Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

Jaučiu mažylio judesius jau nuo 15 savaitės. Dažniausiai vakare atsigulus lovoje ir nurimus. Kai laukiausi pirmo vaikelio, labai ilgai nejaučiau judesių. Buvau net išsigandus.
Atsakyti
Su pirmu pradejau jausti nuo 16 sav. tokius lengvus paplazdenimus, su antru nuo 14 sav., bet vis abejojau, ar tai zarnynas ar leliukas. Apie 20 sav. judesiukai tapo tikrai aiskus, su niekuo nesupainiojami, dabar apie 22 sav. jau ir pilvas banguoja smile.gif
Atsakyti
As vis jausdavau kazką, o šiandien jau 18 sav. ir jau antra diena visiškai nebejaučiu nei skrandžio nei mažiuko ir taip neberamu. Visa savaitgali leidau aktyviai, mėlyniavome miške, daug vaikščiojau, bet jaučiausi labai gerai, bet gal jam nepatiko kazkas, gal kas atsitiko nes buvau daug pasilenkus, taip neramu... echo tik penktadienį verysad.gif
Atsakyti
As pajutau nuo 19 savaites, pradzioj tik kutenimus, bet kaip ir gine sake, iskart supratau, kad cia leliukas apie save pranesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarahhh @ 2009 07 22, 10:33)
tiesa, vakar pajutau toki lyg ir gargaliavima, tačiau skrandyje, o daktaras sakė, kad turėčiau pajausti pilvo apačioje. Tai ko gero ten dar ne judesiukai. Net kažkaip neramu darosi.. verysad.gif

Realiai turėtu jaustis ten, kur yra gimda, o gimda apie 18-20 nėštumo savaitę dažniausiai būna max pora centimetrų virš bambos. Todėl ir judesiukai turėtų būti kažkur po bamba...

Aš pirmuosius pajaučiau kokią 17. Bet nesu tikra ar tai tikrai buvo judesiai. Dabar man jau 20 sav., bet vis dar nesu tikra ar tai judesiukai - kažkokie lyg ir pastuksenimai pilvo apačioje būna kelis kartus per diena. Bet nėra taip, kaip kai kurios mamytės sako kad tikrai žino, jog mažiukas. Aš nesu tikra - visai panašu ir į kažkokius persitaltinius judesius smile.gif. Bet gydytoja žiūrėjo mažiuką per echoskopą, viskas ok. Sakė, kad jei nėštumas pirmas ir kūdikis mažiau aktyvus, tai gali tie judesiukai ir iki 22 sav. nesijausti - viskas normalu.
Atsakyti
va siandien buvau echo, tai viskas su leliuku gerai. Pradzoje snaude, po to daktare pazadino tai tuomet pradejo kruteti ir rankyte ciulpti ir siaip vartytis smile.gif Taigi ir judesiuku tureciau greit sulaukti, mums 18 sav. ir 3 dienos smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
17 savaite, o dabar jau jauciu gan stiprius spyrius doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As turbut pasirodysiu tikra neismanele ax.gif Nes mum jau 19 sav. o as net neisivaizduoju, kaip atrodo tie judesiukai. Tai pilvas gurguliuoja, tai kazkokie diegliukai pasijaucia:( Bet nieko panasaus i spyri schmoll.gif
Atsakyti
Na mes pirmuosius judesius pajutom kokią 20 /19 savaitę smile.gif rolleyes.gif , bet ir tai toks įspūdis kad pilve burbuliukai sproginėja rolleyes.gif Dabar esu įsitikinus, jog tai mūsų mažylė spardos smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš pajaučiau ir pamačiau 16 sav. gulėdama ant nugaros, net pati nustebau, matėsi tokie kauburiukai tai vienoj, tai kitoj vietoj, lyg kas iš vidaus pirštu švelniai badytų wub.gif , bet sėdėdama tai nieko nejausdavau, o dabar jau 18 savaitė ir jau jaučiu ne tik gulėdama.
Atsakyti
pirma karta pajutau 11sav, bet tik vidinius, isoreje dar nejauciamus. bet cia mano antras nestumas, todel taip anksti. o tikruju dar laukiam, o mums jau beveik 14sav.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2009 08 04, 12:43)
Aš pajaučiau ir pamačiau 16 sav. gulėdama ant nugaros, net pati nustebau, matėsi tokie kauburiukai tai vienoj, tai kitoj vietoj, lyg kas iš vidaus pirštu švelniai badytų wub.gif , bet sėdėdama tai nieko nejausdavau, o dabar jau 18 savaitė ir jau jaučiu ne tik gulėdama.

Nu geras. Aš ir pajaučiau 16 sav, bet jokių kauburiukų lig šiol nėra schmoll.gif Net išoriškai nejaučiu kai barbena mažiukas. Aš tai laimnga, bet va ir tėtukas norėtų pajusti...
Atsakyti