Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

QUOTE(aineca @ 2009 10 20, 11:20)
mums irgi jau 19 svaičių, bet jokių judesiukų nejaučiu, kai tuo tarpu kitos būna apspardytos jau nuo 15 savaitės.. ar dar nereikėtų pradėti nerimauti??? smile.gif

na man gydyt sake, kad va taip anksciau pradeda jausti dazniau lieknos moterys, bet ir tai ne visada. Nepegyvenkit, sulauksit.. 4u.gif
Atsakyti
Su pirma pajutau 18sav. su sunum 16 sav. o sita lelyte 19sav.
Atsakyti
as tai pastoviai jauciu kazkoki gurgejima smile.gif taip fainiai biggrin.gif
Atsakyti
Pirmuosius judesiukus pajutau kai mums buvo lygiai 15 savaičių. O dabar su kieviena diena tie judesiukai vis stipresni ir stipresni. wub.gif
Atsakyti
Labai anksti... 15sav ir keliu dienu. o nuo kokios 17sav. galejo visi uzdeje ranka pajusti...
Papildyta:
QUOTE(aineca @ 2009 10 20, 12:20)
mums irgi jau 19 svaičių, bet jokių judesiukų nejaučiu, kai tuo tarpu kitos būna apspardytos jau nuo 15 savaitės.. ar dar nereikėtų pradėti nerimauti??? smile.gif

Tikrai ne, dar kokios 3-4sav ir tikrai pajusite 4u.gif
Atsakyti
labu, as pradejau jausti apie 18 sav. taciau nevisada jauciu buna kad kokias 1-2 dienas nieko nejauciu, Ar buvo kuriai taip? man dabar 20 svaite? nes tarkim siandien jauciau, bet nei vakar nei uzvakar tylu nieko.
Atsakyti
aš pajutau kokią 20 savaitę ir tai tik po to susigaudžiau, kad čia tikrai judesiai. tikrai galėjau užgarantuoti gal tik nuo 22 savaitės.
Atsakyti
Pirmojo nėštumo metu - 20, antrojo - 18, trečiojo - 16 savaitę smile.gif
Atsakyti
I-jo nestumo metu tik 26sav! doh.gif Va tokia as "nejautri mama" lotuliukas.gif
Atsakyti
As pirmuju aiskiu judesiuku sulaukiau kai buvo 18-a savaitele, o tada jau supratau, kad tuos judesiukus jauciau ir anksciau - jau nuo 16-os savaiteles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 18, 13:10)
I-jo nestumo metu tik 26savdoh.gif  Va tokia as "nejautri mama"  lotuliukas.gif

Įsivaizduoju, kiek nervų kainavo tas "nejautrumas" doh.gif smile.gif Ale, vidurkis iš šiaip sau neatsiranda - viena 12 sav.pajaus, kita tik 30, todėl tokie, kaip jūsų, pavyzdžiai turėtų nuraminti visas, kad kiekviena esame skirtinga ir normos ribos yra l.plačios smile.gif
Atsakyti
As pajauciau nuo 16sav, bet tada dar nebuvau 100% isitikinusi kad cia vaikutis, o po savaites jau buvo viskas aisku smile.gif
Atsakyti