as pajutau apie 16 sav. man atrodo ne per anksti
mums jau 19 sav... as irgi dar vis laukiu laukiu... bet arba visiskai nesuprantu ko ten reikia laukti arba nejauciu... nenuteikia linksmai
mes judesiukus pajutome 19 savaitele
o mums siandien 19 sav ir 2 dienos. tai vat kazka pajutau vakar. siandien tai kartojasi. tai turbut ir yra tai, ko laukem tik vat kad pravarde prilipo "kirminuko"...
14 savaite
Oi, kaip aš laukiau tų spyrių. Tik kas suburbuliuodavo pilve, jau ir bandydavau spėt ar čia mažasis ar žarnos Tikslūs bum bum prasidėjo lygiai 18 savaitę Ir tokią sumaištį tie spyriai sukelia Tėvelis ranka jau irgi jaučia pasispardymus
kaip idomu man dar teks biskiuka palaukti jeigu 18 savaitej mazdaug pradedi justi, o taip jau norisi, kad mazius pajudetu
Su pirmu - 18 sav., su antru - 16 sav.
pirma burbuliavima pilvuke pradejau jausti lygiai 19 sav., kaip tik tuo metu lyginau kitas geras paburbuliavimas buvo po keliu dienu pavalgius pietus, matyt, mazylis irgi valge taciau, siandien yra 21 sav. ir jau gera savaitele kaip judesiukai apstojo siek tiek neramu ir pas gine tik treciadieni eisiu... tikiuos, viskas bus gerai, nors minciu visokiu galvon lenda
QUOTE(Ismene @ 2009 09 29, 20:22)
Oi, kaip aš laukiau tų spyrių. Tik kas suburbuliuodavo pilve, jau ir bandydavau spėt ar čia mažasis ar žarnos Tikslūs bum bum prasidėjo lygiai 18 savaitę Ir tokią sumaištį tie spyriai sukelia Tėvelis ranka jau irgi jaučia pasispardymus
as jau dabar 12 sav. spelioju ar zarnos burbuliuoja ar vaikiukas bando pasisveikinti nors zinau kad dar gerokai per anksti, bet jau taip laukiu, kol maziukas pakutens pilvuka
Ambrute, del viso pikto siulyciau nubegti pas ginekologa be eiles, nelaukti treciadienio...