Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Su mergyte pajutau 17sav. pirmus judesiukus , su berniuku 16sav. o su situ pilvinuku judesiuku dar nejauciu. verysad.gif
Atsakyti
ausra33, bus tie judesiukai, as save taip pat raginu imtis kantrybes, nors sunku tai smile.gif

Jei echoskopas rode, kad viskas gerai, tai anksciau ar veliau turi pasijusti!

Sunkiausia buna, kai kitos panasaus savaiciu skaiciaus jau jaucia, o tu dar ne, tada ir pradeda listi visokios mintys. Bet kai paskaitai knygas apie nestuma, pamatai, kad paprastai 1-ame nestume judesiai pasijaucia 20-24 savaiciu, o toms kurios turejo nestumus - nuo 18 savaites berods.

Taip gal ir mums bus - pagal knygas biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu 2.gif judesiukus pajutai, kai buvo 20 savaičių.
Dabar laukiam antrojo, tai pirmus kutenimus pajutau, kai ėjo 15 sav. Kai pasakiau ginekologei, ji truputį nusistebėjo, nes, jos nuomone, dar per anksti. O dabar jau kruta pastoviai nuo 18 sav. Ir kiekvieną dieną vis aktyviau, ypatingai vakarais arba po sočių pietų biggrin.gif
Atsakyti
laukiuos pirmo, judesius pajutau 16 sav. 2 dienu. nebuvo jokiu kutenimu ir pan, iskar aiskius bakstelejimus. o dabar jau jauciu reguliariai ir stiprokai duodas, buna net krupteliu kaip spiria. vyras jau irgi jaucia ranka uzdejes smile.gif
Atsakyti
as pirmuosius judesius pajutau kazkur apie 15 savaite, buvo begalo malonus jausmas, toks lyg drugelis pakuteno biggrin.gif o dabar jau judesiai kiekviena diena ir tokie buna stiprus, kad jau kuteni, kad tik aprimtu kartais thumbup.gif matosi kaip isiriame kur tai toks guziukas iskyla, karta taip buvo, kad net pagalvojau kad jau islys per pilva 4u.gif rankyte esu pajutusi jau thumbup.gif tai nuostabus pojuciai labai lotuliukas.gif
Atsakyti
aš supratau, kad tai judesiukai 19-20 savaitę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 02, 13:39)
... g.gif ...koki dalykeli perskaiciau:
...Vaisiaus judesiai yra vienas iš kriterijų, gimdymo datai nustatyti. Jei moteris nėščia pirmą kartą, ji prie tos dienos, kai pirmą kartą pajuto vaisiaus judesius, turėtų pridėti 140 dienų. Ne pirmą kartą nėščia moteris, pajutusi judesius, turėtų pridėti 154 dienas.
Pastebėta, kad lieknos moterys judesius pajunta anksčiau nei apkūnios.

...tai taip iseina man apie 17 dienu iseina gimdyti anksciau, nei pradzioje apskaiciavo gine... ax.gif  ...ar kuri nors su tuo esat susidurusi... g.gif

Man ir apskaičiavo, kad gimdyt sausio 6d. Bet jei šiek tiek leisti sau paskaičiuoti, tai pas mane kaip tik per naujus ar tarpušventyje turėtų gimti. Vajė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 14, 16:09)
Man ir apskaičiavo, kad gimdyt sausio 6d. Bet jei šiek tiek leisti sau paskaičiuoti, tai pas mane kaip tik per naujus ar tarpušventyje turėtų gimti. Vajė doh.gif

Man tas pats bigsmile.gif terminas sausio 5, bet pagal toki skaiciavima per pacias kaledas turetu gimti. As ne pries ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 09 02, 12:09)
... g.gif ...koki dalykeli perskaiciau:
...Vaisiaus judesiai yra vienas iš kriterijų, gimdymo datai nustatyti. Jei moteris nėščia pirmą kartą, ji prie tos dienos, kai pirmą kartą pajuto vaisiaus judesius, turėtų pridėti 140 dienų. Ne pirmą kartą nėščia moteris, pajutusi judesius, turėtų pridėti 154 dienas.
Pastebėta, kad lieknos moterys judesius pajunta anksčiau nei apkūnios.

...tai taip iseina man apie 17 dienu iseina gimdyti anksciau, nei pradzioje apskaiciavo gine... ax.gif  ...ar kuri nors su tuo esat susidurusi... g.gif

Man sita teorija nepasitvirtino visiskai smile.gif antraji vaikuti irgi turejau gerokai anksciau pagimdyti pgl toki skaiciavima, bet gavosi net 5 dienom virs termino smile.gif
O siaip su pirmuoju judesiukus pajutai 21 sav., su antru beveik 19 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo E_rika: 17 rugsėjo 2009 - 11:19
Su pirmu pajutau16 savaitele, o dabar su antru 14 savaitele, bet tie judesiukai, nepavadinciau judesiukais, jauciu, kaip ten kazkas viduje slankioje, slenka nuo vienos pilvelio puses i kita bigsmile.gif Nuostabus jausmas, nepakartojama thumbup.gif
Atsakyti
as pradejau jausti vikuti apie 17sav,bet net nesupratau kad cia jis blush2.gif sese ranka uzdejo sako : E,brankioji tavo vaikutis cia spardos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi 17sav pajutau, pasakiau ginei o ta kreivai pasiziurejo i mane, mazdaug pirmas nestumas - ankstoka....bet tai tikrai judesiai buvo, galbut anksciau todel, kad pati esu kuda, tai vietos pilve mazai 4u.gif
Atsakyti