Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji judesiukai

18 savaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
o man jau eina 20 savaite ir as kazkodel judesiuku dar nejauciu... nestumas pirmas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sarahhh @ 2009 07 22, 10:16)
o man jau eina 20 savaite ir as kazkodel judesiuku dar nejauciu... nestumas pirmas verysad.gif

Gal placenta prisitvirtinusi priekinėje sienoje todėl ilgėliau teks palaukti pirmųjų judesių?
Nenusimink, gan greit pajusi mirksiukas.gif, pradžioje silpnučius lyg "plaukiotų žuvytė", o paskui visokių bus tų judesių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2009 07 22, 11:30)
Gal placenta prisitvirtinusi priekinėje sienoje todėl ilgėliau teks palaukti pirmųjų judesių?
Nenusimink, gan greit pajusi  mirksiukas.gif, pradžioje silpnučius lyg "plaukiotų žuvytė", o paskui visokių bus tų judesių  rolleyes.gif

tiesa, vakar pajutau toki lyg ir gargaliavima, tačiau skrandyje, o daktaras sakė, kad turėčiau pajausti pilvo apačioje. Tai ko gero ten dar ne judesiukai. Net kažkaip neramu darosi.. verysad.gif
Atsakyti
Aš jau nuo 16 sav pradėjau kartais jausti lengvą spurdėjimą, lyg sparniukų plazdėjima wub.gif Nerealus jausmas. Laukiu, kada bimsiukai stipresni taps smile.gif
Atsakyti
Pajutau 18-os savaiciu thumbup.gif Nebuvo man nei jokiu zuvyciu, nei drugeliu, tik pirmas vienas neaiskus bum. O po savaites ju padaugejo ir dabar kasdien jauciu thumbup.gif
Atsakyti
aš pajutau 16 savaitę thumbup.gif, jaučiu silpnus bumsiukus viduj, labai nuostabus jausmas... bet pridėjus ranką ant pilvo dar neužfiksuoju, tik jaučiu viduje smile.gif
Atsakyti
aš kasdienius judesiukus pradėjau jaust nuo 18 savaitės, o pirmą nestiprų spyrį pajutau, kai buvom beveik 16 savaitėlių wub.gif
Atsakyti
As pirmus judesiukus pajutau gal apie 18 sav., taciau tik apie 20 sav. jau tikrai supratau, kad cia kleckius spardosi biggrin.gif Pamenu nerimavau, kad nieko nejauciu, taciau literaturoje skaiciau, kad normalu jog ir iki 22 sav. gali dar nejausti judesiu arba gal jie ne tokie aiskus, kad suvoktum, jog tai kleckius.
Atsakyti
tokius kaip varlytes laukiojimus pajurau 17 savaitele, o jau kad kazkas ten bumsena tai 19 savaitele wub.gif
Atsakyti
as tai po viena spardyma i diena i dvi jutau nuo 15sav, db tik 17 bet siandien kokias 4 valandas su tarpukais ramybes pilvuke nebuvo wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na manau, kad tada ir aš jaučiu nuo 14 sav., nes visgi tai negali buti taip tankiai skrandis, nors ir ji pucia po kiekvieno pavalgymo. Taciau labai dar viskas padrika nors mums jau virs 17 sav., bet tikiuosi apie 20 sav. jau pasispardymai bus daznesni ir stipresni ir busiu tikra kad tai mano maziukas.
Atsakyti