mazoji pradejo dukti jau 17sav., o dabar jau kiekvienas bakstelejimas ir kvapa uzima, nes vis skaudziau darosi...sonkaulius kojytemis skaiciuoja
Švelnius pakutenimus pradėjau jausti apie 18 sav., na o tikrai supratau kad jaučiu mūsų stebūklėlio spyriukus - sulaukus 19 sav.5 d.
Sekmės visoms laukiančioms ir jau bendraujančioms su savo mažaisiais pilvelio gyventojais
Sekmės visoms laukiančioms ir jau bendraujančioms su savo mažaisiais pilvelio gyventojais
pirmus judeselius pajauciau lygiai 16 savaiciu
As pajauciau sausio 1-aja diena, 16 savaiciu buvo, dovana nauju metu proga
poto retkarciais jausdavau, o db vel laukiu, nes pora savaiteliu ramu jauciu kazka giliai, kad vartosi, bet i pilvuka nespardo
poto retkarciais jausdavau, o db vel laukiu, nes pora savaiteliu ramu jauciu kazka giliai, kad vartosi, bet i pilvuka nespardo
abu kartus apie 17 sav
QUOTE(giedrute_82 @ 2010 01 23, 20:54)
abu kartus apie 17 sav
kokia grazhi tavo lelyte
judesiukus as pajauciau velai, apie 21 sav
Sveika
Aš judesiukus pradėjau jausti 16-tą savaitę Mano dvyniai ne identiški.
Aš judesiukus pradėjau jausti 16-tą savaitę Mano dvyniai ne identiški.
sveikos
Kaip gali būti, kai pajauti judesius vieną dieną, o paskui visą savaitę - nieko... Ar čia normalu ir ką sako ginės? Kur vaikiukas dingsta, kad nieko šitiek ilgai nesijaučia?
Kaip gali būti, kai pajauti judesius vieną dieną, o paskui visą savaitę - nieko... Ar čia normalu ir ką sako ginės? Kur vaikiukas dingsta, kad nieko šitiek ilgai nesijaučia?
Aš pajutau 18 tą sav.
Robi, kai prasideda pirmi judesiukai, gali po kelias dienas būti ir tylu, ne nebūtinai kas dien, bet savaitę tai nežinau, reikia, kad gydytoja ką pasakytų .
Robi, kai prasideda pirmi judesiukai, gali po kelias dienas būti ir tylu, ne nebūtinai kas dien, bet savaitę tai nežinau, reikia, kad gydytoja ką pasakytų .
QUOTE(betoox @ 2010 01 25, 23:05)
Aš pajutau 18 tą sav.
Skaičiau daug kur, ir šiaip girdžiu nuomones, kad pradžioje tas judesių dingimas normalu, bet neturėjau tokio nerimo, kai nešiojau kitus du
Eisiu rytoj pas ginę, įdomu ką ji pasakys, o poryt darysiuos echo.
Jei kas būtų blogai, turbūt nejusčiau krūtų jautrumo..? Šiaip labai gerai jaučiuosi.
Tiesa, pasiskaičiavau, kad nejuntu jusdesių apie 5 dienas
pajutau pirmakart 15,5 sav. dabar jau 20 sav.tuoj bus, tai kala kaip turi but. o siandien tai visa diena kale
as pajutau pirma karta kuciu nakti .man buwo 16 sawaiteliu.bet man cia antras nestumas,tai todel anksciau ir pajutau.bet jie buwo tokie silpni tarsi drugelio plasnojimas.na o po to wis stiprejo/wyras pajuto tik 21 sawaite.o taip nekantrawo vis laukdawo ranka pridejas prie pilwo