QUOTE(sarahhh @ 2009 07 22, 10:16)
o man jau eina 20 savaite ir as kazkodel judesiuku dar nejauciu... nestumas pirmas
Gal placenta prisitvirtinusi priekinėje sienoje todėl ilgėliau teks palaukti pirmųjų judesių?
Nenusimink, gan greit pajusi , pradžioje silpnučius lyg "plaukiotų žuvytė", o paskui visokių bus tų judesių
QUOTE(spengla @ 2009 07 22, 11:30)
Gal placenta prisitvirtinusi priekinėje sienoje todėl ilgėliau teks palaukti pirmųjų judesių?
Nenusimink, gan greit pajusi , pradžioje silpnučius lyg "plaukiotų žuvytė", o paskui visokių bus tų judesių
tiesa, vakar pajutau toki lyg ir gargaliavima, tačiau skrandyje, o daktaras sakė, kad turėčiau pajausti pilvo apačioje. Tai ko gero ten dar ne judesiukai. Net kažkaip neramu darosi..
Pajutau 18-os savaiciu Nebuvo man nei jokiu zuvyciu, nei drugeliu, tik pirmas vienas neaiskus bum. O po savaites ju padaugejo ir dabar kasdien jauciu
aš kasdienius judesiukus pradėjau jaust nuo 18 savaitės, o pirmą nestiprų spyrį pajutau, kai buvom beveik 16 savaitėlių
As pirmus judesiukus pajutau gal apie 18 sav., taciau tik apie 20 sav. jau tikrai supratau, kad cia kleckius spardosi Pamenu nerimavau, kad nieko nejauciu, taciau literaturoje skaiciau, kad normalu jog ir iki 22 sav. gali dar nejausti judesiu arba gal jie ne tokie aiskus, kad suvoktum, jog tai kleckius.
tokius kaip varlytes laukiojimus pajurau 17 savaitele, o jau kad kazkas ten bumsena tai 19 savaitele
as tai po viena spardyma i diena i dvi jutau nuo 15sav, db tik 17 bet siandien kokias 4 valandas su tarpukais ramybes pilvuke nebuvo
Na manau, kad tada ir aš jaučiu nuo 14 sav., nes visgi tai negali buti taip tankiai skrandis, nors ir ji pucia po kiekvieno pavalgymo. Taciau labai dar viskas padrika nors mums jau virs 17 sav., bet tikiuosi apie 20 sav. jau pasispardymai bus daznesni ir stipresni ir busiu tikra kad tai mano maziukas.