Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

aš pajutau gana vėlai-23 savaitę, turbūt todėl, kad esu apvali biggrin.gif , sako lieknos anksčiau pajaučia. bet dabar užtai duodasi kaip išdūkęs clap.gif ir kadangi tai pirmas nėštumas,tai gal ir anksčiau ten kažkas burbuliavo viduj, tik aš nesupratau g.gif o ypač mažius mėgsta tėčiui apie save pranešt-kai uždeda ranką ar priglaudžia veidą, tai iškart gauna clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gggg7: 12 rugpjūčio 2009 - 15:50
pirmus pakutenimus jauciau jau anksti,bet bumseti pradejo 18 sav., bet kol kas tik ramiai guledama ant nugaros,dabar jau praejo savaite ir leliukas dazniausiai pasisveikina tik rytais rolleyes.gif tikriausiai bus ramus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gggg7 @ 2009 08 12, 16:48)
aš pajutau gana vėlai-23 savaitę, turbūt todėl, kad esu apvali biggrin.gif , sako lieknos anksčiau pajaučia. bet dabar užtai duodasi kaip išdūkęs clap.gif  ir kadangi tai pirmas nėštumas,tai gal ir anksčiau ten kažkas burbuliavo viduj, tik aš nesupratau g.gif

man taip pat, judesius pajauciau gan velai, kazkur apie 22 savaite, o po to supratau kad kazka panasaus tik silpniau jauciau anksciau doh.gif biggrin.gif dabar dziaugiuosi kiekvienu judesiuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti
As pajauciau svelnius prisilietimus is vidaus lygiai 16 sav, tada kelias dienas nieko nejauciau, tuomet kelis kartus kas antra diena, ir 17,5 sav. jau jauciau kasdien smile.gif
Atsakyti
As taip pat pirma judesiuka pajutau 16 sav. mano gimtadieniui dovanele 4u.gif Na o dabar kazkaip maziau jauciu... nzn, gal kas negerai ??? verysad.gif
Atsakyti
o mums jau irgi 16 savite,bet dar judesiuku nejauciu ir nesimato, tik keistai tas pilvukas vis gurguliuoja, o taip gurguliuoja gal nuo 14 savaiteles rolleyes.gif
laukiu nesulaukiu judesiuku kaip galesiu pamatyt. 4u.gif
Atsakyti
Nieko nejaučiu... Kartais suabejoju ar čia žarnokai ar čia leliukas gurguliuoja, bet paprastai nusprendžiu, kad žarnokai. Antras neštumas pas mani, tai laukiu nesulaukiu judesiukų smile.gif
Atsakyti
sweikutes.na man prasidejo 16 sav judesiukai,tai nuostabus jausmas ax.gif
Atsakyti
su pirmu nestumu as judesiu iki 21 savaites nejauciau, bet kai pajauciau, tikrai zinojau, kad vaikelis, o ne zarnos pilve kliuksi. o antras nestumas visai kitaip, 16 savaiciu jau ir vyras pajaute bigsmile.gif
Atsakyti
Man pirmas nestumas ir judesiukus pajutau lygiai 16 sav. (labai labai svelnius ir guledama ant nugaros), o dabar jau jauciu tokius bumsiukus, kad visas pilvukas banguoja smile.gif
Atsakyti
Mes su tėveliu pajutome pirmus judėsiukus liepos 20 diena. 19 savaitėlių buvo. O koks džiaugsmas buvo neapsakytas 4u.gif Dar tetukas ranką uždėjo ir jam spyrė.
Atsakyti
17 savaite wub.gif
Atsakyti