Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Kai laukiausi pirmos lelytes - pajutau 19 sav ir 1 d.

Dabar laukiuosi antrojo - pajutau 18 sav. 1 d. ir megaujuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmus judesiukus pajutau 18sav. o labiau spardyti pradejo jau 21-22sav.. jau jauciu kaip zaidzia ir makaluoja kojytemis ax.gif
Atsakyti
18 sav. wub.gif
Atsakyti
as 16 sav . 4u.gif ax.gif
Atsakyti
per pirmą nestuke.gif pajaučiau apie 20-ą sav., o dabar dar nėra 18 sav., o jau pajaučiau aiškius judesiukus. Nors kažką jaučiau ir apie 16-tą savaitę, tačiau jie buvo tokie neaiškūs ir abejotini, kad nedrįstu tai vadinti judesiais smile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ,as pajutau 'burbuliavima' pilvuke 13 saviteliu rolleyes.gif dabar jau 16 ir laukiu aiskesniu judesiuku ax.gif
Atsakyti
apie 14-15 savaite smile.gif
Atsakyti
man labai idomu, kaip jauciasi tie judesiukai?spyriai ar kaip kitaip?man dar anksti, bet bijau, kad galiu nesuprasti, nes laukiuosi pirma karteli unsure.gif
Atsakyti
17 sav wub.gif
Atsakyti
as burbuliuku sprogimus jau jauciau tik retai nuo 14 sav, taip stipriau pradejau jausti 16-17 sav.
Dabar beveik 18 sav ir spyriukai reguliarus ir stipreja vis wub.gif
Atsakyti
sveikutes.viska perskaiciau,bet niekur neradau,nuo kada pradejot jausti dvynuku judesius.kiek svorio priaugot?tiesa man dabar 18 savaiciu.laikiuosi identisku dvynuku. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
pirmas nestuma sman, judesiuksu pajauciau 17.5 savaites, tik tevelis siek tiek veliau 18.4 savaite jau puikiai jaute uzdejes ranka man ant pilvuko..nuostabus jausmas.. nestuke.gif wub.gif
Atsakyti