man 18sav, jau viena karta lygtais pajutau kai sujudejo, bet antra diena ir vel nieko nejauciu , bet manau nestumas individualus dalykas ir kiekvienai skirtingai viskas jauciasi o as laukiu nesulaukiu kada jau tikrus ir aiskius judesiukus pajusiu
as buvau pajutus 16 sav
QUOTE(aineca @ 2009 10 20, 11:20)
mums irgi jau 19 svaičių, bet jokių judesiukų nejaučiu, kai tuo tarpu kitos būna apspardytos jau nuo 15 savaitės.. ar dar nereikėtų pradėti nerimauti???
as nemanau kad reikia cia nerimautines juk kiekvienai skirtingai buna. As pajutau pvz 18 sav., kai apsilankeme pas gyd. echo
tai bus ramus leliukas manau jei nelabai jauti tu judesiuku bet manau tikrai viskas gerai yra.
Kartais ir del kg priaugimo kaikurioms nelabai iseina pajust anksti ta dziaugsma
As pirma karta pajutau 17savaite kai stipriau uzsakiau po to kai pas dantiste nuejau o as ju taip bijau ir ji spardesi:D o vyras pirma karta pajuto 19savaitele tik:)
17 savaite
As vakar pajutau vakare (15 sav)... o siandien jau ramu ir tylu bet super jausmas...
o su dukra ne is kart supratau - tai irgi jau gydytoja klausinejo, o as tik glva purtau
o su dukra ne is kart supratau - tai irgi jau gydytoja klausinejo, o as tik glva purtau
As tai jau nuo 14 savaites jauciu judesiukus tk aisku kuo toliau tuo juos vis labiau galima pajausti ir suprasti jog tai tikrai judesiukai nepakartojamas jausmas laukiu nesulaukiu, kada pradesiu jausti stiprius spyrius ir judesius laikykites nestukes ir kantrybes belaukiant judesiuku
QUOTE(pugaliuks @ 2009 11 27, 17:49)
As tai jau nuo 14 savaites jauciu judesiukus tk aisku kuo toliau tuo juos vis labiau galima pajausti ir suprasti jog tai tikrai judesiukai nepakartojamas jausmas laukiu nesulaukiu, kada pradesiu jausti stiprius spyrius ir judesius laikykites nestukes ir kantrybes belaukiant judesiuku
jetus kaip fainai laukiu nesulaukiu to momento
Trecias nestumas,o judesiai tik 19 savaite Ir dar kokie Jei pradeda judeti,kai as stoviu ,turiu i ka nors isikibti,nes toks vaizdas,kas ir vaikiukas, ir visas pilvo turinys i isore issivers be pjuvio
Aš pajutau pirmus judesiukus 17 savaičių. Ramiai skaičiau knygą, pusiau gulomis, ir, kai spyrė, tai mažai nepasirodė .
Sveikos, as pajauciau judesiukus, kai buvo 17sav, bet apie jokius spyrius nei kalbos nera, tik svelnus plazdenimai. o jau nuo kokios 22sav buvo ir spyriai