Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Nezymius vaiko judesiukus, jau jauciau anksciau, bet tokius spyrius, kuriu jau nesumaisysi su niekuo, pajauciau 19 ta savaite smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mums jau 16-ta savaitėlė eina, bet nieko kaip ir nejaučiu unsure.gif arba gal nesuprantu? Nežinau, man vis neramu dėl visko.. Pas gydytoją tik už geros savaitės, tai dabar matyt teks pagyvent tam nerime sad.gif
Atsakyti
as tai labai anksti pajutau-13 savaiciu!!!o kaip 16 savaite suejo tai tiesiog "sportavo"stipriai mano pilve smile.gif Mums nestuke.gif dabar jau 24 savaiteles smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes nestuke.gif,as net nesuprantu tikriausiai pajutau kudikelio judesius bet labai neryskiai man 18 savaiciu.laukiam nesulaukiam 4u.gif
Atsakyti
taip neuztikrintai ir idomiai pajauciau 16 sav, o dabar mums 19 sav nestuke.gif ir kruta kaip pasheles lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pirmas ir antras labai aiškiais spyriais apdalino 16 sav. Antrojo pirmuosius retus krustelėjimus atpažinau apie 12 sav, bet jie nebuvo jaučiami reguliariai.
Atsakyti
Mums jau 19 savaiciu ir atrodo pajutau judesiukus bigsmile.gif jausmas nerealus wub.gif bet dar noriu labiau isitikinti nes jie nera reguliarus ax.gif
Atsakyti
Nors eina 14 savaitė, vis dar niekaip negaliu patikėti, kad laukiuosi, nes nėra visiškai jokių nėštumo požymių, tad laukiu nesulaukiu, kol lelius pasireikš smile.gif
Linkiu visoms sveikų ir šaunių vaikučių!!! 4u.gif
Atsakyti
As labai laukiau judesiuku nuo 16 savaites blush2.gif o maniskis mama kibinti pradejo nuo 19 savaites wub.gif
Atsakyti
o kaip dažnai jūs jaučiate vaisiaus judesiukus? Nes man toks jausmas, kad vaikelis ten nenurimsta visą dieną iki vėlumos, ir nuo pat pabudimo jau vėl kruta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytofane: 02 lapkričio 2009 - 15:56
man pradejo krebzdeti 18 sav, o 18 sav ir 2 dienu pajutau pirmaji bum bum 4u.gif dabar 23 sav tai savo spyriukais net is miegu prikelia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva 87: 03 lapkričio 2009 - 20:03
Mum siandien 19sav ir 5deinos, ir vakar jau pradejau jausti. Jauciau ir anksciau, bet retai, pavienius, o dabar nuo vakar dunksi kaip reikalas. Uj, nerealus jausmas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 04 lapkričio 2009 - 14:03