Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

as pajutau apie 16 sav. man atrodo ne per anksti smile.gif
Atsakyti
sad.gif mums jau 19 sav... as irgi dar vis laukiu laukiu... bet arba visiskai nesuprantu ko ten reikia laukti arba nejauciu... sad.gif nenuteikia linksmai sad.gif
Atsakyti
mes judesiukus pajutome 19 savaitele wub.gif clap.gif
Atsakyti
o mums siandien 19 sav ir 2 dienos. tai vat kazka pajutau vakar. siandien tai kartojasi. tai turbut ir yra tai, ko laukem smile.gif tik vat kad pravarde prilipo "kirminuko"... smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
14 savaite
Atsakyti
Oi, kaip aš laukiau tų spyrių. Tik kas suburbuliuodavo pilve, jau ir bandydavau spėt ar čia mažasis ar žarnos lotuliukas.gif Tikslūs bum bum prasidėjo lygiai 18 savaitę wub.gif Ir tokią sumaištį tie spyriai sukelia wub.gif Tėvelis ranka jau irgi jaučia pasispardymus thumbup.gif
Atsakyti
kaip idomu biggrin.gif man dar teks biskiuka palaukti jeigu 18 savaitej mazdaug pradedi justi, o taip jau norisi, kad mazius pajudetu ax.gif
Atsakyti
Su pirmu - 18 sav., su antru - 16 sav. smile.gif
Atsakyti
pirma burbuliavima pilvuke pradejau jausti lygiai 19 sav., kaip tik tuo metu lyginau smile.gif kitas geras paburbuliavimas buvo po keliu dienu pavalgius pietus, matyt, mazylis irgi valge thumbup.gif taciau, siandien yra 21 sav. ir jau gera savaitele kaip judesiukai apstojo verysad.gif siek tiek neramu ir pas gine tik treciadieni eisiu... unsure.gif tikiuos, viskas bus gerai, nors minciu visokiu galvon lenda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2009 09 29, 20:22)
Oi, kaip aš laukiau tų spyrių. Tik kas suburbuliuodavo pilve, jau ir bandydavau spėt ar čia mažasis ar žarnos  lotuliukas.gif  Tikslūs bum bum prasidėjo lygiai 18 savaitę  wub.gif  Ir tokią sumaištį tie spyriai sukelia  wub.gif  Tėvelis ranka jau irgi jaučia pasispardymus  thumbup.gif

as jau dabar 12 sav. spelioju ar zarnos burbuliuoja ar vaikiukas bando pasisveikinti lotuliukas.gif nors zinau kad dar gerokai per anksti, bet jau taip laukiu, kol maziukas pakutens pilvuka nestuke.gif
Atsakyti
pirmas, ir pajauciau 16 sav. ir 2 dienu. aiskius bumtelejimus, nu o dabar jau spardo taip, kad pilvas toj vietoj iskyla biggrin.gif
Atsakyti
Ambrute, del viso pikto siulyciau nubegti pas ginekologa be eiles, nelaukti treciadienio...
Atsakyti