Sveikutes,
Cia toms kurios ilgai nesulaukia judesiuku
As va pergyvenau ,kad iki 20 savaites nieko nejauciu, ir va jau nuo 21 pajutau leliuko judesiukus. Turbut ir anksciau jauciau, bet labai silpnus ir nesupratau, kad cia musu leliukas juda
Cia toms kurios ilgai nesulaukia judesiuku
As va pergyvenau ,kad iki 20 savaites nieko nejauciu, ir va jau nuo 21 pajutau leliuko judesiukus. Turbut ir anksciau jauciau, bet labai silpnus ir nesupratau, kad cia musu leliukas juda
Ir as 17 savaitej pajutau pirmuosius judesius
...savo zuikucio judesiukus pajutau pries tris dienikes, mums ejo 17-a sav. i pabaiga... ...bet kazka panasaus pora kartu jutau ir siek tiek anksciau...
o as pradedu nerimaut pirmuosius judesiukus pajutau 17- 18savaitej kazkur, po to dar jutau judesiukus dazniau, o pastaruoju metu reciau juos jauciu kokias 4d , kita kart kai jau atrodo liecia pilvo gala ,bet pagalvoju o gal ten raumenys susitraukineja... pas daktare tik uz 15d, ir darys jau echoskopa, nenoriu as jos trukdyt galbut su naiviu klausimu, tad galvoju jusu mamytes paklausiu.Mum jau 19 ir 2d. Ar verta nerimaut labiau? o gal tai normalu?
As tavo vietoje tai vis del to nueiciau pas ginekologe. Nesciajai nera kvailu klausimu. O gal kaip tik laiku busi nuejusi . Bet cia tik mano nuomone.
Pas mane mano stebuklelis taip vartosi ir spardosi, kad neleidzia pamirsti kas cia padeties seimininkas(-e). judesiukus pradejau jausti gal kokia 17 savaite. taciau gydytoja seke, kad tai negali buti. Nu bet gal as geriau zinau, kad vyksta tikrai ne maisto keliavimas zarnynu .
Pas mane mano stebuklelis taip vartosi ir spardosi, kad neleidzia pamirsti kas cia padeties seimininkas(-e). judesiukus pradejau jausti gal kokia 17 savaite. taciau gydytoja seke, kad tai negali buti. Nu bet gal as geriau zinau, kad vyksta tikrai ne maisto keliavimas zarnynu .
QUOTE(Erniuke2 @ 2009 09 01, 16:17)
o as pradedu nerimaut pirmuosius judesiukus pajutau 17- 18savaitej kazkur, po to dar jutau judesiukus dazniau, o pastaruoju metu reciau juos jauciu kokias 4d , kita kart kai jau atrodo liecia pilvo gala ,bet pagalvoju o gal ten raumenys susitraukineja... pas daktare tik uz 15d, ir darys jau echoskopa, nenoriu as jos trukdyt galbut su naiviu klausimu, tad galvoju jusu mamytes paklausiu.Mum jau 19 ir 2d. Ar verta nerimaut labiau? o gal tai normalu?
...na as panasiai kaip ir tu pajutau pirmus bumsiukus... ...2 dienas atrodo toks aktyvus buvo, o paskui uzejo kazkoks pasyvumas...rytais isvis kada nekada ispiria...o pabunda po pietu, bet ir tai kazkaip maziau, nei tas pirmas 2 dienikes...kazkoks nerimas irgi yra, bet manau, kad taip turi buti, juk jis dar maziukas ir lengvo jo pluduriavimo nejauciu dar, o tik spyrius...bet jis juk ir neturiu nuolatos spardytis, gal jis lengvai juda, bet to dar nesijaucia... ...o dar jis daug miega, daug daugiau, nei juda...
... ...koki dalykeli perskaiciau:
...Vaisiaus judesiai yra vienas iš kriterijų, gimdymo datai nustatyti. Jei moteris nėščia pirmą kartą, ji prie tos dienos, kai pirmą kartą pajuto vaisiaus judesius, turėtų pridėti 140 dienų. Ne pirmą kartą nėščia moteris, pajutusi judesius, turėtų pridėti 154 dienas.
Pastebėta, kad lieknos moterys judesius pajunta anksčiau nei apkūnios.
...tai taip iseina man apie 17 dienu iseina gimdyti anksciau, nei pradzioje apskaiciavo gine... ...ar kuri nors su tuo esat susidurusi...
...Vaisiaus judesiai yra vienas iš kriterijų, gimdymo datai nustatyti. Jei moteris nėščia pirmą kartą, ji prie tos dienos, kai pirmą kartą pajuto vaisiaus judesius, turėtų pridėti 140 dienų. Ne pirmą kartą nėščia moteris, pajutusi judesius, turėtų pridėti 154 dienas.
Pastebėta, kad lieknos moterys judesius pajunta anksčiau nei apkūnios.
...tai taip iseina man apie 17 dienu iseina gimdyti anksciau, nei pradzioje apskaiciavo gine... ...ar kuri nors su tuo esat susidurusi...
O as turbut per anksti vakar pasiguodziau kad leliaus judesiukai sumazejo,nes siandien jau jauciu kad kibina is vidaus jis mane tai tokia laiminga jauciuosi, kad kai tik pakibina mane tai ir atsisedu uzdejus ranka ant pilvo apacios
Aš savo vaikučio judesiukus pajaučiau maždaug 16-17 savaitę