Kai laukiausi pirmos lelytes - pajutau 19 sav ir 1 d.
Dabar laukiuosi antrojo - pajutau 18 sav. 1 d. ir megaujuosi
pirmus judesiukus pajutau 18sav. o labiau spardyti pradejo jau 21-22sav.. jau jauciu kaip zaidzia ir makaluoja kojytemis
18 sav.
as 16 sav .
per pirmą pajaučiau apie 20-ą sav., o dabar dar nėra 18 sav., o jau pajaučiau aiškius judesiukus. Nors kažką jaučiau ir apie 16-tą savaitę, tačiau jie buvo tokie neaiškūs ir abejotini, kad nedrįstu tai vadinti judesiais
sveikos ,as pajutau 'burbuliavima' pilvuke 13 saviteliu dabar jau 16 ir laukiu aiskesniu judesiuku
apie 14-15 savaite
man labai idomu, kaip jauciasi tie judesiukai?spyriai ar kaip kitaip?man dar anksti, bet bijau, kad galiu nesuprasti, nes laukiuosi pirma karteli
17 sav
as burbuliuku sprogimus jau jauciau tik retai nuo 14 sav, taip stipriau pradejau jausti 16-17 sav.
Dabar beveik 18 sav ir spyriukai reguliarus ir stipreja vis
Dabar beveik 18 sav ir spyriukai reguliarus ir stipreja vis
sveikutes.viska perskaiciau,bet niekur neradau,nuo kada pradejot jausti dvynuku judesius.kiek svorio priaugot?tiesa man dabar 18 savaiciu.laikiuosi identisku dvynuku.
pirmas nestuma sman, judesiuksu pajauciau 17.5 savaites, tik tevelis siek tiek veliau 18.4 savaite jau puikiai jaute uzdejes ranka man ant pilvuko..nuostabus jausmas..