Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

man 18sav, jau viena karta lygtais pajutau kai sujudejo, ax.gif bet antra diena ir vel nieko nejauciu g.gif , bet manau nestumas individualus dalykas ir kiekvienai skirtingai viskas jauciasi rolleyes.gif o as laukiu nesulaukiu kada jau tikrus ir aiskius judesiukus pajusiu ax.gif
Atsakyti
as buvau pajutus 16 sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aineca @ 2009 10 20, 11:20)
mums irgi jau 19 svaičių, bet jokių judesiukų nejaučiu, kai tuo tarpu kitos būna apspardytos jau nuo 15 savaitės.. ar dar nereikėtų pradėti nerimauti??? smile.gif

as nemanau kad reikia cia nerimautines juk kiekvienai skirtingai buna. As pajutau pvz 18 sav., kai apsilankeme pas gyd. echo bigsmile.gif
tai bus ramus leliukas manau jei nelabai jauti tu judesiuku biggrin.gif bet manau tikrai viskas gerai yra.
Kartais ir del kg priaugimo kaikurioms nelabai iseina pajust anksti ta dziaugsma
Atsakyti
As pirma karta pajutau 17savaite kai stipriau uzsakiau po to kai pas dantiste nuejau o as ju taip bijau ir ji spardesi:D o vyras pirma karta pajuto 19savaitele tik:)
Atsakyti
17 savaite 4u.gif
Atsakyti
Man jau 20 savaitėlė baiginėjasi, gydytoja sakė, kad jau savaitės gale turėčiau pajusti judesius, bet nieko nejaučiu sad.gif
Atsakyti
As vakar pajutau vakare (15 sav)... o siandien jau ramu ir tylu smile.gif bet super jausmas...
o su dukra ne is kart supratau - tai irgi jau gydytoja klausinejo, o as tik glva purtau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jullaja: 27 lapkričio 2009 - 13:55
As tai jau nuo 14 savaites jauciu judesiukus smile.gif doh.gif tk aisku kuo toliau tuo juos vis labiau galima pajausti ir suprasti jog tai tikrai judesiukai bigsmile.gif ax.gif nepakartojamas jausmas blush2.gif laukiu nesulaukiu, kada pradesiu jausti stiprius spyrius ir judesius tongue.gif nestuke.gif 4u.gif laikykites nestukes nestuke.gif ir kantrybes belaukiant judesiuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 27, 17:49)
As tai jau nuo 14 savaites jauciu judesiukus smile.gif  doh.gif  tk aisku kuo toliau tuo juos vis labiau galima pajausti ir suprasti jog tai tikrai judesiukai  bigsmile.gif  ax.gif  nepakartojamas jausmas  blush2.gif  laukiu nesulaukiu, kada pradesiu jausti stiprius spyrius ir judesius  tongue.gif  nestuke.gif  4u.gif  laikykites nestukes  nestuke.gif  ir kantrybes belaukiant judesiuku  thumbup.gif

jetus kaip fainai wub.gif wub.gif laukiu nesulaukiu to momento ax.gif
Atsakyti
Trecias nestumas,o judesiai tik 19 savaite g.gif Ir dar kokie blink.gif Jei pradeda judeti,kai as stoviu ,turiu i ka nors isikibti,nes toks vaizdas,kas ir vaikiukas, ir visas pilvo turinys i isore issivers be pjuvio ohmy.gif
Atsakyti
Aš pajutau pirmus judesiukus 17 savaičių. Ramiai skaičiau knygą, pusiau gulomis, ir, kai spyrė, tai mažai nepasirodė tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos, as pajauciau judesiukus, kai buvo 17sav, bet apie jokius spyrius nei kalbos nera, tik svelnus plazdenimai. o jau nuo kokios 22sav buvo ir spyriai sokiai.gif
Atsakyti