistiniai duomenys, bet kiekvienas esam individualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basin.vaida @ 2010 02 04, 15:26)
Sveikos, man  dabar pirmas nėštumas, dabar 17 sav. 1 d., ar gali būti, kad judesiukai pirmam nėštume jaučiami jau 15,5 savaitę? nes man lyg nuo  tada pradėjo tai keistai stuksent, ir tas stuksenimas iki šiol nedingsta, toks dar kiekad nepatirtas jausmas  g.gif

as irgi pirmakart pajutau kai buvo 15 sav. ir 3 dienos. po to kelias dienas kaip ir nieko, o po to dazniau ir stipriau pradejau jaust. siaip daug kur rasoma, kad sitokiu laiku patiria arba labai kudos arba jau su nepirmu nestuke.gif bet man pirmas ir esu pakuni. turbut didelis auga lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmus bumsiukus pajutau 15sav bigsmile.gif
Atsakyti
O aš vis dar laukiu judesiukų.... nestuke.gif jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... verysad.gif truputį pradedu nerimauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 02 06, 14:05)
O aš vis dar laukiu judesiukų.... nestuke.gif jau 19 savaitė į pabaigą ir nė vieno bilst nepajutau... verysad.gif truputį pradedu nerimauti unsure.gif

vienoms greiciau tie judesiukai pasijaucia, kitoms veliau. nesijaudink. sulauksi 4u.gif
Atsakyti
Pajutau 17 sav. 2d. reiškias vakar smile.gif tokį silpnutį silpnutį spyrį wub.gif Šiandien MB pusę dienos glostė pilvuką, bet nieko nepajuto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juillet: 07 vasario 2010 - 17:02
Su pirmu nestumu judesius pajutau tik 20- a savaite, o gal nepazinau anksciau. Dabar, antra karta laukiantis, leliuko spyrius jauciu nuo 17 sav.
Atsakyti
As su pirmu 17 sav.ir gan aiskiai,jau zinojau kad tai judesiukai smile.gif Nes daug spurdeno ir nuo to dienos vis labiau.
Atsakyti
Mes judesiukus pajutom 16 savaiciu, buvo staigmena, nes nemaniau, kad su pirmu, taip greitai pasijus smile.gif
Atsakyti
man jau 19 sav bet dar nejauciu:((
Atsakyti